Vi søger en erfaren payroll konsulent til vores afdeling i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Humøret er højt, da du møder ind på kontoret onsdag morgen, og du glæder dig til at tage hul på dagens opgaver i samarbejde med dine kolleger og kunder. Fra morgenen har du et Teams-møde med en ny kunde, der skal onboardes. Senere har du en sparringssession med en kollega, der har efterspurgt din hjælp. En varierende dag i konsulentverdenen er lige noget for dig.

Som vores nye kollega i Payroll kan du se frem til en hverdag, der er præget af en varierende arbejdsdag med forskellige opgaver inden for lønområdet. Vi servicerer mange forskellige kunder, og varetager mange forskellige slags opgaver for vores kunder. Du vil opleve en arbejdsdag, hvor du har mulighed for at tænke kreativt i dine løsningsforslag til kunderne og dermed give dem den helt rigtige specialistrådgivning inden for lønadministration.

Du bliver en del af et team, som selvfølgelig har sin faglighed i orden, men som også vægter et godt kollegialt sammenhold højt. Derfor leder vi også efter en kollega, der har en interesse i sine kolleger og en lyst til at hjælpe dem, ligesom de vil hjælpe dig. For hos Payroll, og i BDO generelt, går vi op i, at dem omkring os har det godt.

Med din solide ballast inden for lønområdet som lønspecialist, lønkonsulent eller lignende, kommer du også til at sparre med og give feedback til de andre i afdelingen.

Vores kommende kollega kan med sin faglighed også hjælpe med at give tilbud til kunder og prissætte vores ydelser. Når kunden så har accepteret dit skarpe tilbud, er du også god til at hjælpe kunden videre og sikre en god onboarding, så samarbejdet får den bedst mulige start.

Vi er og vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Det betyder, at du har ambitioner om at være en god kollega, der er nysgerrig på kundernes og kollegernes drømme, og har en lyst til at hjælpe med at realisere dem. Hos os er ’ambition’ ikke det samme som lange aftener og weekendarbejde. Vi tror på, at en sund balance giver os overskuddet, til at interessere os for og indleve os i vores kollegers og kunders hverdag. Så når din kollega mangler noget sparring for at lave den rigtige løsning til sin kunde, står du klar til at hjælpe, ligesom din kollega står klar til at hjælpe dig.

Din dagligdag i BDO

Der afholdes en god portion faglige og sociale arrangementer i form af afdelingsaktiviteter, faglige oplæg og lignende. Det er selvfølgelig helt op til dig i hvilken udstrækning, du ønsker at deltage, men mulighederne for at opbygge et godt kollegialt fællesskab og skabe personlig og faglig udvikling er helt bestemt til stede.

Du kommer blandt andet til at sidde med følgende opgaver:

  • Lønadministration for danske og internationale kunder
  • Komplekse lønforhold såsom aktieløn, provision og lignende
  • Opsætning af lønsystemer
  • Udarbejdelse af lønrapporter
  • Lønkørsel i Danløn, Dataløn, Visma løn og Zenegy
  • Generel rådgivning inden for payroll

Her er nogle af de ønsker, vi har til vores kommende kollega:

  • Erfaring inden for lønadministration – gerne som konsulent
  • Erfaring med en eller flere af følgende lønsystemer:
    • Danløn
    • DataLøn
    • Visma Løn

  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret – selvom der altid er en hjælpende hånd at hente

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 34 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og 115.000 ansatte på verdensplan.

Må vi høre lidt om dig?

Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sune Momme Jeppesen på [email protected] eller + 45 51 58 60 05.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lønspecialist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lønspecialist
  • København

Værd at vide når du søger job som lønspecialist i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer