Rekrutteringsfirma

VVS Serviceleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

& friends søger for John Jensen VVS A/S en driftig og kompetent Serviceleder.

I John Jensen VVS fortsætter vi vores vækst og har brug for endnu en serviceleder, der sammen med vores montører kan varetage opgaverne hos vores kunder.

Har du et projektledergén i maven, så er der god mulighed for at drive ledelse af mindre projekter. Der er både brug for dig, der vil udvikle dig indenfor dette felt, og dig der har erfaring indenfor området. Vigtigst er, at du ønsker at komme ind i en virksomhed, med spændende opgaver, hvor der er fokus på glade kunder, motiverede medarbejdere og sund økonomi. Disse 3 ben danner nemlig fundamentet for vores vækststrategi.

Du kommer ind i afdelingen for Service Erhverv, som er en afdeling, der i den grad er præget af hjælpsomhed og holdånd. Du kommer til at referere til afdelingsleder Claus Monhart, og sammen med dine 4 servicelederkolleger beskæftiger I omkring 30 dygtige montører.

Du brænder for ledelse og god service:
Alt efter motivation og erfaring kan opgaverne variere mellem følgende punkter:
  • God ledelse af dine medarbejdere, der tæller mellem 5-8 montører.
  • Det fulde driftsansvar hos vores faste kunder og for mindre VVS-projekter, herunder koordinering af underentreprenører.
  • Ledelse af konkrete serviceopgaver for storkunder, hvor du selvstændigt varetager kundedialog, tilbudsgivning, koordinering og oplæg til fakturering på serviceopgaver.
  • Du får mulighed for at gøre din indflydelse gældende i en afdeling, der er under fortsat opbygning og udvikling. Her bidrager du sammen med dine kolleger til at optimere interne processer, så disse hele tiden er optimale.
  • Du vil få gode muligheder for at fortsætte din personlige og professionelle udvikling og løbende have adgang til gode kursusmuligheder.
  • Vi sørger som en naturlighed for, at du får et vel planlagt introduktionsforløb, så du er godt rustet til at tage fat på dine nye arbejdsopgaver.
  • Du kan samtidig glæde dig til det næste arrangement med kollegerne, hvilket spænder over den ugentlige fredagsmorgenmad, arrangementer i afdelingen og sociale arrangementer på tværs af afdelingerne, der også kan inkludere hele din familie.

Om dig:
  • Du har en relevant VVS-baggrund og kommer med erfaring som serviceleder eller har beskæftiget dig med projektledelse.
  • Du kommunikerer tydeligt, forstår at udfordre og sige til og fra, når der er behov for det.
  • Det er naturligt for dig at sparre, være lyttende og træffe de nødvendige beslutninger.
  • Du får energi af en hverdag, hvor du er i tæt dialog med både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
  • Du er glad for forskelligartede opgaver og trives i et arbejdsmiljø med korte beslutningsveje og til tider højt tempo.

Har du kun mindre erfaring med projektledelse, vil du blive oplært i det, der mangler. Med andre ord, står du aldrig alene, hverken i din opstart eller undervejs. For hos John Jensen VVS hjælper vi hinanden og er åbne for at lære og dele viden. Din succes bliver altså ikke målt på antal gennemførte projekter og lange arbejdsdage, men på ordentlighed, faglighed og det at være en god kollega.

John Jensen VVS tilbyder:
Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør, at vores kunder vender tilbage igen og igen. Vi løser de små opgaver og de store opgaver med samme høje krav til kvalitet, service og økonomi. Når vi udfører et arbejde, kommer der ikke alene fokus på, at alle VVS-installationerne fungerer optimalt, men også på arbejdsmiljø og sikkerhed. Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder - og udnytte dem.
Du vil få et stærkt bagland til støtte og support i hverdagen, så du får bedre tid til de opgaver du brænder for.
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, sundhedssikring, hjemmeopkobling etc.

Interesseret?
Har ovenstående givet dig lyst til at komme med på holdet, så send CV og ansøgning via linket i denne annonce. & friends forestår rekrutteringen til denne stilling, så har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner, Hans Erik Hansen på tlf. + 454064 4722.
Vi indkalder løbende til samtaler og glæder os til at høre fra dig.

Om John Jensen VVS:
Hos John Jensen VVS går vi op i at gøre det, som vi er bedst til – og gøre det godt. Vi har i mere end 60 år leveret VVS-løsninger til både private og offentlige kunder Vi beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere og omsatte for 330 mio. i 2022.
Arbejdsglæde er et af vores helt store fokusområder, for vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi investerer i personlig og faglig udvikling, prioriterer nærvær i den enkelte afdeling, holder sociale arrangementer og vi tror på, at det er en af de grundlæggende årsager til vores mangeårige succes.
Vi værdsætter åbenhed, ærlighed og proaktivitet højt. Det gælder både på de interne og eksterne linjer. Du vil derfor også mærke, at mantraet ”Vi er her ikke for sjov, men det skal være sjovt at være her” skinner igennem i vores dagligdag hos John Jensen VVS.

Læs mere på www.jj-vvs.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Taastrup

    Er du en dygtig VVS-montør med erfaring inden for udskiftning af centralvarmeanlæg og stigestrenge? Har du flere års erfaring i branchen og evnen til at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi lede..
    • Blikkenslager
    • Taastrup
    Få mere info
  • Blikkenslager i Ringsted

    Danvægt har travlt og søger endnu en servicemontør til udekørende service på Sjælland. Du får job i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og stor fleksibilitet i dagligdagen - og ikke mindst s..
    • Blikkenslager
    • Ringsted
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Er du en dygtig VVS-montør med erfaring indenfor udskiftning af stigestrenge? Har du evnen til at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi leder efter! Om jobbet: Der er en boligforening de..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    En erfaren blikkenslager søges som skal lave inddækninger, tagrender og vvs opgaver, rørarbejde hos boligselskaber, private parcelhuse. Det er opgaver både indenfor installations arbejde og spjældo..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info