Rekrutteringsfirma

Tysk- eller fransktalende Customer Support Coordinator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Begejstres du af at yde professionel kundeservice i en imødekommende og smilende tone? Og vil du arbejde for en anerkendt dansk designvirksomhed med et internationalt udsyn? Så har Furnipart en stol ledig til dig i det engagerede customer support team med base i Hinnerup nær Aarhus.

Greb i højeste kvalitet


Furnipart er en international designvirksomhed i kraftig vækst med store ambitioner for fremtiden. Virksomheden har siden 1977 designet og produceret greb af højeste kvalitet, og kollektionerne pryder skuffer, skabe og møbler over hele verden.

En virksomhed er ikke bedre end sit kundeserviceniveau, og i Furnipart sætter man en ære i at yde kundeservice i absolut særklasse. Til det stærke supportteam søger vi nu endnu en dygtig Customer Support Coordinator, som er stærk på tysk og fransk eller minimum et af sprogene. Med over 90% eksport vil du få stort indblik i kundernes store kulturelle mangfoldighed, og sammen med dine erfarne kollegaer bidrager du til, at Furnipart fortsat kan tilbyde branchens bedste kundeoplevelse.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver


  • Yde fremragende kundeservice til primært større industrikunder mht. tilbudsgivning, ordrehåndtering samt andre kundeserviceopgaver
  • Ansvar for specifikke tyske og franske kunder
  • Bidrage til udvikling af kunderejsen heriblandt den digitale kunderejse
  • Understøtte eksterne sælgere og agenter
  • Vedligeholde stamdata på kunder

Smilende telefonstemme, stærk til sprog og skarp sans for kundeservice


Du er passioneret omkring at skabe intet mindre end sublime kundeserviceoplevelser og formår at gøre dette på imødekommende, engageret og kompetent vis. For dig betyder det blandt andet, at du helt naturligt sætter dig i kundens sted og gerne går den ekstra mil for at skabe resultater, der gør en forskel. Det lykkes du med på grund af din strukturerede og detaljeorienterede personlighed, som gang på gang sikrer, at diverse deadlines overholdes.

Måske sidder du i dag i en lignende funktion i en international virksomhed og har en uddannelse indenfor administration, salg, logistik eller handel. Det allervigtigste er dog, at du har et stærkt servicegen og gode sproglige kompetencer indenfor tysk eller fransk og meget gerne begge sprog. Herudover behersker du engelsk i både skrift og tale. Du sætter en ære i at kommunikere professionelt og trives i en hverdag, hvor du er i kontakt med mange forskellige mennesker.

Det er desuden et plus, hvis du har erfaring med at arbejde i MS Office, en generel flair for IT og kendskab til ordreprocessering i ERP-systemer samt kundehåndtering i CRM-systemer.

Et engageret team


Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er det måske dig, som er den nye Customer Support Coordinator. I så fald kan du se frem til at blive en del af et passioneret hold, hvor 50 medarbejdere har deres daglige gang. Hos Furnipart er man gode til at bakke hinanden op, og værdier som ordentlighed, fairness og fagligt højt niveau danner rammerne.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men virksomheden er åben for deltid, såfremt den rette profil ønsker dette.

Nysgerrig på at vide mere? Så besøg Furnipart på deres hjemmeside, Facebook, LinkedIn, Instagram og Pinterest.

Interesseret?


Bemærk rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at vi hos HumanTrust A/S har mulighed for at vise dit CV og andet medsendt materiale til Furnipart.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Skanderborg

    Are you motivated by delivering excellent service and advice to our customers? Do you have expertise in district heating and/or heating systems? Do you want to become responsible for building and m..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus N

    Opportunity Do you want to be a part of our journey? Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We bel..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Har du lyst til at blive en del af det team, der supporterer Solars Offshore & Marine kunder? Jobbet som First Line Supporter er for dig, der ønsker at arbejde med tekniske løsninger og som har lys..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Tilst

    Vil du arbejde med tidens vigtigste og hotteste udfordring? Kan du lide at hjælpe andre mennesker via tæt dialog på telefon og mail, så er du allerede godt på vej til dit nye job. I Stena får du .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1