Rekrutteringsfirma

Frontend Developer til FTZ

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

FTZ har fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og der er mange spændende opgaver/projekter på deres roadmap, som omfatter FTZplus, og der kommer kun flere til. Kom og bliv en del af et team og en virksomhed i fremdrift.

Til FTZplus teamet søges en Frontend Developer – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger.

FTZplus er FTZ’ kundestyringssystem, som bliver brugt af en stor del af landets autoværksteder. FTZplus er en væsentlig del af værkstedernes dagligdag, og der bliver årligt faktureret for flere mia. kroner via systemet.

Du bliver en del af et team, som pt. består af 8 udviklere, 1 scrum master og 1 product owner. Et team hvor der er rig mulighed for sparring og faglig udvikling, og hvor man løfter i flok.

FTZplus værdsætter fleksibilitet højt (frihed under ansvar). Det betyder, at det i høj grad er op til dig at styre din arbejdstid og være en teamplayer. Der er mulighed for hjemmearbejde (man bruger Slack/Teams til at holde kontakten.)

Man arbejder primært på udviklingen af næste generations FTZplus, som består af en frontend i Angular og en backend i C# (.NET 6.0). Løsningerne er hosted i Azure, og følger en mikroservice arkitektur. Alt er sat op efter CI/CD-principper, med automatiserede pipelines og man arbejder mod et rapid development/rapid deployment flow.

Om dig

FTZplus ønsker en person, der vil være en del af et team med stærk holdånd, hvorfor personlige egenskaber er lige så vigtige som faglige kompetencer. De forestiller sig, at du har en stærk faglighed indenfor JavaScript (JS), og det vil være et stort plus, hvis du har erfaring med moderne JS frameworks så som Angular, React m.m.

Du skal gerne:

  • Have gode analytiske evner
  • Have forretningsforståelse
  • Have lyst til at varetage et selvstændigt ansvar for udvikling og drift af løsningen med kunden i centrum
  • Have gode engelskkundskaber og beherske flydende dansk
  • Definere idéer og ønsker til brugergrænsefladen i samarbejde med Product Owner og stakeholders
  • Omsætte krav til brugervenligt design under hensyntagen til eksisterende løsninger og best practices
  • Udvikle og implementere nye løsninger
  • Videreudvikle og vedligeholde eksisterende løsninger

Løn- og ansættelsesvilkår

Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Odense med god mulighed for hjemmearbejdsdage. Du får firmabetalt hjemmeinternet som en del af lønpakken.

FTZ er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup lidt udenfor Odense, og her flytter de til i 2025. Du kan derfor glæde dig til at følge processen med den nye fede lokation, som bl.a. også kommer til at indeholde et robotlager.

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Du kan læse om FTZ her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Odense SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
23. marts 2024 1