Assistance i Lyngby Storcenter (max 8 timer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du en legende sjæl, som er serviceminded og har øje for kundernes behov? Ønsker du at indgå i et univers, hvor der tilbydes mere end en butik, men en oplevelse med fokus på den aktive og frie leg? Så er du måske vores kommende assistance, som vi mangler på holdet i vores butik i Lyngby Storcenter.

Velkommen til


Vores hummel butikker tager udgangspunkt i brandets børneunivers, hvor der er taget udgangspunkt i et 360 graders koncept med sport, fashion, leg og bevægelse. hummel har rødder i sporten og det udtryk er skabt i vores butikker, som sætter forbrugerne i centrum og fokuserer på det aktive. Vi har i dag 16 butikker spredt ud over Danmark, og vi står klar til at åbne endnu flere. Vil du være en del af rejsen?

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder


Som assistance skal du være med til at give en enestående oplevelse i butikken og have en passion for salg og god kundeservice. Du skal have en stærk teamånd, der sikrer, at butikken står professionelt og at kunderne mødes i øjenhøjde og altid føler sig velkomne i butikken.

Dine kvalifikationer


Du har høj grad af energi, har sans for detaljer, arbejder struktureret med alle arbejdsopgaver, og du tør sætte retningen. Det er vigtigt, at du er udadvendt i din arbejdsstil, er fleksibel og mødestabil i forhold til dine arbejdstimer, engagerer dig i kundernes og butikkens behov og tager stort ansvar for dine arbejdsopgaver.

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 23. april 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen, da vi ønsker stillingen tiltrådt hurtigst mulig. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om hummel A/S – alt handler om sport, kids og style.

hummel A/S er en global virksomhed, som er repræsenteret i mere end 35 lande verden over og som arbejder for at skabe en mere bæredygtig forretning med karakter. Og vi tror på det, vi gør. For vores klare mission er: ”Change the world through sport”. Læs mere om os her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige (vikar) i Hillerød

    Tilkaldevikarer til PostNord HillerødBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som omdeler pakker i bil. Vi ringer til dig, når vi har brug for hjælp til .
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Do you have what it takes to be part of identifying and driving the right initiatives for us to reach our ambitious goals? Are you able to build strong relations to key stakeholders in our producti..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Are you passionate about effective communication and have a knack for visual presentation? If you're seeking a student assistant position, we have the perfect opportunity for you. Apply now and bec..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Lynge

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 3540 Lynge
    • Øvrige
    • Lynge
    Få mere info