Laboratorieudstyrs-tekniker / Udstyrslaborant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Har du en indgående interesse for udstyr, og har du lyst til, at være med til at sikre, at kvaliteten af vores produkter er helt i top? Så er denne stilling som tekniker/laborant i Novo Nordisk sandsynligvis noget for dig!

Vi søger lige nu engagerede teknikere, håndværkere eller laboranter, som ønsker at indgå i et professionelt og kompetent team hos Novo Nordisk i Måløv. Ansøg nu og bliv en del af et nyt spændende område, hvor din indsats vil have uvurderlig betydning for patienter over hele verden.

Om afdelingen
I Oral Finished Products (OFP) er vi cirka 1100 dedikerede medarbejdere, og området vokser stadig. Quality Control området (QC), som du bliver en del af, beskæftiger cirka 180 højt kvalificerede og motiverede medarbejdere i 3 afdelinger. Du kommer til at indgå i udstyrsteamet, som er en del af afdelingen Analytical Technology and Innovation.

Afdelingen består af et udstyrsteam, som supporterer og servicerer alt laboratorieudstyr, der anvendes i hele QC-området samt et innovationsteam, og et kvalificeringsteam der arbejder på nye løsninger og teknologi til vores analyselaboratorier, samt kvalificering og indkøb af nyt udstyr.

Du kommer til at indgå i et team, der servicerer de andre teams i området og har kontakten til alle vores eksterne leverandører, og derfor er det essentielt, at vi har det bedste mindset for service og samarbejde. Det er vigtigt, at vi i udstyrsteamet er fleksible og til rådighed, når der er behov for det.

Jobbet
Vores fornemmeste opgave i QC er, at levere pålidelige analyseresultater til både en udviklings- og en markedsproduktion. Som en del af udstyrsteamet vil dit fokus være på at sikre, at al vores udstyr kører optimalt samt at kalibreringer og fejlsøgning sker til tiden og i høj kvalitet.

Som en del af udstyrsteamet vil dit arbejde blandt andet indebære følgende elementer:
• Du vil varetage alt, der har med udstyr at gøre i samarbejde med dine kollegaer, herunder kalibreringer, fejlsøgning, indkøb/nedlæggelse af udstyr og dokumenthåndtering.
• Du kommer til, at arbejde tæt sammen med både laboranter og kemikere i både dit eget team og de andre teams i vores laboratorier og Quality Assurance.
• Dit arbejde vil også kunne omfatte udvalgte ansvarsområder for udstyr, dokumentation m.m.

Hos os gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved, hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Kvalifikationer
For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
• Har en baggrund som laborant, tekniker eller håndværker inden for finmekanik, elektriker, eller anden relevant faglighed.
• Du har stor interesse for laboratorieudstyr, såsom UPLC/HPLC, Dissolution og lignende. Du kan også have kendskab til andet udstyr som produktions udstyr mm.
• Har gode formidlingsevner på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
• Har erfaring med UPLC/HPLC og eller Dissolution udstyr samt kendskab til kalibreringer, kvalificeringer af udstyr samt kendskab til eksempelvis Empower og LIMS, men det er ikke et krav. Grundlæggende forestiller vi os, at du har god forståelse og interesse for laboratorieudstyr, og du bruger din viden og erfaring til at løse de udfordringer, vi møder. Du har teknisk snilde, flair for IT, gode samarbejdsevner og viljen til at lykkedes!

På det personlige plan trives du med en høj grad af fleksibilitet. Med din evne til at omstille dig befinder du dig rigtig godt i en stilling, hvor dagene ikke er ens. Du arbejder struktureret og har et stort fokus på kvaliteten i dit arbejde, ligesom du hver dag tilstræber at yde den bedste service for dine kollegaer.
Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
For yderligere information omkring stillingen kan du kontakte, Anne Dorthe Vad Dockir, Associate Manager, på tlf. +45 3075 7037.

Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgning er d. 12. maj 2023. Vi afholder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 34
24. april 2024 37
23. april 2024 34
22. april 2024 37
21. april 2024 37
20. april 2024 37
19. april 2024 36
18. april 2024 32
17. april 2024 31
16. april 2024 29
15. april 2024 31
14. april 2024 31
13. april 2024 33
12. april 2024 29
11. april 2024 26
10. april 2024 28
9. april 2024 27
8. april 2024 29
7. april 2024 40
6. april 2024 41
5. april 2024 39
4. april 2024 38
3. april 2024 36
2. april 2024 44
1. april 2024 50
31. marts 2024 53
30. marts 2024 53
29. marts 2024 51
28. marts 2024 48
27. marts 2024 48
26. marts 2024 45