Er du fysioterapeut, og kunne du tænke dig at arbejde med telefonisk rådgivning af forsikringskunder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du fysioterapeut, og kunne du tænke dig at arbejde med telefonisk rådgivning af forsikringskunder?


Er du fysioterapeut, og har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor du vil få mulighed for at yde telefonisk rådgivning til vores mange forsikrede kunder? Har du lyst til at bringe både din kliniske erfaring og dine kommunikative kompetencer i spil? Så er du muligvis den kollega, vi søger til vores muskuloskeletale team.

VORES PROFIL
Siden vores etablering i 2012 er vi blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt. Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores store fokus på data har drevet væksten. Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag, så læs med herunder.

OM STILLINGEN
Vi søger en fysioterapeut, som har mod på at prøve kræfter med fysioterapeutisk rådgivning telefonisk. Vi har etableret et specialiseret team inden for bevægeapparatets problematikker – og vi arbejder efter sundhedsfaglig evidens og nationale kliniske retningslinjer med henblik på at klæde vores kunder på til et aktivt og sundt arbejds- og fritidsliv. Din hverdag vil bestå i at håndtere telefoniske kundehenvendelser samt sagsbehandling, der vedrører bevægeapparatet, samt at visitere dem videre til det helt rette behandlingsforløb.

Du bliver en del af Sundhedsteamet, som har til formål at yde en sundhedsfaglig visitation og rådgivning – med høj kvalitet og effektiv sagsbehandling. Ved hjælp af dine sundhedsfaglige kompetencer samt dit store kendskab til sundhedsvæsenet, vil du rådgive og navigere inden for både det offentlige og private regi – afhængigt af hvor kunden er bedst sundhedsfagligt hjulpet.

Dine primære arbejdsopgave vil bl.a. være at:

  • Identificere, vurdere og behandle alle komplekse skadesanmeldelser vedr. bevægeapparatet gennem sundhedsfaglig telefonvisitation og sagsbehandling
  • Deltage i sparring med kollegaer omkring komplekse sager samt træffe beslutninger i forhold til kundens videre behandlingsforløb
  • Yde fysioterapeutisk rådgivning
  • Deltage aktivt i den faglige udvikling indenfor det muskuloskeletale område i Sundhedsteamet; herunder udvikling af fremtidens digitale ydelser på bevægeapparatsområdet
  • Bidrage med undervisning og sparring med kolleger

DIN PROFIL
Du er uddannetfysioterapeut og har min. 2 års erfaring. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med at yde telefonisk rådgivning og/eller videokonsultationer. Du taler og skriver flydende dansk og begår dig på engelsk – ligesom du er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer. Da kommunikation er vores vigtigste arbejdsredskab, er det vigtigt, at du formår at være empatisk, lyttende og professionel.

Som person er du serviceminded og vant til at have kunden i centrum. Du er god til at tænke i muligheder, går til dine arbejdsopgaver med stort engagement og arbejder struktureret og ansvarsfuldt. Du er beslutningsdygtig og trives i et selvstændigt job, samtidig med at du vægter værdien af et godt teamsamarbejde højt. Du motiveres af et travlt og omskifteligt miljø, hvor faste rammer, mål og struktur sikrer, at du har de rette redskaber til at udføre arbejdet på bedst mulig vis, og samtidigt udvikler dig fagligt såvel som personligt. Du formår at sparre på et højt niveau med en lærende tilgang – og når der er travlt, kan du bevare overblikket samt det gode humør.

ARBEJDSTID
Du tilbydes en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge (ekskl. frokost), hvor arbejdstimerne primært vagtplanlægges indenfor tidsrummet mandag til fredag kl. 8-17. Du skal forvente at have to ugentlige vagter til kl. 16.00, og en ugentlig vagt til kl. 17.00. Efter 6 mdrs. ansættelse er det muligt at indgå en aftale om 1-2 ugentlige hjemmearbejdsdage. Vi vægter trivsel og en sund livsbalance højt samt har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning, sundhedsforsikring og en lækker frokostordning.

SØG JOBBET
Er du vores nye kollega, så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Fie Schoubye på tlf. 5192 5550.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 240 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Brøndby

    Brænder du for og har erfaring med at træne borgere inde for rygområdet, så har du chancen for at få et spændende job i Træningscenter Brøndby.Hvad søger vi:En energisk, nysgerrig og fagligt .
    • Fysioterapeut
    • Brøndby
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut til midlertidige pladser HegnsgårdenVi søger en fysioterapeut somdrives af faglig nysgerrighed og en uformel omgangstone. Vi er optaget af det stærke borgerblik, og vi arbejder eviden..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
18. april 2024 1
17. april 2024 1