Mekanikere til [xxxxx] i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Kan du tåle at få beskidte hænder og kan du se dig selv reparere og vedligeholde lastvogne, PIRANHA/EAGLE og lignende materiel?

Har du faglig uddannelse som lastvogns-, landbrugsmaskin- eller entreprenørmaskinmekaniker?

Så læs med her.

Om os

Garnisonsværkstedet på Aalborg Kaserner udfører reparations- og eftersynsarbejde på lastvogne, påhængsvogne, specialkøretøjer (MOWAG), containere, elektronik, våben og intendanturmateriel.
Vi råder over moderne fuldt udstyrede værkstedsfaciliteter.

Vi vægter høj faglig kvalitet, et godt arbejdsmiljø og effektive arbejdsgange.

Vi servicere mange kunder, der er afhængige af os, derfor er overholdelse af deadline en selvfølge.

Hos os er kompetenceudvikling i fokus, og vi arbejder målrettet på at udvikle vores medarbejdere, således at vi står stærk på værkstedet.

Om stillingen

Dine primære opgaver vil være eftersyn og reparation af lastvogne fra MAN flåden, materiel fra MOWAG (PIR IIIC & PIR 5 samt EAGLE IV & V), trailer og generatorer.

Forsvaret er i gang med at implementere nye SCANIA lastvogne, hvorfor opgaveporteføljen også i fremtiden vil omfatte denne type.

Uddannelse af lærlinge er en prioriteret opgave. Svende der er egnet til dette, og som ønsker at være med til at præge fremtidens mekaniker, vil også kunne deltage i denne opgave.

Du skal forvente at deltage i øvelsesvirksomhed og anden feltmæssig uddannelse med henblik på at kunne indgå i beredskabsenheder i rammen af 3. Vedligeholdelseskompagni ved 1. Logistikbataljon, som en naturlig del af tjenesten.

Du vil blive efteruddannet til at kunne varetage opgaverne på Hærens specialkøretøjer.

Om dig

Vi forestiller os, at du har svendebrev som lastvogns-, landbrugsmaskin- eller entreprenørmaskinmekaniker og har gennemført Hærens Basisuddannelse (HBU) og Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) eller tilsvarende med tilfredsstillende resultat. Alternativt ansættes du på en uddannelsesaftale med henblik på at gennemføre HBU og HRU.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være forudseende, således du kan bidrage til værkstedets samlede opgaveløsning.

Du besidder en høj faglighed og sætter en stor ære i at levere et godt og brugbart stykke arbejde. Det forventes desuden, at du er fleksibel og omstillingsparat.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige og erfarne kollegaer, hvor det er en selvfølge, at man hjælper og støtter hinanden.

Du skal minimum have kørekort kategori B, og det er ønskeligt, at du har kørekort til kategori C-E.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Faglært basisløn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte værkstedsleder, seniorsergent Jan Nyborg på tlf. 41 32 29 15

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 9. maj 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Tirsdag den 09. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1