Sygeplejerske med funktion som ansvarlig klinisk underviser (AKU) søges til Karkirurgisk Afdeling, Sjællands Universi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Ansvarlig klinisk underviser (AKU) søges til nyoprettet stilling på Karkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital - Roskilde

Nu er der mulighed for at søge en stilling som sygeplejerske med funktion som AKU hos os på Karkirurgisk Afsnit. Vi har ændret hele strukturen i afdelingen, så vi i fremtiden skal have en AKU på hvert afsnit og en overordnet klinisk koordinerende underviser (KKU).

  • Hvem er vi:

Vores Karkirurgiske afsnit består af et sengeafsnit, en dagkirurgisk stue og et ambulatorium. På sengeafsnittet har vi plads til 8 elektive/subakutte patienter. Vi laver bl.a procedurer i forhold til arteriosklerose og anlæggelse af hæmodialyse fistler. Derudover har vi patienter til elektiv kirurgi som f.eks. aortaaneurismer, in situ bypass og crossover operationer. Mange af vores patienter har sår, og vi har en klinisk sårsygeplejerske ansat til at understøtte den faglige sårbehandling i både ambulatoriet og sengeafsnittet.

De fleste af patienterne starter deres forløb i Karkirurgisk Ambulatorium. De karkirurgiske patienter stiller høje krav til din faglighed og kompetencer, da denne patientgruppe ofte har komplekse problemstillinger på grund af flere konkurrerende diagnoser, bl.a. medicinske og kardiologiske problematikker.

Vi har sygeplejestuderende i 1,2,3,6 og 7 semester i praktik i vores sengeafsnit og ambulatorie, samt social- og sundhedsassistentelever i vores sengeafsnit.

  • Vi søger dig som:

Brænder for at optimere de uddannelsessøgendes læringsmuligheder i vores afsnit. Som i samarbejde med motiverede kliniske vejledere og overordnet KKU, medvirker til at udvikle læringskulturen i afdelingen.

Har lyst til at besidde en nyoprettet stilling, du kan få lov til at præge og udvikle og hvor der er planlagt en administrativ dag om ugen til funktionen. En stilling hvor du får mulighed for at være en del af et afsnit, hvor vi har fokus på et lærende og udviklende miljø og arbejder målrettet med forbedringsarbejde, kvalitet, strategi, udvikling, uddannelse og sygeplejefaglig forskning på sigt.

Er klinisk vejlederuddannet gerne med relevant diplom, master eller kandidatuddannelse eller som ønsker at uddanne sig på sigt.

Har gode kommunikative og pædagogiske evner og erfaring med formidling.

Vil medvirke til udvikling af sygeplejen og evt. have interesse for forskning.

Er engageret, ambitiøs, tryghedsskabende og som ser humoren som en vej til et godt arbejdsmiljø.

Er god til at samarbejde, koordinerer og skabe overblik.

  • Forventninger til opgaveløsning:

Du vil stå for den overordnede planlægning af uddannelsesforløbet for den enkelte uddannelsessøgende, lige fra modtagelse og introduktion i afsnittet, til eksamen og evaluering af forløbet.

Du vil deltage i direkte patientpleje sammen med den uddannelsessøgende og varetage uddannelsessamtaler, samt refleksionssamtaler enkeltvis eller i grupper.

Du vil være ansvarlig for den pædagogiske udvikling i afsnittet, og for at skabe og afgrænse læringssituationer, således at integrering af den teoretiske og kliniske undervisning kan finde sted.

For at understøtte dette, vil du deltage i møder, relevante kurser og undervisning i relation til uddannelse, samt selv sætte uddannelse på dagsorden i afsnittet. Du vil blive ansvarlig ift. opdatering af viden for kliniske vejledere og praktikvejledere, f.eks. fælles temadage, undervisningsdage og sikre uddannelsesmateriale i afsnittet hele tiden holdes opdateret.

Du vil endvidere være ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af uddannelsesmiljø og dermed også rekruttering og oplæring af nye kliniske vejledere og praktikvejledere.

Evt. være eksaminator ved kliniske interne prøver.

  • Vi kan tilbyde dig:

Et afsnit der lægger vægt på høj kvalitet i sygeplejen, omsorgen til den enkelte patient og dennes pårørende. Patienten mødes ligeværdigt og er altid i fokus, hvilket er det centrale i vores kerneopgave. Humoren og det sociale samspil spiller en stor rolle i hverdagen. Det har stor betydning, at vi har et godt arbejdsfællesskab hvor ansvarlighed, respekt, god og ordentlig tone er vigtige nøglebegreber. Vi er alle bidragsydere til det gode arbejdsmiljø og udvikler samarbejdet gennem dialog og autentisk og synlig ledelse.

Karkirurgisk Sengeafsnit og Ambulatorium ligger på samme afsnit, så der kan deles viden på tværs, og der vil være et tæt samarbejde mellem alle faggrupper i de to funktioner.

På vores arbejdsplads arbejder vi målrettet med arbejdsmiljø, forbedringsarbejde, kvalitet, strategi, udvikling, uddannelse og sygeplejefaglig forskning på sigt, hvorfor der overordnet i afdelingen er ansat en lektor, udviklingssygeplejerske og KKU. I vores afsnit er der ansat en klinisk sygeplejespecialist. Den faglige udvikling understøttes af sygeplejefaglige konferencer, onsdagsundervisning og tværfaglige møder.

En rigtig god oplæring /onboarding, som er struktureret og individuelt tilpasset dig og dine behov.

Skills og simulationstræning 1 gang om året.

  • Praktisk information:

Vi er en afdeling som har vokseværk, og vi forventer at blive en del af supersygehuset i Køge i 2026. Karkirurgisk Afsnit ligger ledelsesmæssigt under Kardiologisk Afdeling.

Stillingen er på 32-37 timer alt efter hvad der passer dig bedst, med weekendvagt hver 4. weekend og med vagtdeltagelse på 4-6 vagter på 4 uger.
Du har mulighed for at få indflydelse på din vagtplan, og der bliver taget hensyn til personlige forhold.
Der er selvfølgelig også mulighed for tre ugers sammenhængende sommerferie i hovedferien.

  • Kontakt os:

Hvis dette har vakt din interesse, og har du lyst til at komme forbi og se vores afsnit og hilse på os, så kontakt oversygeplejerske Lene Brinck Hald på tlf. 24 76 67 56.

Ansættelse pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist d. 20. april 2023

Samtaler afholdes løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Torsdag den 20. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kom og bliv en del af vores børneteam, hvor høj faglighed og godt arbejdsmiljø vil give dig mulighed for at få en spændende hverdag. Børne- og Ungeafdelingen på Holbæk Sygehus søger sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kirurgisk-/gynækologisk sengeafsnit har 37 sygeplejersker ansat og vi vil gerne byde dig velkommen i gruppen. Vi arbejder i teams og har stor tværfaglig berøringsflade. Har du interesse i specialer..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til at hjælpe borgeren med at have et meningsfyldt liv i eget hjem. Om jobbet Center for Velfærd og Omsorg søger kollegaer til Lejregruppen. Med indmøde på Bøgebakken 1 i Lejr..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kan du rumme fortællingerne om nogle af samfundets sygeste mennesker? Kan du kende forskel på et botilbud og et sygehus? ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han h..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info