Rekrutteringsfirma

Teamleder/konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Mentor IT leder efter en dygtig teamleder/konsulent, som naturligt går forrest, og som har lyst til at arbejde med at lede og styrke supportteamet i Viby. Lyder det som noget for dig? Så læs med her!


Velkommen til Mentor IT
Du bliver en del af Customer Care teamet og teamleder for fire dygtige og engagerede kolleger, hvor I samarbejder om at løse IT-opgaver for virksomhedens kunder og sikre den gode IT-oplevelse. Din daglige arbejdsplads vil være på Mentor IT’s kontor i Viby. Hos Mentor IT er der fart over feltet, masser af spændende og varierende opgaver og plads til socialt samvær.

Som teamleder/konsulent kommer du til at spille en central rolle som ”spillende træner”, hvor du står for at motivere, lede og udvikle teamet fagligt, samt selv tager del i konsulentopgaverne. Teamet yder remote support og løser lette ad hoc-opgaver Onsite hos primært outsourcing kunder. Kunderne sætter pris på din evne til at sætte sig i deres sted, og det vil derfor være et vigtigt fokuspunkt for dig og teamet.

Den gode IT-oplevelse
Dit mål vil være at styrke og motivere teamet fagligt, samtidig med at du sikrer, at I gang på gang giver kunderne den gode IT-oplevelse. Det gør du blandt andet ved at følge op på opgaverne og feedback fra kunderne samt ved at sørge for, at teamet modtager den nødvendige træning og tekniske sparring.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Daglig ledelse og koordinering af teamet, herunder 1:1 samtaler, lønsamtaler etc.
  • Sikre teamets succes gennem teknisk sparring og træning
  • Ansvar for bemanding og fremdrift i opgaverne
  • Kontrollere og følge op på teamets KPI’er
  • Opfølgning på feedback fra kunderne samt indgå i kundedialoger
  • Supportere og rådgive brugere hos kunderne remote og Onsite

Du brænder for god kundeservice
Med din tekniske viden og din evne til at gå forrest i løsningen af opgaver vil du komme langt i denne stilling. Du brænder for god kundeservice og har et godt blik for, hvad der kan gøres bedre.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en praktisk IT-uddannelse som f.eks. IT-supporter eller datatekniker med speciale i infrastruktur – og flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har leveret god kundeservice
  • Har erfaring fra konsulentbranchen
  • Har evnerne og lysten til at arbejde med at lede og udvikle et team

Som person er du imødekommende og har gode kommunikationsevner. Du er teknisk nysgerrig og har lyst til at dygtiggøre dig. Du besidder et godt overblik og arbejder proaktivt, så du hurtigt formår at sætte dig ind i og få løst kundernes udfordringer. Herudover trives du med ansvar og motiveres af at udvikle andre og optimere arbejdsgange.

Spændende opgaver og rig mulighed for faglig udvikling
Mentor IT tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, spændende og alsidige opgaver samt gode kolleger, som arbejder godt sammen og har det sjovt samtidig. Der er rigtig gode muligheder for både faglig såvel som personlig udvikling. Der tilbydes fleksible arbejdsforhold med mulighed for at arbejde hjemme – dit faste holdepunkt vil dog være kontoret i Viby, hvor teamet sidder.

Der er tale om en fuldtidsstilling med pension og sundhedsforsikring. Herudover stilles PC, bredbånd og mobiltelefon til rådighed. Lønnen forhandles individuelt med udgangspunkt i erfaring og kvalifikationer.

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Virksomheden blev etableret i 1999 og beskæftiger i dag mere end 80 dygtige medarbejdere, fordelt på fire lokationer i Danmark – Esbjerg, Kolding, Viby J og Ballerup. Ambitionen er at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Du kan læse mere om Mentor IT her.

Samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Brørup

    Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med salgsadministration? Så er [xxxxx] den perfekte læreplads for dig!Ønsker du at blive en del af Nordens..
    • Øvrige
    • Brørup
    Få mere info
  • Øvrige i Kolding

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Øvrige
    • Kolding
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Smilende og ansvarsfuld assistance søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted h..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 9
2. april 2024 8
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7