Rengøringsassistenter til VIA, Campus Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

VIA Facility Management søger 2 friske rengøringsassistenter til Campus Randers.

Vi søger medarbejdere, der har erfaring inden for rengøring, kender til rengøringsmidlernes indhold og virkemåde. Du er en frisk og positiv teamspiller, der sammen med dine tre kolleger planlægger at nå jeres fælles mål.

Campus Randers er en moderne campus med 900 studerende og 60 medarbejdere midt i Randers by. Campus Randers er fysisk placeret på adressen Jens Otto Krags Plads 3 i Randers.

Dine opgaver
Du skal i tæt samarbejde med dine tre kolleger sørge for at hele huset er ryddet op, holdt pænt rent og lægge en ære i at huset er indbydende at færdes i.

Dine kvalifikationer
• Indgå i et rengøringsteam
• Kan tilrettelægge arbejdsopgaver selvstændigt og bevare overblikket
• Understøtte omgivelsernes betydning for lærings – og studiemiljøet
• Have en positiv indstilling, for i samarbejde med øvrige ansatte, at yde service til VIAs studerende, kursister og samarbejdspartnere
• Have lidt IT-kendskab

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst, inkl. pensionsbidrag.

Din hovedarbejdsplads er VIA, Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers.

Den ene stilling er en fastansættelse på 20 timer pr. uge med opstart 15. april 2023 eller hurtigst muligt derefter. Daglig arbejdstid er: mandag til fredag fra kl. 05.00 – 09.00

Den anden stilling er et barselsvikariat på 24 timer pr. uge med opstart den 15. maj 2023 til den 30. april 2024.Daglig arbejdstid er: mandag til torsdag fra kl. 05.00-10.00 og fredag fra kl. 05.00-09.00.

Begge stillinger hører under Facility Management, og din nærmeste leder er driftsleder Leif Helth Jepsen.

Er du interesseret?
Send din ansøgning og CV gennem VIAs e-rekrutteringssystem ved at tilgå linket i stillingsopslaget.

Skriv gerne i din ansøgning, hvilken af stillingerne du ønsker at søge.

Ansøgningsfristen er den 10. april 2023.

Der er ansættelsessamtaler i uge 15.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Randers C

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Samsø

    Et godt betalt og selvstændigt job på Samsø!Vil du tjene ekstra penge til feriekontoen, tilskud til dagligdagen eller måske opsparingen?Så er det os, du skal tage fat i!Vi søger di..
    • Rengøringsassistent
    • Samsø
    Få mere info
  • Rengøringsassistent (elev) i Århus

    Til ARoS’ rengøringsafdeling søger vi en engageret og selvstændig elev. Hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads, hvor rengøring er mere end rengøring. Vores rengøringsafdeling best..
    • Rengøringsassistent
    • Århus
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Århus

    Om jobbet:Vi har på plejehjemmet Hedevej en eftertragtet stilling ledig som husassistent og søger derfor en ny kollega dertil.Du vil blive en del af et stærkt team med 3 erfarne og kompetente kol..
    • Rengøringsassistent
    • Århus
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Juelsminde

    Kom og vær en del af et stærkt team i vores afdeling for daglig rengøring, med de bedste og mest hjælpsomme kolleger og ledere i branchen. Vores kunder er tilfredse og vi er stolte af vores ar..
    • Rengøringsassistent
    • Juelsminde
    Få mere info