Faglige ledere til Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital, Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

2 faglige ledere til, Den administrative Stab, Sjællands Universitetshospital

Den administrative stab på SUH ønsker at styrke sammenhængen mellem Uddannelses/HR-området og økonomiområdet. Derfor samles de to enheder i én under samme enhedschef. Til at sikre høj faglighed i den daglige drift og udvikling af de to områder ansættes to faglige ledere i enheden; én til økonomi-området og én til HRU-området.

Vi søger derfor de helt rigtige mennesker til at være faglige ledere for hhv. HRU og for økonomi.

Her kan du være med til at gøre en forskel i Region Sjælland. SUH er en stor organisation med 4.800 ansatte, over 300.000 patienter årligt og et budget på over 4 mia. kr. SUH er Danmarks yngste Universitetshospital. Hospitalet er i udvikling, og har de sidste fem år fået mange nye specialfunktioner, opbygget forskningsområdet og det nye hospitalsbyggeri i Køge begynder at tage form.

Hvem er den administrative stab på SUH?

Staben er en stor administrativ arbejdsplads med + 100 medarbejdere og en bred vifte af kompetencer og uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har en vision om at levere den bedst mulige administrative understøttelse af Sjællands Universitetshospital og på den måde bidrage til, at hospitalets afdelinger, ledelsen og hele regionen sammen kan levere behandling, forskning og uddannelse til borgerne i Region Sjælland.

Staben på SUH er en vigtig del af hospitalets og regionens daglige drift og udvikling. Kolleger og patienter på SUH og i regionen skal opleve, at staben bidrager til det regionale sygehusvæsen ved at sikre robuste og gennemsigtige arbejdsgange, og at vi letter arbejdsgange og administration, hvor vi kan.

Vores fornemmeste opgave er at understøtte hospitalets øverste ledelse og de kliniske afdelinger bedst muligt med vores administrative faglighed i såvel udviklings- som driftsopgaver. Vi udfører vores opgaver i tæt og givende samspil med både vores kollegaer og ledelse på SUH og resten af regionens virksomhedsområder. Vi er en konstruktiv medspiller i dialogen med regionshuset om de politiske ønsker for udviklingen af sygehusvæsnet i regionen og på SUH, og vi bidrager til regionale administrative opgaver og udvikling, hvor det ønskes.

Vi er arbejdsplads, hvor det er muligt at gøre en forskel for sygehusets patienter, borgere og medarbejdere ved at spille ind med vores viden og kompetencer. Vi arbejder med og udvikler en professionel administration, der er præget af ordentlighed og nytænkning, trivsel og godt kollegaskab i hele organisationen.

Opgaver og forventninger - HRU faglig leder

Stillingen er placeret i HR-delen af enheden, som arbejder med og rådgiver især sygehusledelsen og afdelingsledelserne om en bred vifte af områder, der vedrører sygehusets vigtigste ressource: medarbejderne. Det betyder, at enheden bidrager til bl.a. vagtplansplanlægning, overenskomstforståelse, lønforhandlinger, uddannelse, ledelsesudvikling, arbejdsmiljø mm. Der er et bredt og godt samarbejde både internt på sygehuset og med den centrale HR-funktion i Region Sjælland.

Du vil blive faglig leder for HRU-området og skal varetage den daglige, faglige ledelse af HRU-området på SUH.

Du bliver daglig leder for ca. 20 medarbejdere. Det er et erfarent og veldrevet hold, der prioriterer både det sociale og den faglige udvikling højt. Medarbejderne er hver især eksperter på opgaverne, og din opgave bliver at give medarbejderne den bedst mulige faglige ledelse, sparring og retning på opgaveløsningen, og at bidrage med at prioritere hvilke opgaver, der skal løses først, når vi bliver presset på tid og ressourcer.

Personaleansvaret ligger hos enhedschefen for HRU og Økonomi, som du ligeledes vil referere til.

