Uddannelseskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København

Brænder du for at arbejde med kompetenceudvikling af frivillige? Har du erfaring med kompetenceudvikling i forskellige læringsformater? Og har du lyst til at gøre det i regi af beredskab og hos Danmarks største humanitære frivilligorganisation? Så er du måske den uddannelseskonsulent vi mangler til beredskabssektionen.

Når katastrofen rammer er Røde Kors mest kendt for vores evne til at handle hurtigt ude i verden. Men i Røde Kors kan vi også gøre meget, når katastrofen rammer i Danmark. Vores landsdækkende tilstedeværelse med mere end 40.000 frivillige gør, at Røde Kors er en organisation, som befolkningen, virksomheder og myndigheder kan henvende sig til, når krisen rammer, og der er brug for handling. Det har vi fx oplevet under Corona krisen, med modtagelsen af både afghanske og ukrainske flygtninge og senest i forbindelse med skyderiet i Fields. Vi handler ofte på eget mandat, men har en ambition om at videreudvikle vores nationale parathed, så vi i endnu højere grad kan indgå i mere systematiserede samarbejder med nationale myndigheder i kriser og katastrofer.

Vi søger en erfaren uddannelseskonsulent, der skal hjælpe Røde Kors med at udvikle vores parathed til at handle i nationale kriser. Du skal være med til at udvikle Røde Kors til i endnu højere grad at kunne gøre en medmenneskelig indsats for borgere i nationale kriser. Det kræver kompetenceopbygning af ansatte og af frivillige i vores lokale Røde Kors afdelinger over hele landet. Arbejdet med udvikling af beredskabet sker i Røde Kors’ nationale afdeling på Østerbro.

Dine arbejdsopgaver

  • Strategisk udvikling, og implementering af kompetenceudvikling til frivillige og ansatte i Røde Kors’ nationale beredskab
  • Facilitering af undervisning og workshops
  • Planlægning, afvikling og evaluering af forskellige typer af beredskabsøvelser i samarbejde med beredskabsfaglige kolleger
  • Udvikling af Røde Kors’ psykosociale beredskab og understøtte anvendelsen af det psykosociale beredskab i akutte kriser (f.eks. etablering af callcenter og modtagecentre for flygtninge)
  • Drift af og løbende udvikling af psykisk førstehjælpsstruktur
  • Aktivitetsleder for vores psykosociale rådgivere med ansvar for samlinger 4 gange årligt, herunder planlægning af kompetenceudvikling og vedligehold af kompetencer
  • Udvikling og opdatering af diverse materiale relateret til det psykosociale beredskab (håndbøger, undervisningsmateriale, foldere, vejledninger etc.)
  • Strategisk udvikling af beredskabet via samarbejde med kolleger i sektionen og på tværs af national afdeling
  • Deltage i Nationale Afdelings tværgående kompetenceudviklingsaktiviteter, herunder faglig sparring om didaktik, facilitering og læring

Yderligere indeholder stillingen opgaver, hvor du tager del i den daglige drift af Røde Kors nationale beredskab, herunder:

  • Projektledelse, administration og lettere budgetstyring af egne projekter
  • Ledelsesstøtte i form af analysearbejde og rapportering
  • Deltagelse i eksterne samarbejder, herunder forskningssamarbejde og fondsansøgninger

Din profil
Du er en stærk facilitator og har erfaring med kompetenceudvikling i forskellige læringsformater, gerne både digital, blended learning og almindelige kurser. Du skal arbejde med kompetenceudvikling både af en bred frivilliggruppe og vores psykosociale rådgivere og beredskabsledere. Det er en fordel hvis du har kendskab til det psykosociale område og beredskab, men det er ikke en forudsætning. Du er en igangsætter, arbejder selvstændigt og er god til at tage initiativ. Samtidig skal du arbejde tværgående, så du er god til at kommunikere og en holdspiller, der er god til at samarbejde og til at danne og vedligeholde relationer. Det er en fordel, at du er vant til at arbejde i en kompleks organisation og at du vil have det sjovt med os andre.

Din kommende arbejdsplads
Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden.

Som uddannelseskonsulent bliver du en del af national afdelings beredskabssektion, som arbejder med at udvikle og understøtte de to kerneaktiviteter førstehjælp og samaritter og med at opbygge Røde Kors som beredskabsorganisation. Det betyder, at de fleste af dine opgaver og indsatser sker i tæt samspil med de fagligt relevante kolleger i afdelingen.

Dine ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen, og du skal i en frivillig organisation som Røde Kors regne med, at der indimellem er aktivitet i aften og weekender. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors’ fællesoverenskomst med AC og HK, afhængigt af erfaring og uddannelsesniveau. Vi kan ikke matche lønnen i den private sektor, men vi kan tilbyde et udviklende, udfordrende og meningsfuldt job.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Der er deadline på ansøgningen d. 19. april 2023. Stillingen forventes besat den 1. juni og vi forventer at gennemføre 1. samtale d. 24. april og 2. samtaler d. 26. april. Der vil være en case til 2. samtale.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte leder af beredskabssektionen Louise K. Jühne Paulsen på tlf. 20 22 44 77 eller på mail: [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores transfer pricing-afdeling.
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i Frederiksberg

    Hvad nu hvis vi fortæller dig, at du bliver konsulent hos en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringspartnere, som historisk har hjulpet et utal af de største virksomheder i Danmark og i verden?.
    • Konsulent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som konsulent i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer