Social og sundhedsassistent, nattevagt. Døgnrehabiliteringen, Alparken i Ramme.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Vi søger en social og sundhedsassistent, der vil arbejde som nattevagt på vores midlertidige opholdspladser på Døgnrehabiliteringen, Alparken i Ramme.

Alparken er et døgnrehabiliteringscenter med 12 rehabiliterings og aflastningsophold, beliggende i Ramme syd for Lemvig. Her er ansat et stærkt tværfagligt team af blandt andet sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og social og sundhedsassistenter.

Alparken er bindeled imellem sygehus, hjem, plejebolig, pårørende med flere. Borgerne kommer både direkte fra sygehuset og fra egen bolig. Borgerne har almene medicinske, neurologiske og ortopædkirurgiske problemstillinger, ofte også comorbiditet. Borgerne har vekslende pleje og rehabiliteringsbehov.

Vi søger en medarbejder der er dygtig til at kunne observere og dokumentere. Endvidere vil der være andre praktiske opgaver om natten som vasketøj og opvask, men også tjek af journaler, medicindoseringer mm. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret, have øje for de sårbare borgere, samt yde omsorg for disse.

Nattevagten er fast på Døgnrehabiliteringen, og samarbejder om natten med den udekørende natsygeplejerske.

Vi tilbyder god oplæring, et spændende job med fokus på høj faglighed, godt arbejdsmiljø, glade kollegaer og godt sammenhold.

Om stillingen:

31 timer pr. uge.

Ansættelse pr. 1. juni 2023.

Arbejdstiden vil være 22.40 - 07. 10, vagterne fordeles 2 - 5 - 2 - 5 dvs. hver anden weekend fri i fast rul, modsat den anden nattevagt på Døgnrehabiliteringen Alparken.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter principperne om ny løn.

Ansøgning


Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Lemvig
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Lemvig

    Har du lyst til og motiveres du af at give en del af dig selv til en person, som mangler lidt ekstra? Vi søger dig, der:Er Social- og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper med e..
    • SOSU-assistent
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vestjylland

    Mener du lige som os, at vi løser kerneopgaven bedst ved at inddrage alle gode ressourcer i et stærkt fællesskab, og at de bedste løsninger findes gennem en åben og inddragende dialog tæt på opgave..
    • SOSU-assistent
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vestjylland

    Videbæk Hjemmepleje søger Social-og sundhedsassistenterHjemmeplejens opgaver er tiltagende komplekse. Derfor søger Videbæk Hjemmepleje to dygtige social- og sundhedsassistenter til faste stillinger..
    • SOSU-assistent
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vestjylland

    Videbæk Hjemmepleje søger social-og sundhedshjælper.Har du en positiv tilgang til dine medmennesker og brænder du for arbejdet i borgernes hjem?Videbæk Hjemmepleje kan nu tilbyde en fast stilling p..
    • SOSU-assistent
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
24. april 2024 1