Studentermedhjælper til Planteamet i Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Studiejob - Greve

Planteamet søger en studentermedhjælp med tiltrædelse snarest muligt og senest med tiltrædelse i maj 2023. Vi regner med, at du er i gang med en byplanfaglig uddannelse med interesse for kommune- og lokalplanlægning samt miljøvurdering af planer. Derudover er det en fordel, hvis du kan fordybe dig i analysearbejde og kan lide at nørde med GIS. Hvis du har nogle faglige interesser, som kan bidrage til teamets arbejde, og som du ønsker at udvikle dine kompetencer inden for, er vi også åbne over for dette.

Jobbet

I Planteamet er vi optaget af, at den politiske retning fra planstrategien tænkes ind i alle lo­kalplaner og beslutninger om større ændringer af byen, så vi sikrer, at hver lokalplan giver sit bidrag til byudviklingen. En stor del af opgaven for dig bliver at indgå i det daglige arbejde omkring lokalplanlægning samt miljøvurdering af planer. Derudover skal du hjælpe til med det analysearbejde, som ligger til grund for kommunens byudvikling.

Du får indblik i en politisk drevet organisation, og hvordan en kommune udarbejder lokalplaner, håndterer forhåndsdialoger med developere og investorer, vurderer bebyggelsesplaner samt udarbejder sagsfremstillinger til politisk behandling. Derudover vil du møde afvekslende faglige udfordringer, der kan klæde dig godt på i dit videre uddannelsesforløb, og ruste dig til tiden efter studiet. Det skal falde dig naturligt at arbejde struktureret og selvstændigt og have en god portion gåpåmod.

Arbejdspladsen

Du vil indgå i Planteamet, som består af 9 engagerede kollegaer, herunder 8 byplanlæggere og en kort og GIS medarbejder, med en bred faglig baggrund. Teamet er en del af enheden Plan, Vej og Landskab, som ligger i Center for Teknik & Miljø og dækker alle kommunens opgaver på det tekniske område. Vi lægger stor vægt på, at vi har det rart og sjovt med hinanden, og at vi har en uformel og respektfuld omgangstone, kaffe på kanden og en god balance mellem studie- og arbejdsliv.

Tre af dine kommende kollegaer vil være:

Gitte (geograf, 38 år), Signe (plan, by og proces, 32 år) og Sinan (landskabsarkitekt, 30 år)

"Vi bliver dine nære kolleger, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig og få din hjælp. Vi arbejder til daglig med kommune- og lokalplanlægning, miljøvurdering, borgerinddragelse og analysearbejde. Vi arbejder også med eksterne og interne forespørgsler på planområdet og meget andet, og har desuden en bred berøringsflade ud i organisationen. Vi er i fuld gang med at udarbejde den nye planstrategi, og så arbejder vi med en lang række lokalplaner, lige fra erhverv til boliger og til offentlige formål. Vi har for nylig været på miljøvurderingskursus, og er på den baggrund i gang med at opbygge ny viden og rammesætte interne arbejdsprocesser."

Vil du høre mere, så er du velkommen til at kontakte Signe Villadsen på telefon: 43 97 93 89 eller på mail [email protected].

Øvrige oplysninger

Vi forestiller os, at du kan arbejde omkring 15 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstiden er fleksibel og kan således nemt tilpasses studiet. Lønnen vil være baseret på gældende overenskomst.

Har du spørgsmål kan Signe kontaktes på ovenstående telefonnummer. Du er også velkommen til at kontakte enhedschef Maja Bagge Lillelund på 43 97 94 92. Vi forventer at afholde samtaler den 19. eller 20. april 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info