Studentermedhjælper med interesse for bæredygtighed og databehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Storkøbenhavn

I Gladsaxe Kommune er vi kendt for at sætte bæredygtighed højt på dagsordenen. Det gælder også, når vi laver udbud og køber ind. Vi har en kommunestrategi, som tager udgangspunkt i FN’s verdensmål, og vi har en indkøbspolitik, hvor miljø- og klimamæssig bæredygtighed, social bæredygtighed og økonomisk bæredygtighed går hånd i hånd.

De seneste år har vi sat ekstra turbo på de grønne indkøb, og i Indkøb og Udbud søger vi nu en studentermedhjælper, som skal være med til at understøtte mere bæredygtige indkøb, men som også vil indgå i løsningen af andre opgaver inden for blandt andet e-handel, databehandling og analyse.
Gladsaxe Kommune er medlem af indkøbsfællesskabet Spar 5 og har et tæt samarbejde med de 6 andre kommuner, som er med i Spar 5. Du vil primært komme til at arbejde med opgaver knyttet til Gladsaxe Kommune, men kan også få opgaver, der relaterer sig til Spar 5.

Dine opgaver


Langt de fleste af de varer, vi indkøber i kommunen, købes via vores indkøbssystem. Her gøres varerne tilgængelige for dem, der køber ind, og det er her indkøberne kan se alle vores indkøbsaftaler. Hele processen fra bestilling til betaling foregår i systemet.

Dine primære opgaver vil være knyttet til indkøbssystemet. Du skal være med til at understøtte, at vores brugere køber mere bæredygtigt ind. I den forbindelse skal du lave foranalyser af potentialer og omkostninger ved at overgå til mere bæredygtige produkter, reducere/optimere sortimentet på udvalgte aftaler, så det bliver mere bæredygtigt, indgå i dialog med leverandørerne og udarbejde nyheder om mere bæredygtige indkøb mv. Derudover skal du lave kvalitetskontrol af data i indkøbssystemet, herunder kontrol af varekataloger, aftaler og leverandører samt indhente erstatningslister på udgåede varer og lave forslag til produkter, der kan erstatte disse. Du skal også bidrage til at passe rådhusets kontorlager (bestilling og varemodtagelse).

Afhængig af dine kompetencer og interesser, kan du også komme til at arbejde med andre opgaver, fx opgaver knyttet til vores indkøbsanalysesystem. Gladsaxe deltager også i en række projekter, partnerskaber og arbejdsgrupper inden for bæredygtige indkøb, hvor du i den forbindelse kan du komme til at arbejde med forskellige opgaver. Det gælder fx:
  • Planlægning af temagruppemøder i tværkommunale projekter
  • Indsamling af viden inden for konkrete produktgrupper og afrapportering til fx Partnerskab for Offentlige Grønne indkøb (POGI)
  • Foranalyser af potentialer og barrierer, dialog med leverandører og brugere, opfølgning og videndeling i konkrete projekter, fx projekt om at nedbringe plast i omsorgssektoren
  • Lave datatræk af kommunens forbrug på specifikke indkøbsområder til at understøtte udbudskonsulenternes arbejde mv.

Om os


Indkøb og Udbud er den centrale indkøbsafdeling, som er en del af Økonomisk Sekretariat. Vi består af en indkøbschef, fire udbudskonsulenter, en e-handelskoordinator og en indkøbs- og bæredygtighedskoordinator.
Du kommer til at arbejde tæt sammen med indkøbs- og bæredygtighedskoordinatoren og e-handelskoordinatoren, som vil være dine daglige sparringspartnere.

Vi forventer


Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse, som er relevant for den profil, vi søger.
Du behøver ikke at have kendskab til indkøbs- og analysesystemer i forvejen, men det vil være en fordel, hvis du har flair for IT og interesse i bæredygtighed. Vi giver dig oplæring i de systemer, du skal bruge, men det er en fordel at have kendskab til MS Office (Word, Excel, PowerPoint).
Derudover lægger vi vægt på gode relations- og kommunikationsevner, systematisk og omhyggelig tilgang til opgaverne, og at du tager ansvar for afgrænsede opgaver og følger dem til dørs.

Du ansættes med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 12-15 timer afhængig af, hvad vi konkret aftaler i forhold til din studiesituation. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder og lign. En forudsætning for ansættelsen er, at du er tilmeldt et studie og aktiv studerende.

Vi tilbyder


Vi tilbyder en alsidig opgaveportefølje, hvor du får mulighed for at være en del af kommunens indsats for at blive endnu mere bæredygtig. De kompetencer du opnår her, vil give dig en ballast til et arbejdsliv i både den offentlige og private sektor, hvor bæredygtige indkøb er en vigtig dagsorden, som opnår større og større fokus. Du vil desuden få indblik i en politisk styret organisation og indgå i et stærkt fagligt miljø med engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på trivsel og godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Ansøgning og yderligere information


Ansøgningsfrist er 16. april 2023. Send din motiverede ansøgning vedlagt CV.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Du vil som studerende være omfattet af overenskomsten for administration og IT mellem KL og HK/Kommunal, hvor lønindplaceringen som studerende er grundlønstrin 13.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Karen Pilt, telefon 21 51 02 52 dog ikke i perioden 3. - 10. april pga. ferie. Eller Indkøbs- og bæredygtighedskoordinator Maja Baungaard Jensen, telefon 39 57 61 03 dog ikke i perioden 5. -10. april.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
23. april 2024 49
22. april 2024 48
21. april 2024 50
20. april 2024 52
19. april 2024 50
18. april 2024 50
17. april 2024 47
16. april 2024 48
15. april 2024 50
14. april 2024 50
13. april 2024 52
12. april 2024 54
11. april 2024 51
10. april 2024 48
9. april 2024 43
8. april 2024 40
7. april 2024 43
6. april 2024 45
5. april 2024 47
4. april 2024 47
3. april 2024 42
2. april 2024 41
1. april 2024 46
31. marts 2024 53
30. marts 2024 53
29. marts 2024 55
28. marts 2024 59
27. marts 2024 59
26. marts 2024 61
25. marts 2024 61
24. marts 2024 61