Tandplejer til henvisningsklinik i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Tandplejer til henvisningsklinik i Roskilde

Er du en erfaren og ambitiøs tandplejer? Er du eminent til diagnostik, forebyggelse og PA?

Og vil du tilmed være en del af en klinik, der tilbyder alle tandbehandlinger under samme tag?

Så fat tastaturet... og skriv til os hurtigst muligt.


Klinik med fokus på trivsel og stærke kompetencer
Vi har en moderne og fuld digitaliseret klinik centralt i Roskilde. Vi er et velfungerende team bestående af fem tandlæger, tre tandplejere, syv klinikassistenter, én elev og én souschef. Et stort team, der giver os rig mulighed for læring, sparring og samarbejde med og af hinanden. Noget vi finder vigtigt for både den enkeltes udvikling og for en hverdag med høj trivsel.

Vi har en varieret gruppe af patienter både med behov for almindelig tandpleje og de mere komplicerede behandlinger. Vores behandlerteam er godt rustet til det meste, og tilbyder en lang række særlige kompetencer, herunder kirurgi og implantat, kosmetisk tandretning/tandregulering, rodbehandling og tandbehandling i narkose. Klinikken modtager dertil henvisning for endodonti, parodontologi og implantatbehandling.

Faglighed og fællesskab
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen. Alle behandlere modtager i øvrigt lupbriller. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere sig, og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Om dig
Du er en tandplejer, der har erfaringen til selvstændigt at varetage behandlingen af egen patientgruppe. Der vil være opgaver inden for alle tandplejerfagets aspekter - herunder i særlig grad undersøgelser, diagnostik og PA-behandlinger.

Vi vægter højt, at du:

  • Kan møde mennesker med empati
  • Er fagligt engageret og brænder for dit fag
  • Er fleksibel, tager ansvar og giver en hånd med hvis nødvendigt.
  • Har en god humor og trives i en munter tone

Vi er ret fleksible med arbejdstider, men tilbyder som udgangspunkt 25-30 timer ugentligt fordelt på 4 dage. Vi anvender i øvrigt Dental suite.

Opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Bilsen Kiral på e-mail: [email protected]

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 48 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Roskilde
  • Lørdag den 27. maj 2023

Lignende jobs

  • Tandplejer og klinikassistent i Roskilde

    Ønsker du dig en moderne arbejdsplads, en varierende og spændende hverdag, gode kollegaer og fagligt stærke sparringspartnere? Hvis ja - så kan du meget vel være vores nye tandplejer hos Godt S..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Holbæk

    Er du en erfaren og serviceminded klinikassistent? Ønsker du at være en del af et professionelt team hos en anerkendt tandlæge i Holbæk? Så har vi en spændende mulighed for dig! Arbejdsopga..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent (elev) i Stenlille

    Gode arbejdsrammer, modne kollegaer Vi søger en tandklinikassistentelev på fuld tid, som ønsker en god arbejdsplads, hvor vi gør noget godt for vores patienter og har det sjovt samtidig. An..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Stenlille
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Ringsted

    Ringsted Kommunale Tandpleje søger specialtandlæge i ortodonti til et barselsvikariat.Vi har brug for en barselsvikar, da vores specialtandlæge går på barsel d. 31. maj 2024 og søger derfor en spec..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Ringsted
    Få mere info