Teknisk stærk håndværker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Søger du nye udfordringer, og kan du se dig selv som en del af et hold, der hver dag gør en forskel og sikrer en stabil tabletproduktion til patienter med diabetes? Vi er på udkig efter en positiv medarbejder med de rette kompetencer, én der har viljen og lysten til at lykkes i fællesskab med teamet. Jobbet
Dit primære arbejdsområde vil være på vores pakkelinje. Pakkelinjen er lang og kompleks, den spænder fra en blistermaskine til de færdigpakkede paller, så der er masser af spændende opgaver at kaste sig over.
  • Du får medansvar for at planlægge og gennemføre vedligehold, så udstyret er i compliance efter gældende GMP-krav.
  • Du sørger for, at de alsidige udfordringer, der løbende kommer, håndteres hurtigt, effektivt og struktureret.
  • Fejlfinding og problemløsning på udstyr/anlæg, herunder koordinerer implementering og test, vil blive aktuelt i forbindelse med afvigelser og nedbrud.
  • Ad-hoc opgaver og hjælp til vores andre områder må desuden forventes.
  • Der er tale om en fast stilling, der som udgangspunkt er placeret i lønkategori F3 jf. Novo Nordisks lønaftaler. Jobbet er med roterende vagter på dag, aften og nat fordelt over alle ugens dage. Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at:
  • Du har en relevant teknisk uddannelse som automatiktekniker, industriteknikker eller en anden el-teknisk eller håndværksmæssig baggrund. Vedhæft venligst dit svendebrev i din ansøgning.
  • Du kender til den farmaceutiske industri og har erfaring med produktionsudstyr - gerne pakkemaskiner.
  • Du har gerne flair for administrative opgaver, da vi er en GMP-produktion med en del dokumentation.
  • Du foretrækker at arbejde i et dynamisk miljø og formår at træffe beslutninger på gulvet uden at kompromittere kvalitet eller arbejdsmiljø. Du er struktureret, målrettet og arbejder godt både selvstændigt og i grupper. Som person er du forandringsparat, stræber efter at søge de optimale løsninger indenfor givne GMP-rammer. Om afdelingen
    Oral Finished Products (OFP) er organisatorisk placeret i Product Supply (produktionen). Afdelingen er stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi omtrent 1200 engagerede kolleger i Måløv. Vi har store ambitioner for fremtiden og arbejder målrettet på at levere vores produkter til vores patentier til tiden og i højeste kvalitet. Vi lykkedes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for blandt andet teknologi, systemer og processer.
    I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved hvor vigtigt det er. Om at arbejde i Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med mange talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

    Kontakt
    For yderligere informationer, venligst kontakt Thomas Hvidman Hansen, Associate Manager, på +45 30 75 20 73 (hverdage i tidsrummet kl. 10-14).

    Ansøgningsfrist
    3. september 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt.
    Hver opmærksom på, at det er en forudsætning, at du vedhæfter dit svendebrev (skolebevis er ikke tilstrækkeligt) for at komme i betragtning. Et billede af et fysisk svendebrev er tilstrækkeligt.
    Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    18. april 2024 32
    17. april 2024 31
    16. april 2024 29
    15. april 2024 31
    14. april 2024 31
    13. april 2024 33
    12. april 2024 29
    11. april 2024 26
    10. april 2024 28
    9. april 2024 27
    8. april 2024 29
    7. april 2024 40
    6. april 2024 41
    5. april 2024 39
    4. april 2024 38
    3. april 2024 36
    2. april 2024 44
    1. april 2024 50
    31. marts 2024 53
    30. marts 2024 53
    29. marts 2024 51
    28. marts 2024 48
    27. marts 2024 48
    26. marts 2024 45
    25. marts 2024 40
    24. marts 2024 41
    23. marts 2024 41
    22. marts 2024 37
    21. marts 2024 34
    20. marts 2024 34
    19. marts 2024 34