Frederiksberg Sundhedscenter søger en sundhedskonsulent, som vil gøre en forskel for byens unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København

Forebyggelsesområdet i Frederiksberg Kommune søger en erfaren sundhedskonsulent til vores ungeteam, da en af vores konsulenter efter otte år har fået nyt arbejde. Vi har et solidt samarbejde med byens skoler og ungdomsuddannelser om forebyggelse og sundhedsfremme. Vi søger en person, der vil være med til at løse vores kerneopgave med at fremme sundhed og skabe forandring og værdi sammen med de unge og deres forældre.

Dine opgaver vil være at:
  • bidrage til udvikling og drift af vores partnerskaber med byens ungdomsuddannelser
  • undervise og vejlede om søvn og sundhed på ungdomsuddannelserne
  • afholde samtaler om sundhed og søvnforløb på ungdomsuddannelserne
  • afholde forældremøder om unge, alkohol og nikotin i grundskolerne.

Herudover kan du blive en del af øvrige forebyggende og rehabiliterende indsatser i Forebyggelsesområdet i Sundhedscentret afhængig af din erfaring og kompetencer. Forebyggelsesområdet varetager sundhedsfremmende og forebyggende indsatser i hele kommunen for alle aldersgrupper, samt varetager rehabiliterende forløb til voksne borgere med kronisk sygdom og kræft.

Vi søger en kollega, som:
Har en relevant akademisk uddannelse eller en sundhedsfaglig uddannelse med overbygning samt erfaring med forebyggelse med unge som målgruppe. Emnerne er tobak og nikotin, alkohol, stoffer, søvn og mental sundhed. Desuden lægger vi vægt på, at:
  • Du er en stærk underviser, formidler og facilitator
  • Du har stor erfaring med individuelle samtaler med fokus på korte forløb
  • Du er opsøgende og god til at skabe netværk og kan lede projekter
  • Du arbejder selvstændigt og er nysgerrig på nye stofområder
  • Du er udadvendt og engageret og brænder for at skabe gode processer og komme i dialog om svære emner med unge, forældre og professionelle omkring de unge.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job på en dynamisk og mangfoldig arbejdsplads, hvor du bliver en del af vores forebyggelsesområde med 37 medarbejdere. Hos os vil du få mulighed for at sætte sundhedsfremme og forebyggelse på dagsordenen og blive en del af et stærkt, tværfagligt team, der arbejder med unge. Vi arbejder sammen i makkerpar, og vi lægger vægt på, at alle nye medarbejdere får et grundigt introduktionsforløb til Forebyggelsesområdet samt en personlig mentor.

Din arbejdsplads bliver Forebyggelsesområdet i Frederiksberg Sundhedscenter, og til dagligt vil du referere til lederen af Forebyggelsesområdet. Tiltrædelse 1. juni 2023 eller snarest muligt.

Ansøgningsfristen er den 20. april 2023 kl. 9. Første ansættelsessamtale afholdes den 24. april 2023. Anden samtale den 26. april 2023, hvor du vil blive præsenteret for en case.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker på overenskomstmæssige vilkår efter principperne i Ny Løn / lokal løndannelse og i henhold til aftale med den forhandlingsberettigede organisation og Frederiksberg Kommune. Forebyggelsesområdet har røgfri arbejdsdag.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til leder i Forebyggelsesområdet Addie Just på tlf. nr. 2898 5404.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København
  • Torsdag den 20. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores transfer pricing-afdeling.
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i Frederiksberg

    Hvad nu hvis vi fortæller dig, at du bliver konsulent hos en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringspartnere, som historisk har hjulpet et utal af de største virksomheder i Danmark og i verden?.
    • Konsulent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som konsulent i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer