Praktikant til [xxxxx]-koncernens kommunikationsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Fredericia

Du kender måske DLG-koncernen fra siloerne på havnene eller lastbilerne på vejene – men vi er meget mere end det. Bag siloernes hvide facader er en moderne, international koncern, der vil være med til at skabe en bæredygtig fremtid og være en drivende kraft i den grønne omstilling inden for de områder, vi beskæftiger os med.

Vi leder efter en kommunikationspraktikant, der kan være med til at udfolde den og mange andre historier for både omverdenen, kunder, ejere og medarbejdere.

Hvad kan du forvente?
I dit praktikforløb i Group Communications kommer du med ind i det strategiske maskinrum i en af Danmarks største virksomheder. Det er her, vi sætter retningen for kommunikationen både internt og eksternt.

Eksempler på opgaver, du får mulighed for at prøve kræfter med, er:

  • Pressemeddelelser
  • SoMe – Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Artikler til intranet og medarbejdermagasin
  • Kampagner
  • Video
  • Podcast
  • Publikationer

Du får også ansvaret for et eller flere projekter, som du skal drive fra start til slut.

Vi skræddersyr praktikforløbet, så det passer til dig, din faglige profil og dine interesser. Med et veltilrettelagt onboarding-forløb sørger vi for, at du får en generel introduktion til forretningen og bliver klædt godt på til dine opgaver. Du får tilknyttet en mentor og praktikantvejleder, der guider dig og sparrer med dig gennem hele praktikperioden. Desuden indgår du i et team med fire dygtige kommunikationskolleger, hvis viden og erfaring du kan trække på og lære af.

Du vil have din daglige gang i vores hovedsæde, der ligger ved kanten af Lillebælt i Fredericia. Her deler du arbejdsplads med ca. 300 dygtige og inspirerende kollegaer, men du vil også have arbejdsdage ude af huset, når du skal besøge kunder, samarbejdspartnere og kollegaer i ind- og udland.

Hvad forventer vi af dig?
Vi er interesserede i, hvad du kan, og hvad du vil lære. Vi forestiller os, at du læser kommunikation, medievidenskab, retorik, sprog eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har interesse for kommunikation - og vilje, lyst og evner til at lære og bidrage. Vi taler hver dag med mange mennesker og omsætter det til kommunikation på vores forskellige kanaler.

Er du samtidig kreativ og tør udfordre måden, vi plejer at gøre tingene på, er det kun et plus. Du har et godt humør, og det falder dig naturligt at opbygge relationer i en stor organisation, så du har de bedste forudsætninger for at fange de gode historier i hverdagen.

Det praktiske
Praktikforløbet starter som udgangspunkt 1. august 2023 og løber til og med december 2023. Hvis dit studie kræver det, kan vi tilrettelægge det anderledes. Hvis din uddannelse berettiger til det, får du naturligvis løn, mens du er i praktik. Hvis din praktik er ulønnet, betaler vi din frokost og eventuelle omkostninger til transport.

Der går offentlig transport lige til døren, men vi hjælper også gerne med at undersøge muligheden for samkørsel med kolleger.

Ansøgning
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 1. maj.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte senior kommunikationskonsulent og praktikantvejleder Louise Mikkelsen på [email protected], tlf. 2978 2541, eller kommunikationsdirektør Mette Sehested, [email protected], tlf. 2677 2767.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Fredericia
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs