Vi søger to Brandteknikere til drift og vedligehold af brandsikringsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi har stor tilgang af ordre og søger derfor to brandsikringsteknikere til Bravidas afdeling Fire & Security vest i Odense. Du vil med din ansættelse tilknyttes vores afdeling i Odense.

Du får speciale inden for drift og vedligehold af brandsikringsanlæg (Brandalarmer, Varsling, ABDL og røgventilation). Dine arbejdsopgaver vil være Service, fejlfinding og mindre udvidelser / idriftsættelser på vores kunders brandtekniske anlæg. Bliv en del af et fagligt fællesskab, med dygtige kollegaer, der spare med hinanden og hjælper hinanden, så vi alle udvikler os fagligt.

Din profil

  • Erfaring med service og/eller installation af brandsikringsanlæg
  • Uddannet elektriker, lignende El-teknisk baggrund eller tilsvarende erhvervserfaring
  • Stor lyst til at arbejde med tekniske løsninger og mennesker
  • Evner at navigere i en travl hverdag og trives med at tage egne beslutninger
  • Med dit engagement bidrager du til godt sammenhold i en voksende organisation
  • Kendskab til PC/IT
  • Brand 1-2, og evt. andre relaterede kurser
  • Ren straffeattest og gyldigt kørekort til bil er en nødvendighed.

For den rette tilbyder vi

  • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
  • Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer, samen med dine kollegaer
  • Gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold, hvor vi løfter i flok og sparer med hinanden
  • Et interessant og selvstændigt job, hvor kvalitet, kompetence og fleksibilitet er nøgleordene i din og afdelingens udvikling
  • Pensionsordning, helbredssikring og heltidsulykkesforsikring.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Preben Lange Roest på mail [email protected] eller mobil 25253306

Ansøgning og ansøgningsfrist

Upload din ansøgning og cv på Bravidas hjemmeside. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

[238]

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger.

Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.Bravida.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (praktik) i Odense

    Er du vores praktikant i efteråret 2023? [xxxxx] er landets førende e-handelshus og leverandør af prisvindende B2B- og B2C webshops, alle udviklet på Bizzkit – vores egenudviklede e-commer..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense

    This is a great opportunity for an outstanding Marketing Copywriter (EN) to join Colourbox and be a driving force in connecting people and images around the world. Apply now to join us in shapi..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    AnsøgVil du være med til at skabe gladere og sundere samfund ved at varetage dagligt teknisk ansvar for udvalgte produktlinjer indenfor leg og aktiv livsstil? Vi søger en Technical Product Ma..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyDo you want to be a part of an energetic, diverse, and international team that drives change? And would you like to have an impact on product development and launches? Then you should join..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som marketingmedarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.