Opgaver og forventninger - Økonomi funktionschef

Stillingen er placeret i økonomi-funktionen i enheden. Du vil blive faglig leder for økonomi-området og skal varetage den daglige, faglige ledelse af økonomi-området på SUH. Det drejer sig især om budget for sygehuset, opfølgning og budgetoverholdelse, rådgivning af afdelingsledelserne og Sygehusledelsen i relation til økonomi, ledelsesinformation, administration af puljer mm.

Der er et tæt og godt samarbejde med både sygehusledelsen og afdelingsledelserne på SUH, såvel som Koncernøkonomi i Region Sjælland.

Du bliver daglig leder for ca. 10 medarbejdere. Det er et erfarent og veldrevet hold, hvor der både er højt tempo og godt humør. Medarbejderne har hver især ekspertise inden for sine områder, men vi roterer også jævnligt ansvarsområder mellem medarbejderne, både for at brede kompetencer ud og for at øge robustheden i opgaveløsningen. Din opgave bliver at skabe gode, faglige rammer for medarbejderne til at løse opgaverne, give faglig sparring og bidrage til planlægning og prioritering af opgaver i en travl hverdag.

Personaleansvaret ligger hos enhedschefen for HR og Økonomi, som du ligeledes vil referere til.

Fælles for de to stillinger og de rette kandidater

Vi søger to faglige ledere, der vil være med til at sikre en daglig administrativ drift af høj faglighed på SUH.

De rette kandidater har et ønske om at arbejde med faglig ledelse inden for deres administrative faglighed på et hospital og dermed bidrage til udviklingen af det danske sundhedsvæsen.

Du er et menneske, der sætter pris på samarbejde. Du trives med mangeartede problemstillinger og kan fokusere på at finde gode løsninger i samspil med mange aktører og fagligheder. Du forstår at prioritere og planlægge, og kommunikere klart til dine samarbejdspartnere.

Du interesser dig oprigtigt for ledelse og ønsker at blive en dygtig leder med fokus på medarbejdere i daglig trivsel og med mulighed for udvikling. Ledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du

  • Har en relevant akademisk baggrund (fx cand.polit, cand.scient.pol, cand.scient.san.publ eller lignende)
  • Har dokumenteret erfaring inden for det område, du søger om at blive faglig leder af
  • Har dokumenteret erfaring med at arbejde og samarbejde i en stor, kompleks, offentlig organisation

Vi kan tilbyde dig

Enheden HR- og Økonomi er en ny enhed, der organisatorisk samles d. 11. april 2023. Enhedschefen og de to fagligere lederevil udgøre et ledelsesteam i enheden, og du vil indgå i dagligt samarbejde, støtte og sparring i ledelsesteamet. Enheden og din funktion er en central del af stabens arbejde og du får brede samarbejdsflader i hele vores organisation. Du vil i samarbejde med enhedschefen få stor mulighed for at præge stillingens indhold, fx således at ledelsesopgaven tilpasses løbende og matcher dine kompetencer og interesser.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance. Du vil bl.a. opleve en arbejdsplads, der som udgangspunkt har fysisk fremmøde, men samtidig har en fleksibel hjemmearbejdspolitik, der giver muligheder for hjemmearbejde. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere, og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer, også i en travl hverdag.

Staben er placeret på Lykkebækvej 2 i Køge, meget tæt på s-togstationen Ølby og motorvej. Du kan forvente mødeaktivitet i hele regionen, men hovedsageligt på vores to sygehusmatrikler i Roskilde og Køge. En del møder afvikles som virtuel mødeaktivitet.

Om ansættelsen

Stillingerne er faglig leder på 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængig af erfaring og kompetencer.

Stillingerne ønskes besat senest 1. juni 2023, eller efter aftale.

Ansøgningsfrist 10. april 2023. Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 15. Der kan indgå test i samtalerne, og det kan blive aktuelt med 2. samtalerunde.

Du bedes angive i din ansøgning, om du søger stillingen som faglig leder for økonomi eller faglig leder for HRU.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til chef for HRU og Økonomi Nettie Vindahl Vind 61 33 58 57 eller til stabschef Marie Rønde 41280918.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4