Pædagogmedhjælper til vuggestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Bøgely er et børnehus med 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Den ledige stilling er i vores vuggestue.

Vi søger en kollega som vil bruge stillingen hos os, som et springbræt til at uddanne sig til pædagog.

Vi arbejder med barnet i centrum, vi ser verden fra barnets perspektiv. Det er vigtigt for at dagligdagen giver mening for børnene og for at barnet kan føle sig forstået og anerkendt. Vi skaber rammerne for god leg, både ved at frede legen og sætte lege i gang, ligesom vi dyrker legerelationer og guider på sidelinjen.

I Bøgely lægger vi stor vægt på, at vi er en enhed og prioriterer at lave fællesaktiviteter på tværs af stuer og alder. Vi tilstræber at holde fællessamling på legepladsen hver fredag, som foregår ved bålet. Vi har forskellige traditioner i løbet af året, som også er med til at styrke det gode fællesskab i Bøgely, både for børn, forældre og personale.

Skoven er vores naturlige ven i hverdagen, vi bor med egen låge ind til Hareskoven. Vi dyrker udelivet i skoven og på legepladsen, og vi gør det året rundt.

Personalegruppen er en skøn gruppe af både unge og lidt ældre. Nogen har været i Bøgely over 25 år, andre er lige kommet til. Vi har høj trivsel og lavt fravær. Vi holder personalemøde en gang om måneden, som ligger fra kl. 17.00 til kl. 20.00. Vores åbningstid er mandag til torsdag kl. 7.00 til kl. 17.00, fredag kl. 7.00 til kl. 16.30. Vores nye kollega vil få mødetider med både åbne og lukke tider.

Send os en skriftlig ansøgning hvor du præsentere dig selv, og hvor du begrunder hvorfor det lige netop er Bøgely du vælger at sende din ansøgning til.

Ansøgningsfrist den 30. marts 2023.

Ansøgninger sendes digitalt og skal indeholde CV.

Ansættelse 1. april eller hurtigst muligt herefter.

Bøgely ligger på Ravnehusvej 20, Hareskovby, 3500 Værløse.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=30dbb459)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Værløse
  • Torsdag den 30. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Hillerød

    Vi søger en pædagogmedhjælper til en 17-årig pige, der har diagnosticeret epilepsi, og som bor i Hillerød med sin familie. Pigen er sprogligt udfordret og motorisk begrænset, hvorfor hun er køresto..
    • Pædagogmedhjælper
    • Hillerød
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Kongens Lyngby

    Vi søger en pædagogmedhjælper på 20 timer om ugen som personlig assistent for en medarbejder som arbejder i vuggestuen.Arbejdsopgaverne består i at aflaste medarbejderen med løft, oprydning af le..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Frederikssund

    Vi søger en pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent 25 timer pr 1. maj 2024.Troldhøj ligger i Slangerup og rummer ca. 50 børn, som fordeler sig på en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper.Det..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Allerød

    2 Legekloge pædagogmedhjælpere samt 1 med specialpædagogisk talent søges til SFO & indskoling på Ravnsholtskolen.”Vi samler på glade børn – og vi gør det med vilje”Ravnsholtskolen søger tre dygtig..
    • Pædagogmedhjælper
    • Allerød
    Få mere info