Fængselssygeplejerske til Assens Arrest / Odense Arrest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Har du lyst til en spændende og meget anderledes sygeplejerskestilling i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave?

Vi har rokeret rundt i vores sygeplejegruppe, hvilket har medvirket til en ledig sygeplejestilling i Assens Arrest/Odense Arrest.

Du vil, som ansat fængselssygeplejerske, være hjemmehørende under Sundhedsenheden i Områdekontoret i Kriminalforsorgen Syddanmark med tjenestested fordelt med henholdsvis ca. 18 timer i Assens Arrest, hvor du har det primære ansvar, og ca. 14 timer i Odense Arrest, hvor du hjælper din sygeplejekollega med opgaveløsningen.

Der er tale om en stilling som fængselssygeplejerske på 32 timer ugentligt til besættelse fra den 1. juni 2023.

Vi tilbyder nogle anderledes rammer, hvor en spidskompetence hos dig skal være evnen til at kunne samarbejde positivt i et tværfagligt miljø med fængselsbetjente, sygeplejerskekollegaer, læger, psykiater, fysioterapeut, socialrådgivere, misbrugsbehandlere, værkmestre, samt eksterne samarbejdspartnere såsom hospitaler og misbrugscentre.

Jobbet som fængselssygeplejerske
Arbejdsopgaverne i klinikken er meget alsidige med varierende kompleksitet og kan bedst sidestilles med arbejdsgangen i en lægepraksis, idet de indsatte henvender sig til sygeplejersken med problemstillinger, de ellers ville have henvendt sig til egen læge med.

Det er væsentligt, at du har lyst til at arbejde med en patientgruppe, der lever i et fængselsmiljø og har multifacetterede sundhedsmæssige problemstillinger. De indsatte har en relativ høj forekomst af somatiske og psykiske problemer/funktionsnedsættelser, hvor det oftest kræves at kunne ”tænke ud af boksen” inden for de givne rammer for at løse opgaven.

De sygeplejefaglige opgaver bestå blandt andet i:

  • Modtagelsessamtaler ved indsættelse med fokus på screening for blandt andet kroniske og psykiske lidelser
  • Sygeplejekonsultationer med udgangspunkt i de indsattes somatiske, psykiske og kroniske problemstillinger
  • Visitering til og opfølgning på læge/psykiater konsultationer
  • Planlægning, opfølgning, kontrol og koordinering af nye og igangværende behandlingsforløb
  • Varetagelse af medicindosering til arrestens indsatte
  • Fungere i en rolle som sundhedsfaglig sparringspartner for de fængselsfaglige kollegaer

Hvem er du?
Vi leder efter en kollega, der kan trives i et dynamisk og anderledes miljø med mange forskellige indsatte og samarbejdspartnere.

Vi lægger særlig vægt på følgende kriterier:

  • Det er et krav at du har været uddannet sygeplejerske igennem nogle år – gerne med bred medicinsk erfaring samt interesse for psykiatri og misbrugsproblematikker. Du skal fagligt kunne være i stand til hurtigt at kunne identificere, opspore og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger og selvstændigt handle på disse
  • Du har en høj grad af selvledelse, selvstændighed, ansvarsfølelse og bidrager positivt ind i et arbejdsfællesskab, der baserer sig på principperne om et selvstyrende team
  • Du har gode samarbejdsevner, hvor du skal kunne indgå problemløsende i samarbejdsrelationer, da tværfagligt samarbejde med arrestens øvrige faggrupper er af helt afgørende betydning i dagligdagen
  • Du er nærværende og udstyret med et venligt, positivt og medmenneskeligt livssyn og du investerer gerne for at skabe et godt fælles arbejdsmiljø med læring, arbejdsglæde, trivsel og gode samarbejdsrelationer i højsæde
  • Du er udstyret med gode pædagogiske evner og kan kommunikere sikkert og tydeligt i vejledningsøjemed - til både indsatte og ansatte

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten samt cirkulære om organisationsaftale for sygeplejersker i staten og er omfattet af aftalen om Ny Løn.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Du ansættes i Kriminalforsorgen Syddanmark, Sundhedsenheden med primærtjenestested i helholdsvis Assens Arrest, Toftevej 29, 5610 Assens og i Odense Arrest, Tinghusgade 2, 5000 Odense C.

Stillingen er på 32 timer og til besættelse pr. 1. juni 2023.
Fremmødet er fordelt mellem Assens Arrest og Odense Arrest.

Der arbejdes som udgangspunkt ikke i weekender og på helligdage. Ved ferie, kursus og evt. sygdom indgår du i et selvstyrende team, hvor du og dine to nærmeste sygeplejekolleger er selvdækkende mellem Odense Arrest, Assens Arrest og Svendborg Arrest.

Der er god mulighed for at få en vis indflydelse på planlægning af egen arbejdstid med udgangspunkt i driften.
Arbejdstiden er i dagtiden og vil være med fremmøde kl. 7.30/8.00 og fri kl. 14.00/14.30, men kan aftales individuelt, så længe driften i klinikken imødekommes.

Om os:
Sundhedsenheden er en forholdsvis nyoprettet enhed i Kriminalforsorgen Syddanmark, hvor det sundhedsfaglige og personalemæssige ansvar for læge- og sygeplejegruppen er placeret hos en sundhedsfaglig ledelse bestående af en overlæge og en oversygeplejerske.

I Sundhedsenheden er der ansat 25 sygeplejersker placeret rundt på områdets 14 matrikler, der dækker over arrester, åbne og lukkede fængsler og ca. 1300 indsatte. Sundhedsenheden varetager sundhedsbetjeningen af de indsatte svarende til behandlingsniveauet i primærsektoren.

Assens Arrest er en del af Institution Midtfyn og har plads til 27 indsatte.
Odense Arrest er en del af Institution Odense og Sydøstjylland og har plads til 69 indsatte.

Du kan læse mere om os på hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Sikkerhedsarbejdet i Kriminalforsorgen indgår som en naturlig del af jobbet og vægtes meget højt. Der er nultolerance i forhold til vold og trusler.

Du søger stillingen ved at klikke på "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring, samt angivelse af referencer skal være modtaget senest den 14. april 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedidentifikation som f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Camilla Lund Hansen på mail: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Assens
  • Fredag den 14. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Odense C

    Senior-ressourcepersoner til Odense UniversitetshospitalVil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet med arbejdsopgaver og timetal, der er tilpasset dine behov? Og har du lyst til (igen) at indgå i .
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Fyn

    Er du en moden, robust sygplejerske eller social- og sundhedsassistent og har en høj faglighed? Så er det dig, vi søger efter!Jobbeskrivelse: Jobbet som respiratorisk hjælper på dette team,.
    • Sygeplejerske
    • Fyn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Middelfart

    Ser du dig selvom en visionær og dedikeret leder, der kan understøtte den løbende udvikling i afsnittet, og brænder du for at skabe positive foranderinger for både patienter og medarbejdere i psyki..
    • Sygeplejerske
    • Middelfart
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Svendborg

    Hvis du ønsker at arbejde inden for det obstetriske felt med fokus på det gode, sammenhængende forløb, er dette måske stillingen for dig. Vi søger en jordemoder eller sygeplejerske til vores føde..
    • Sygeplejerske
    • Svendborg
    Få mere info