Engagerede og dygtige juridiske sagsbehandlere til personbeskatningsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Motiveres du af at arbejde med spændende og samfundsrelevante skattesager? Kunne du tænke dig at indgå i en faglig stærk enhed på en fleksibel arbejdsplads – så er du vores nye kollega!

Vi søger nye kollegaer til vores fagkontor for personbeskatningsområdet og omkostningsgodtgørelse, som har arbejdssted centralt i Odense.

Skatteret og procesretfærdighed i centrum
Du bliver en del af 12. kontor, hvor vi behandler klager over Skattestyrelsens afgørelser og bindende svar inden for personbeskatningsområdet vedrørende fx beskatning af indtægter, gaveafgifter, fradrag og personalegoder, omkostningsgodtgørelse, samt en bred vifte af forvaltningsretlige problemstillinger.

Fælles for alle vores sager er, at de ofte rejser spændende og komplicerede juridiske spørgsmål, som har afgørende betydning for omverdenen. Vi brænder for juraen og faglig fordybelse i vores arbejde som uafhængig klageinstans, hvor særligt retssikkerhed og den gode klagesagsbehandling er i fokus.

Du får som sagsbehandler ansvaret for dine egne sager, som du skal følge fra start til slut, og du vil stå for blandt andet at tilrettelægge sagsforløbet, afholde møde med borgere og repræsentanter og udarbejde en indstilling til afgørelse.

Hvem er du?
Der er forskellige indgangsvinkler til jobbet, men vi ser gerne, at du er jurist (fx cand.jur. eller cand.merc.jur.), har en masteruddannelse inden for skatteret, og/eller har en anden relevant juridisk eller skattefaglig baggrund. Vi er meget interesseret i både nyuddannede (AC-fuldmægtige) og erfarne kollegaer.

Vi forventer ikke, at du har indgående kendskab til skatteretten på forhånd, men det er vigtigt, at du udviser engagement og er nysgerrig på vores fagområder.

Du har fokus på juridisk korrekthed og procesretfærdighed, og du kan lide at arbejde med juraen i det skriftlige arbejde. Du trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar, men samtidig indgå i et stærkt fagligt sparringsmiljø. Det er vigtigt, at du:

  • kan omsætte dine skatte- og forvaltningsretlige kompetencer til løsning af konkrete problemstillinger
  • kan sikre den rette kvalitet til rette tid
  • kan kommunikere klart og tydeligt i tale og på skrift

Endeligt er det vigtigt, at du har lyst til at blive en del af kontorets faglige og sociale fællesskab og bidrage til god trivsel og godt humør på vores kontor.

Kom og vær en del af fællesskabet
Kontorchef i 12. kontor, Nina Mogensen fortæller: ”Du vil opleve mig som en engageret, understøttende og retningssættende kontorchef, både i kontorets daglige drift, men også i fællesskabet. Jeg sætter pris på selvstændighed, ansvarlighed og fleksibilitet, og du vil opleve stor frihed under eget ansvar.”

I 12. kontor har vi et stærkt fællesskab, hvor vi vægter faglig sparring, vidensdeling og god trivsel højt. Vi har fokus på effektiv og grundig klagesagsbehandling af høj kvalitet, hvor den gode relation til borgerne, afgørelsesmyndighederne og øvrige interessenter spiller en afgørende rolle.

Vi har en åben og uformel omgangstone, og vi interesserer os for hinanden. Du vil opleve dygtige kollegaer, som gør sig umage i arbejdsopgaverne og har fokus på effektivitet og høj kvalitet i deres klagesagsbehandling. Variationen i sagernes kompleksitet giver god mulighed for både faglig udvikling og specialisering.

Kontoret er opdelt i 3 teams for herigennem at opnå stærke faglige miljøer. Samtidig arbejder vi også meget på tværs af teams for at sikre vidensdeling og løbende udvikling af kompetencer.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og har fokus på, at der er en god balance i arbejds- og privatlivet med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vi lægger vægt på et godt onboarding-forløb og en grundig oplæring, hvor du igennem tæt sparring med dine nye kolleger kan blive fortrolig med vores sager.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 10. april 2023.

Spørgsmål besvares gerne af kontorchef for 12. kontor, Nina Mogensen på telefon 33 76 02 81.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner, Ann Christine Holten Jacobsen på telefon 33 76 07 65.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Vi forventer at afholde første samtalerunde i uge 15 og anden samtalerunde i uge 16.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Tiltrædelse vil som udgangspunkt være pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Thomas B. Thriges Gade 44-48, Odense C.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Odense C
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Odense C

    Som jurist i Spillemyndigheden administrerer du spillelovgivningen i samarbejde med kompetente kolleger. Spillemyndigheden sikrer rammerne for fair spil i Danmark og giver vejledning til spiludbyde..
    • Jurist
    • Odense C
    Få mere info
  • Jurist i Odense

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Jurist
    • Odense
    Få mere info
  • Jurist i Odense V

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 5200 Odense V
    • Jurist
    • Odense V
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Odense C

    Har du lyst til at varetage håndteringen af politisager og bidrage til løsningen af andre juridiske og administrative opgaver om handel med truede dyr? Så er stillingen som student i [xxxxx]
    • Jurist
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. april 2024 5
17. april 2024 3
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 4
23. marts 2024 4
22. marts 2024 2
21. marts 2024 1
20. marts 2024 1
19. marts 2024 1