Leder af luftkrigselementet til Søværnets [xxxxx] (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sjællands Odde

Har du overblikket til at holde flere droner i luften på en gang? Søværnets Center for Våben søger en leder af luftkrigselementet.
Har du det, vi søger, vil vi tilbyde dig en stilling som leder af luftkrigselementet, hvilket indebærer daglig ledelse og ansvaret for indsættelse af propel- og jetdroner til støtte for forsvarets enheder. Vi giver dig den nødvendige uddannelse til Mission Commander, som gør dig i stand til at lede droneoperationer ved VBC.

Om os

Med det i dag anvendte operative træningsregime, er Søværnets Centre blevet forudsætningsskabende for såvel uddannelse som operativ træning af Søværnets sejlende enheder. Det fordrer ikke bare erfarent personel med de rigtige kvalifikationer og de rigtige tjenesteforløb, men også en fleksibel og service-minded tilgang, så uddannelse og træning kan gennemføres på enhedernes præmisser.

Søværnets Center for Våben (VBC) er forankret direkte under Søværnskommandoen, men beliggende i de mest naturskønne omgivelser på Sjællands Odde. Vi er en velfungerende arbejdsplads med selvstændige og dygtige medarbejdere. Vi gennemfører uddannelse inden for artilleri- og missilsystemer og støtter enhederne med tekniske Sea Riders i forbindelse med den operative opkøring (internal Battle). Vi opererer luftmålsdroner, styrer overfladedroner, kontrollerer undervandsdroner og udlægger/slæber skivemateriel med henblik på at lægge pres på enhedernes ”External Battle”.

Vi stræber efter, at alle kan være stolte af og trygge ved at være ansat på VBC – hver dag. Derfor har vi nultolerance overfor krænkende adfærd af enhver art. Vi trives med en uformel omgangstone, og vi går op i at være professionelle og i at gøre de rigtige ting rigtigt, første gang.

Vi tilbyder en spændende hverdag i et dynamisk miljø med frihed under ansvar og stor berøringsflade med andre myndigheder – både nationalt og internationalt.

Om stillingen

Luftkrigselementet er en del af træningssektionen ved VBC. Træningssektionen består i alt af 16 menige, seks befalingsmænd og én officer.

Ud over luftkrigselementet (AAW) er der i sektionen også et overfladekrigselement (ASUW), et undervandskrigselement (ASW) samt et planlægningselement (PLANS).
VBC er en matrix organisation, hvilket betyder, at der ofte er et tæt samarbejde på tværs af elementerne.

Luftkrigselementet ”dronen” er et særligt specialiseret element, der selv sørger for at vedligeholde, udvikle og klargøre det materiel, der benyttes i forbindelse med droneflyvning. Elementet består af dronepiloter og teknisk højt specialiserede medarbejdere, der selv sørger for at vedligeholde, udvikle og klargøre det materiel, der benyttes i forbindelse med droneflyvning. Koncepterne for vedligehold og indsættelser af droner ved VBC er helt unikke i forhold til andre nationer, da vi med relativt få resurser skaber en stor træningsmæssig værdi for både forsvarets og allieredes enheder.

Dronerne anvendes under VBC egne Multi Threat Exercices (MULTEX) ved Sjællands Odde, men konceptet er også deployerbart. Det vil sige, at du som Mission Commander også vil lede droneoperationer og dronepiloterne i forbindelse med droneindsættelser under live missilskydningsøvelser som f.eks. flyvevåbnets missilskydningsøvelse FALCON og den internationale missilskydningsøvelse OPERATION MJØLNER i Nordnorge.

Du vil som leder af luftkrigselementet blandt andet udføre følgende opgaver:
• Stå for den daglige ledelse og drift i luftkrigselementet.
• Planlægge, klargøre og gennemføre flyvninger med Banshee jet- og propeldroner og multirotordroner med flere.
• Udvikle flyvescenarier og dronernes flyveprofiler i forbindelse med træning af enheder.

VBC står over for et snarligt generationsskifte, som betyder, at vi i løbet af 2023 får behov for en ny leder af luftkrigselementet.

Seniorsergenter uanset tjenestegren opfordres til at søge stillingen, og vi har en pragmatisk tilgang til at få tingene til at lykkedes, når den rigtige kandidat søger. Er du oversergent med en seniorsergent i maven, skal du derfor heller ikke holde dig tilbage med at søge. Der forventes løbende uddannelse og kompetenceudvikling, og det forventes, at du er klar til denne proces.

Vi tilbyder dig uddannelse og et alsidigt job med mulighed for faglig og personlig udvikling, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund. Vi laver sammen et forløb, der klæder dig på til at varetage stillingen.
Alt afhængig af din baggrund skal du forvente at tage flere kurser og uddannelser før, at du kan varetage funktionen som Mission Commander. Uddannelserne og kurserne er dels skolebaseret, og dels vil du skulle gå på siden af og lære af en erfaren Mission Commander ved VBC. Alt i alt forventes forløbet at vare ca. et år før, at du er uddannet som Mission Commander ved VBC.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor der er et stærkt kollegialt sammenhold på tværs af niveauer, og med et erfaringsniveau, der kan håndtere alle faglige udfordringer. Det forventes, at du tager aktiv del i dette.
Vi har generelt en pragmatisk tilgang til at balancere dit arbejdsliv og familieliv, med stor fleksibilitet ift. rejseaktivitet på lange arbejdsdage, afspadsering og målrettede idræts-/træningsforløb. Derudover er der mulighed for deltagelse i div. køreklubber til og fra VBC.

Om dig

Du er seniorsergent med operativ erfaring fra søværnet eller flyvevåbnet. Du har en teknisk baggrund som automatikfagtekniker eller elektronikfagtekniker. Det forventes, at du som leder kan fastholde og udvikle kompetencer og potentialer ved de enkelte medarbejdere for derigennem at sikre momentum i luftkrigselementet.

Vi forventer, at du:
• Har evnerne til at lede og føre dine medarbejdere i et dynamisk miljø i en til tider hektisk hverdag.
• Har en interesse i at engagere dig i medarbejdernes udvikling med udgangspunkt i det enkelte individ
• Angriber nye opgaver med god energi.
• At du trives godt i et omskifteligt miljø, hvor du arbejder tæt sammen med kollegaer på tværs af elementer.
• Er omstillingsparat og klar til at tage de udfordringer, der ligger i VBC nuværende og fremtidige opgaver, nationalt som internationalt.

Kvalifikationer
Krav:
• Søværnets basisuddannelse (SBU), alternativt basisuddannelse fra Flyvevåbnet.
• Du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIG.
• Du er uddannet automatikfagtekniker eller elektronikfagtekniker.

Ønskeligt:
• Flyvesikkerhedskursus – DK.
• Introduktion til flyoperationer (IFO).
• Kørekort B. Almindelig bil.
• Kørekort C. Lastbil.

Helbredskrav:
• Godkendt og tastet helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis).
• Godkendt og tastet træningstilstandsprøve.
• Grundvaccination.
• Normalt syn (ikke farveblind).

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Odsherred.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til SSG Kenneth Houmann Jensen, [email protected], telefon 7285 5577 / 20100305.
Alternativt CSG Helge W. Andersen, [email protected], telefon 72 85 5576 / 2488 0325.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail [email protected]

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 9. april 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse fra 1. maj 2023 eller snarest derefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SØVÆRNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjællands Odde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Sjællands Odde
  • Søndag den 09. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Sjællands Odde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Sjællands Odde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2