Skarp økonomikonsulent til stærkt hold i Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du være med, når vi styrker og udvikler økonomistyringen i Furesø? Får du arbejdsglæde og god energi, når der er styr på driften? Er du ovenikøbet initiativrig, økonomifagligt stærk og nysgerrig i din tilgang? Så er det lige dig, vi leder efter!

Tæt på den politiske dagsorden - med stærke kollegaer i ryggen.

Vi leder efter en kollega til vores budgetteam i Økonomiafdelingen. På rådhuset i Furesø kommer du til at arbejde tæt på både de politiske beslutninger og kommunens driftsområder.

Når du starter, vil du sammen med erfarne kollegaer få ansvaret for økonomien i et eller flere af forvaltningens centre og tilhørende institutioner, eksempelvis plejehjem. Det giver naturligt et meget tæt samarbejde med lederne på området.

For os er det vigtigst, at du er en generalist, der træder ind ad døren med en solid økonomisk værktøjskasse. Erfaring med de enkelte fagområder skal du nok få hos os, og du får 14 stærke kollegaer i budgetteamet i ryggen, med alt hvad det indebærer af stærke og udviklende økonomifaglige fællesskaber.

Nå ja, og så får du også et godt hold at grine med over skrivebordet, når vi holder sociale arrangementer og mødes til elastikøvelser i pauserne. Nogle af os udfordrer også hinanden med nye perspektiver og interessante samtaler i vores bogklub. I Furesøs Økonomiafdeling strækker nysgerrigheden og initiativrigdommen til mere end bare arbejdsdagen! Fællesskabet er stærkt og stort.

Selvstændigt ansvar i en udadvendt rolle

Du får en central rolle i forhold til centrenes styring, hvor du skal medvirke til at sikre budgetoverholdelse og udvikling af økonomistyringen. Det kræver, at du kan tænke i konkrete løsninger og større perspektiver, samtidig med at du med sikker hånd kan holde styr på tallene og bundlinjen.

Du vil i dit arbejde skulle veksle mellem økonomiopfølgning med decentrale ledere og institutioner, og eksempelvis udgifts- og aktivitetsanalyser, der kan bidrage til den faglige styring og tværgående prioritering.

Vi leder efter dig, som både glædes over detaljerne i et godt Excel-ark og som samtidig kan formidle tallene i analyser med tydelige budskaber. Du er nysgerrig og udviklingsorienteret og inddrager ny viden, nye værktøjer og teknologier i dit arbejde.

Du bliver sparringspartner for et eller flere områders centerchef, områdeleder og øvrige ledere, og kommer til at arbejde tæt sammen med centrenes administrative medarbejdere.

Vi har fokus på fremdrift i opgaverne, og vi arbejder med fælles strukturer på tværs. Du vil få en bred og tværfaglig samarbejdsflade, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at samarbejde bredt og er god til at skabe gode relationer - og at du er nysgerrig og opsøgende i din tilgang. Vi lægger vægt på, at du:

  • har en økonomisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse eller en kommunaløkonomisk baggrund
  • har solide kompetencer og erfaring inden for budget, regnskab og økonomistyring, gerne på det kommunale område
  • har gode analytiske evner, som gør dig i stand til at få et overblik over komplekse sammenhænge og bryde opgaverne ned
  • arbejder struktureret og selvstændigt og kan vurdere, hvornår detaljerne er afgørende, og hvornår det store overslag er nok
  • er kommunikativ stærk i både skrift og tale - kan formidle økonomi til ikke-økonomer.


Vi tilbyder dig:

  • et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job i en kommune, der har stort fokus på sikker og effektiv økonomistyring
  • gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og mulighed for selv at kunne påvirke opgaveporteføljen
  • et tværfagligt arbejdsmiljø med engagerede og fagligt stærke kollegaer, samt et uformelt og humørfyldt kollegialt miljø, hvor der er højt til loftet, kort fra tanke til handling og et stort socialt sammenhold
  • flekstid og mulighed for hjemmearbejde.


Du får arbejdssted på rådhuset, Stiager 2, i Værløse.

Her kan du finde mere information om økonomistyringen i Furesø: www.furesoe.dk/økonomi

Lyder det som noget for dig? Vil du vide mere om os og jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Nicolai Kragh Petersen på tlf. 2875 2937 eller [email protected] eller økonomikonsulent Anne Grethe Staunstrup Rasmussen på tlf. 7216 5582 eller [email protected]

Stillingen er på 37 timer ugentligt med ansættelse fra 1. juni 2023. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfristen er den 16. april. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 20. april 2023 og eventuelle 2. samtaler den 26. april 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Job i Furesø? Kom og vær med!

I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.

Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=332f4061)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Værløse
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende? Har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for .
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du stærke faglige kompetencer? Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0