Rekrutteringsfirma

Allround bogholder til Kiltin A/S i Stenløse.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stenløse

Vi søger en allround bogholder, der trives på en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og med fokus på at skabe rammerne for at balancere mellem job, karriere, fritid og familie.

Du bliver en del af team hold på 6 medarbejdere i økonomi- og administrationsafdelingen, og du vil give dit bidrag til de mange udfordrende opgaver som Kiltin har og medvirke til at sikre at regnskabsafdeling fungerer effektivt og korrekt.

Vi ser derfor at du erfaren, struktureret, ansvarsfuld og fleksibel økonomimedarbejder med stort engagement, som har lyst til løfte bogholderiet sammen med det øvrige team.

Der er tale om et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer om ugen.

Som person er du: Serviceminded, udadvendt og har en positiv indstilling, og hjælper gerne med diverse ad-hoc opgaver. Kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret med fokus på kvalitet og detaljen. Du har erfaring inden for ét eller flere af nedenstående områder:

  • Uddannelse indenfor regnskab og erfaring med debitor- og kreditoropgaver
  • Debitorstyring; indbetaling, rykkerprocedure samt afstemning
  • Kreditorstyring; registrering, kontrol, betaling samt afstemning
  • Bogføring og afstemning vedrørende daglige og periodevise driftsopgaver i regnskabsafdelingen

IT-kundskaber:

Generel IT-flair og erfaren bruger af Microsoft Office produkter. Erfaring med NAV 2018 er en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder:

Et attraktivt job i et godt, dynamisk miljø med mange personlige og faglige udfordringer. Du er medbestemmende over din hverdag og dine udviklingsmuligheder. Du vil indgå i en økonomiafdeling på 6 fastansatte medarbejdere.

Om Kiltin:

Kiltin er landsdækkende og blev grundlagt i 1948, og er landsdækkende indenfor alle former for skadedyrbekæmpelse, rådgivning, forebyggende bekæmpelsessystemer, oprensning og desinfektion efter skadedyrsangreb m.m. Kiltin kontakt med kunder er omfattende, og spænder over mange områder: Medicinal -og fødevaresektoren, Boligselskaber, industri, Landbrug, Havneanlæg, Rensningsanlæg, m.fl. Deres søsterselskab KIRK Products & Chemicals er Skandinaviens største formulerings og pakke virksomhed inden for bekæmpelsesmidler til gnavere. Vi importerer og pakker hovedparten af de bekæmpelsmidler til gnavere der bruges i de nordiske lande.

Lyder ovenstående som noget for dig, og har du kvalifikationerne? Så send allerede nu en kort ansøgning og dit cv til HumanizeR. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Rosendal på telefon 53531199.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail, men kun via link.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR. Se mere på www.HumanizeR.dk

Ansøgningsfrist:
Løbende


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Stenløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Stenløse

Lignende jobs