Teknisk stærk manager til stort moderniseringsprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Er du klar til at lede et komplekst IT-projekt med særdeles dygtige medarbejdere samt spille en central rolle i at føre ASPECT4 ind i fremtiden? Så er det måske lige dig, vi mangler! Vi søger en manager med høj teknisk indsigt og gerne med ledelseserfaring til at stå i spidsen for vores moderniseringsprojekt.

Hvem er vi?
ASPECT4 er en del af eg, som er en virksomhed i kraftig vækst. I eg leverer vi nordisk branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere.Samlet set er vi ca. 2000 ansatte, hvoraf de ca. 100 ansatte sidder i ASPECT4. Baseret på dyb indsigt i vores markeder og kunder leverer vi banebrydende it-projekter og går forrest med nye platforme og produkter. Derfor kræver det, at vi er på forkant med udviklingen, og det stiller krav til dit engagement og dine evner til at tænke innovativt, når nye udfordringer opstår.

Det er sjovest at være der, hvor det går godt – og det gør det i eg. I takt med virksomhedens vokseværk tilføjer vi endnu flere af branchens skarpeste hjerner til teamet. Det betyder, at du kan sparre med nogle af it-branchens bedste og mest erfarne eksperter – og de kan sparre med dig.

eg har kontorer flere steder i Danmark og resten af Norden samt Polen og senest Indien. Dit tilhørsforhold vil være til kontoret i Ikast, Aarhus eller Kolding med plads til hybride løsninger.

Om stillingen
ASPECT4 er eg’s eget udviklet ERP-system, der har været på markedet i mere end 40 år. Gennem årene har vi fulgt med markedets forventninger til brugergrænseflade og funktionalitet og har således i dag en stærk position ude hos vores kunder og i markedet generelt. Kendetegnende for ASPECT4 og eg’s øvrige løsninger er, at de er udviklet på baggrund af en dyb brancheforståelse og nærhed til kunderne.

Vi har indledt en proces med at modernisere den grundlæggende arkitektur og teknologi i ASPECT4 for at fremtidssikre løsningen samt øge værdiskabelsen. Moderniseringen involverer både at modernisere dele af den eksisterende løsning samt opbygge helt nye moduler. Helt konkret går vi fra en IBMi-løsning baseret på DB2-database, kodet i RPG og Cobol til en moderne arkitektur baseret på Java, microservices og cloud.

De tekniske og arkitektoniske hovedlinjer er lagt. Nu mangler vi bare en teknisk stærk manager med flair for projektledelse og gerne ledelseserfaring, der kan styre projektet og teamet godt igennem til succes. Du vil indgå i et team med andre team managers, der har til opgave at sikre en moderne og effektiv software udviklingsafdeling, der understøtter ASPECT4’s strategi.

Om dig
For at lykkes i rollen skal du have:

  • Høj teknisk indsigt.
  • Viden og erfaring med projektledelse.
  • Fordel hvis du har ledelseserfaring.

Teknisk indsigt
Du skal have høj teknisk indsigt og meget gerne konkret erfaring med et lignende moderniseringsprojekt. Med kendskab menes reel indsigt på højt niveau. Derudover skal du have et stærkt kendskab til Java, Spring, React, AWS, Apache Kafka, microservices, cloud og lignende.

Helt perfekt er det, hvis du ligefrem er ekspert / har omfattende viden om enten cloud eller microservices. En baggrund som software-arkitekt eller udvikler vil også være en klar fordel i denne stilling.

Viden og erfaring med projektledelse
Du ved en del om projektledelse eller har konkret erfaring med projektledelse af komplekse IT-projekter.

Som projektleder har du styr på discipliner som planlægning, håndtering af stakeholders, rapportering, håndtering af risici, budgetter m.v., der hjælper dig og teamet i mål.

Samtidig har du erfaring med agil softwareudvikling og ved, at håndtering af forandring er vigtigere end fastholdelse af en plan, og at individer og samarbejde går forud for processer og værktøjer.

Ledelseserfaring
Endelig skal du være god til mennesker.

Du bliver direkte leder for seks dygtige udviklere & arkitekter, som du skal skabe omstændighederne for kan lykkes. Samtidig er du omdrejningspunktet i at få teams til at arbejde sammen på tværs af landegrænser, da vi også har udviklere på dette projekt siddende i Indien. Samlet set vil der være i omegnen af 3 scrum teams, der arbejder på dette projekt.

Dine people skills kommer også tydeligt til udtryk i din måde at håndtere stakeholders på, som du har styr på og nyder at arbejde sammen med. Du sikrer nødvendig inddragelse og kommunikation i en grad, der gør at projektet hele tiden er på forkant.

Vi tilbyder dig

  • Superdygtige og engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, der ved, at de kun bliver bedre gennem samarbejde og aktiv vidensdeling.
  • En spændende og udfordrende hverdag i en professionel og forretningsdrevet organisation med ambitiøse vækstmål.
  • Optimale muligheder for at lære nyt og være på forkant med den faglige udvikling.
  • Høj prioritering af sundhed og trivsel.
  • Fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt
Er du interesseret i at høre mere, inden du søger, er du velkommen til at kontakte Senior Manager i ASPECT4’s udviklingsafdeling, Henri Brorson, på telefon +45 25 44 40 47 eller på mail [email protected]
Vi vurderer ansøgningerne løbende og rekrutterer, når den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

I eg leverer vi nordisk branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere.

Vi stræber altid efter at blive bedre: Vi er et passioneret team af innovatører, problemløsere og mennesker, der handler. Som en integreret del af vores kultur tager vi ansvar for vores bidrag til kunderne, hinanden og det omgivende samfund.

Læs mere på eg.dk og se også vores flotte video, som viser hvordan vores software gør en forskel We are eg - YouTube

#LI-Hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ikast

Lignende jobs

  • Øvrige i Viborg

    Teknisk stærk elektriker til..
    • Øvrige
    • Viborg
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Til vores Customer Success Team søger vi endnu en kollega, vi søger dig som sætter en ære i at yde en god support for kunder. I rollen som Customer Support Technician bliver du en integreret de..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    I Herning er kulturen en absolut hjørnesten – og nu er der mulighed for at indtage en nøglerolle i kommunens alsidige kulturliv. Titlen på stillingen kunne være kulturel schweizer-kniv, men vi kald..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. maj 2024 19
3. maj 2024 19
2. maj 2024 18
1. maj 2024 18
30. april 2024 22
29. april 2024 22
28. april 2024 18
27. april 2024 19
26. april 2024 19
25. april 2024 15
24. april 2024 23
23. april 2024 22
22. april 2024 22
21. april 2024 22
20. april 2024 23
19. april 2024 23
18. april 2024 23
17. april 2024 22
16. april 2024 20
15. april 2024 19
14. april 2024 20
13. april 2024 21
12. april 2024 21
11. april 2024 20
10. april 2024 20
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 20
6. april 2024 21
5. april 2024 21
4. april 2024 22