Brænder du for akut sygepleje og vil være med på AMA - holdet, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Brænder du for akut sygepleje og skal en kommende ansættelse i Akut Modtageafsnit, Aalborg være dit første -næste eller ”studierettet” step i din sygeplejerskekarriere

Er du ambitiøs, energisk og brænder for sygeplejen til akutte patienter, og ønsker du en hverdag fyldt med god energi og temposkift, og hvor ingen dage ligner hinanden, så er DU vores nye kollega.

En af dine kommende kollegaer siger sådan her om at arbejde på AMA:
"AMA er en afdeling med høj og bred faglighed, og det fede er, at man har med så mange specialer at gøre. Det er med til, at man hele tiden udfordres og udvikles fagligt" Sygeplejerske i AMA

"AMA har en stor personalegruppe som hjælper hinanden, og fungerer godt socialt både i og udenfor AMA"Arbejdsmiljø repræsentant i AMA
.
Hvem er vi?
I AMA (1+2) har vi 32 sengepladser, og kendetegnet for vores afsnit er, at vi behandler patienter med primært medicinske problemstillinger, hvilket betyder vi kan tilbyde dig en bred faglig indsigt.

Vi har i gennemsnit 30 nye indlæggelser i AMA pr. døgn. Patienterne er hos os i gennemsnit 23 timer, hvilket betyder, at patientkontakten er præget af kortvarige forløb, fra de helt enkelte, til de svært komplekse patientforløb. Vores patienter er oftest uafklarede ved ankomst, kræver et øget observationsniveau, eller forventes en kortere indlæggelse under 48 timer.

De varierende sygeplejeopgaver giver dig en spændende, vekslende og altid uforudsigelig arbejdsdag. Dette stiller store krav til din evne som sygeplejerske i forhold til at kunne observere, prioritere og træffe hurtige beslutninger om pleje- og behandling. Du er med til at skabe de bedste rammer for vores patienter ved at være fremadrettet og initiativrig i din sygepleje.

I AMA har vi også ansat Hospitalets kapacitetskoordinator, som styrer den samlede sengekapacitet på hele Hospitalet.

.Vi søger dig som vores kollega fordi
  • Du har lyst til at være med i patientens akutte fase og præge patientens møde med hospitalet på en positiv, professionel og effektiv måde, hvor omsorg og kommunikation er nøgleord.
  • Du evner og har en vilje til at arbejde selvstændigt, men mindst lige så vigtigt evner at indgå i et tværfagligt team med øje for det gode patientforløb
  • Du har fokus på et højt sygeplejefagligt niveau, og tør sætte sygeplejen på dagsordenen
  • Du deltager aktivt og positivt i forandringsprocesser og er udviklingsorienteret
  • Du er nysgerrig, opsøgende og tør at sig til og fra, med fokus på patientsikkerhed
  • Du har gode kommunikative og pædagogiske evner, - også når det går stærkt
  • Du er meget serviceminded, og ved at det er de små ting, der gør en forskel
  • Du går positivt til opgaverne, -også når der er mange af dem
  • Du er uddannet sygeplejerske

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring indenfor medicinsk, kirurgisk eller akut sygepleje. Har erfaring med koordination og på sigt kunne tænke dig denne funktion. Har du ikke det, tager vi dig i hånden og hjælper dig godt på vej ind i vores afdeling.

I opstarten og din videre vej hos os tilbyder vi dig
  • Et afsnit, hvor kvalitetsarbejde, udvikling og forskning har høj prioritet, og hvor projekter, store som små, er velkomne
  • En arbejdsplads hvor vi vægter kompetenceudvikling højt og med mulighed for at videreuddanne dig inden for akutsygepleje, hvor basismodulet i akutsygepleje på sigt forventes gennemført og bestået.
  • En arbejdsplads, der giver dig kompetencer så det bliver muligt at gå flere karriereveje
  • Et sundt tværfagligt kollegialt læringsrum hvor der er højt til loftet, og hvor der er en god balance mellem det faglig, seriøse og det humoristiske.
  • Et godt arbejdsmiljø præget af nysgerrighed, ansvarlighed og muligheden for høj grad af selvstændighed samtidigt med et nært kollegialt samarbejde, og hvor der er kort vej til dine ledere.
  • Et grundigt introduktions- og oplæringsforløb over ca. 5-6 uger, med mentor sygeplejersker, så du er klædt godt på til at varetage sygeplejen i AMA
  • Godt fra Start kurser til nyuddannede


Vi søger sygeplejersker i faste stillinger med opstart 1. september 2023.

Der er mulighed for individuelle aftaler ift. ansættelsesbrøk og opstart. Hvis du er sygeplejerske, der læser master eller kandidat, er der mulighed for studiejob med ansættelsesbrøk, der kan forenes med studiet.

Med formålet om at understøtte sammenhængende patientforløb og kompetenceudvikling, kan du eventuelt forvente også at skulle gøre tjeneste ved afsnit under Akut- og Traumecentret (Akutmodtagelsen, AMA og AMA-A). Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger.

Arbejdstilrettelæggelse & det praktiske
Vi er her, når patienterne har brug for os, hvilket betyder, at du skal forvente at arbejde i toholdsskift.
Du har mulighed for via ”optima” at have indflydelse på, hvordan dine vagter skal ligge efter endt oplæringsforløb.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og aftaler med Dansk Sygeplejeråd. Der indhentes referencer fra tidligere ansættelser, ligesom der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelse.
Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende.

Ledende sygeplejerske Hanne Skaarup Pedersen tlf. 97 66 43 21 / Ledende oversygeplejerske Rikke Frilev tlf. 97664320 eller TR Linda Toft

Følg os gerne på vores instagram profil: akut_modtageafsnit_ama

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Mandag den 31. juli 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Introstilling på Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling, Aalborg UniversitetshospitalMave- og Tarmkirurgisk SpecialeAalborg UniversitetshospitalStillingsnr: [xxxxx]i-02Introduktionsst..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til humørfyldt medicinsk afsnit.Afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme er en afdeling i udvikling, hvor hverdagen hurtigt kan forandres, kan du lide at have travlt og..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Gistrup

    Vil du være med til idriftsættelse af en helikopterlandingsplads, et rensningsanlæg eller nyt Aalborg Universitetshospital? Så er det dig vi søger som drifts- og vedligeholdelseskoordinator til tek..
    • Sygeplejerske
    • Gistrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejersker til Onkologisk afdelingI Dagafsnit for kræftbehandling søger vi to sygeplejerske til faste stilling på 37 timerfra den 1.6.2024Afdelings/Afsnitsprofil:i Dagafsnit for k..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!