Stauning Børnehus søger Pædagog/ pædagogmedhjælper (barselsvikar)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Er du optaget af faglighed og relationsarbejde?Så skynd dig at søge barselsvikariatet i vores godt normerede børnehus.Stauning Børnehus søger en pædagog/pædagogmedhjælper til en begivenhedsbestemt stilling (barselsvikariat) pr. 1. maj 2023 med delt stilling mellem de ældste børnehavebørn og SFO’en på 37t/ugen.Stauning Børnehus er fysisk beliggende i naturskønne omgivelser og sammen med Stauning Skole. Vores fælles værdigrundlag hedder FRUGT og står for Fællesskab, Respekt, Udvikling, Glæde og Tryghed. Vi har pt. Ca. 20 børn i vuggestue, 30 børn i børnehave og 50 børn i vores SFO. Vores hverdag bygger på RKSK Kommunes Fælles børne- og ungesyn som du kan læse mere om her: https://www.rksk.dk/om-kommunen/raad-naevn-syn-og-kommissioner/boerne-og-ungesynDu vil sammen med 2-3 andre personaler være tilknyttet Uglerne som pt. består af 14 børn i alderen 5-6 år og om eftermiddagen vil du være tilknyttet SFO’en sammen med 2 faste personaler. Du vil arbejde tæt sammen med de andre børnehavegrupper og har god mulighed for både sparring og faglig udvikling.Vi søger en pædagog der:Er god til relations arbejde og både kan være tydelig og har let til smil.
Er handlekraftig, stabil og løsningsorienteret.
Kan se hvad gruppen kalder på og planlægge derefter.
Er en nærværende og troværdig rollemodel.
Kan sætte børnene og kerneopgaven i centrum.
Er en teamplayer.
Har lyst til at byde ind med sin faglighed både i hverdagen og på møder.
Kan arbejde med børnene i fokus og læreplanerne i baghovedet.
Ser vigtigheden i et godt forældresamarbejde.
Har lyst til arbejdet med hhv. de ældste børnehavebørn, samt SFO-børnene.
Kan sætte aktiviteter i gang.Vi kan tilbyde· En flok skønne børn.
· En dejlig arbejdsplads, hvor der er mulighed for stor indflydelse på egen hverdag.
· En uformel tone og et rigtig godt kollegaskab, hvor faglighed, trivsel og arbejdsglæde vægtes højt.
· En SangGlad og udelivsinstitution
· Gode fysiske rammer og et godt og konstruktivt samarbejde med skolen.
· En god normering.
· En aktiv engageret fællesbestyrelse og lokal opbakning.Kontakt leder Thorkild Bjerregaard 25769355 for eventuelle spørgsmål.Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 27.03.23.Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 13Løn efter gældende overenskomst. Vi indhenter børne- og straffeattest inden ansættelse i stillingen.”Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Øvrige i Engesvang

    Er du struktureret og detaljeorienteret, og er du klar til at gøre en forskel i en dynamisk og international anerkendt virksomhed? Som udbudskoordinator hos MASCOT kommer du til at spille en af..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Vil du have et job med mening og være med til at give borgerne en dejlig hverdag med smil og glæde.Står du og mangler et sommerferiejob, et job som fast tilkaldevikar eller ønsker nogle faste vagte..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    PA eller medhjælper på 32 – 35 timer – barselsvikar - søges til vores børnehusVil du arbejde sammen med dine kommende kollegaer, om at løse vores kerneopgave – at skabe en hverdag, hvor børnenes tr..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Er du vores nye vikar?Vi søger nye kvikke og stabile vikarer m/k over 18 år, til både dag- og aftenvagter, og evt. nattevagter.Der er mulighed for mange timer i sommerferien, og det er et krav at d..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info