Kommunikationsrådgiver til [xxxxx] Groups Marketing- og Kommunikationsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Brænder du for at omsætte strategi til Earned PR og Corporate kommunikation? Kan du skrive en god og effektiv pressemeddelelse og tænke den ind i rette kanaler? Er du samtidig nysgerrig og anser journalister som værende kollegaer? Og synes du, at det er spændende, når journalister ringer; selv når det handler om issues management?

Så kan du være vores nye kommunikationsrådgiver i DEAS Groups' Marketing- og Kommunikationsafdeling.

Vi søger en solidrådgivertil at positionere DEAS Group og formidle de mange gode historier, resultater og ambitioner, som DEAS Group har og udfører.

Du har et internationalt mindset med særligt nordisk fokus, da DEAS Group, som nordisk koncern, har fokus på positionering i Danmark, Sverige, Norge og Finland under løftet ‘Vi vil forbedre måden, vi lever på´.

I hverdagen vil du danne tæt parløb med især Anne Fisker. som igennem en årrække har tegnet og dygtiggjort kommunikationen i DEAS Group.

Du skal nyde faglige udfordringer i højt tempo, spændende opgaver og nogle af branchens dygtigste kolleger i Norden, der alle er klar til at hjælpe dig.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte proaktiv PR for en række af vores forretningsben, issues management, udvikling af pressestrategier, udrulningsplaner og indhold til vores LinkedIn kanaler og hjemmeside. Du vil have mulighed for at præge stillingen, da afdelingen arbejder agilt og hilser kreativitet og nye ideer velkomne.

Du er en relationsskaber, der tør gå forrest; også i vanskelige sager. Du er ambitiøs, nysgerrig og samarbejdsorienteret og er ikke bange for at sætte dig ind i nye fagområder, som du kan formidle nærværende og i øjenhøjde med relevante målgrupper.

Hvad kan du forvente?

DEAS Group er en nordisk end-to-end strategisk partner, der dækker hele ejendomsværdikæden i de vigtigste ejendomssektorer. DEAS Group fungerer som partner for nationale og internationale investorer på tværs af Norden samt andre interessenter under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S. Vi har kontorer i otte nordiske byer med en samlet portefølje under forvaltning på +2.600 ejendomme i de vigtigste ejendomssektorer med i alt 13 mio. kvm til en samlet forvaltningskapital på EUR +39 mia. i Norden. DEAS Group er ejet af Montagu Private Equity, et førende europæisk private equity-firma.

Marketing- og Kommunikationsteamet består af 10 kolleger ledet af Marketings- og Kommunikationsdirektør Camille Berner). Vi servicerer syv forretningsenheder og over 1.000 medarbejdere. Vi er et stærkt team, der vægter samarbejde og sparring højt. Vi griner meget og holder af at fejre de små og store resultater; gerne på en måde, der involverer konfetti og kage. Og selvom ovenstående corporate beskrivelse kan virke overvældende, skal du ikke holde dig tilbage. Branchekendskab er ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver

  • Proaktiv PR for en række af vores forretningsben
  • Issues management
  • Udvikling af pressestrategier
  • Udvikling af indhold til vores LinkedIn kanaler
  • Udvikling af indhold til vores sites DEAS.dk. DEAS-asset.com og DEASgroup.com

Vi forestiller os, at:

  • Du har fagligheden i top
  • Du har minimum fem års erfaring med kommunikationsfaget og PR
  • Det kribler i dig på den gode måde, når pressen ringer; også om de svære sager
  • Du er uddannet inden for marketing eller kommunikation; det kan fx være cand.merc., cand.comm., cand.mag. eller anden relevant kommunikationsuddannelse
  • Du er en relationsskaber, der tør gå forrest; også i de svære sager
  • Du er ambitiøs, nysgerrig og samarbejdsorienteret
  • Du er ikke bange for at sætte dig ind i nye fagområder, som du formidler nærværende og i øjenhøjde med de relevante målgrupper

Du elsker at skabe skarpt indhold, der involverer og engagerer, og hvis du har et positivt sind, humoristisk sans og lyst til at bidrage til et velfungerende team ned høj medarbejdertrivsel, vil du passe perfekt ind til os.

Kunne det være dig?

Så hører vi gerne fra dig!

Tøv ikke med at sende din ansøgning snarest og senest den 30. april 2023.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Anne Fisker på [email protected]. Du kan læse mere om at arbejde i DEAS her.

Vi indkalder til løbende samtaler, og tiltrædelse er mulig allerede fra d. 1. april.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 4
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 8
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 8
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7
24. marts 2024 7
23. marts 2024 7
22. marts 2024 6
21. marts 2024 5
20. marts 2024 5
19. marts 2024 5