Implementeringskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Brænder du for stærke kunderelationer og for at levere it løsninger? Kan du skabe den bedste kundeoplevelse og samtidig tage kunden i hånden igennem deres første tid hos Sotea? Har du stor forretningsforståelse, er selvkørende og løsningsorienteret, samt er vant til selv at sikre fremdriften i dine projekter, så er det dig, vi søger, til stillingen som Implementeringskonsulent hos Sotea.

Foruden projektopgaver hos eksisterende kunder vil du opstarte nye kunder. Du vil deltage på kundemøder og præsentere løsningsmodel for efterfølgende at opsætte kundens infrastruktur- primært i segmentet +100 brugere. Du sikrer, at kunderne har den rette it løsning, rådgiver omkring unikke løsninger, implementere løsningsdesign, altid med bruger- og kundetilfredsheden i højsædet.

I forbindelse med implementering og opsætning af kundens infrastruktur, både on-premise og cloud baseret, vil du opleve, at hele huset er involveret i at servicere vores kunder, så du får et tæt samarbejde med kolleger. Ligeledes vil du være backup for øvrige teams. Du vil være ansvarlig for en vellykket og tryg onboarding af kunder, og du vil bistå med dokumentations- og testopgaver for at opretholde og højne datakvaliteten.

Arbejdsforholdene er fleksible, med gode muligheder for hjemmearbejde. Du vil blive tilknyttet Soteas kontor i Silkeborg,

Hvad gør dig til et godt match i denne rolle?
Du har erfaring fra en tilsvarende rolle, hvor du har arbejdet med infrastrukturprojekter, strategi, roadmaps og designløsninger. Du er vant til at koordinere mundtligt og skriftligt med både kolleger og kunder. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men da teknologierne er domineret af Microsoft, Azure, Hyper-V og VMware, ser vi gerne, at du har stor interesse og erfaring med nogle af følgende:

  • Office 365 (Exchange Online, SharePoint, Teams) og Azure
  • Active Directory og andre Microsoft-baserede services
  • Intune og Autopilot, klientimplementering og administration
  • Kendskab til sikkerhed, Linux servere og/eller netværk (Fortigate) er en fordel men ikke et krav.
  • Systemgennemgangog afdække kundens behov, herunder gennemgang af netværk, server-setup, hostingmiljø, sikkerhed.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og du er dygtig til at kommunikere og formidle forståeligt omkring tekniske løsninger, og satser målrettet på langvarige samarbejdsrelationer, der bygger på tillid, nærhed og høj faglig kompetence.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via T 23488677.
#LI-Rifba

Sotea leverer IT-outsourcing, hosting, drift og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i kundens forretning – alt i én IT-løsning som gør det nemt og enkelt for kunden. Sotea beskæftiger ca. 50 medarbejdere, fordelt på tre lokationer– Silkeborg og København i Danmark, samt Stockholm i Sverige. Der er fuld fart på og virksomheden er kåret 7 gange som gazellevirksomhed, dette gøres ikke uden fokus på personlige relationer, glade kunder, tilgængelig support, godt koncept og dygtige medarbejdere.

Vil du vide mere: www.sotea.dk

itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, Emineo, Improsec, Cenvation og AddPro.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Herning

    About the position and the Team You will be part our Software Team which currently consists of six dedicated software engineers, the software team is part of our R&D Department. Your workpl..
    • Softwareudvikler
    • Herning
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Har du lyst til at være en del af udviklingen af fremtidige applikationer og teknologier inden for software til [xxxxx] produkter? Så kom og vær en del af udviklingsafdelingen i Skive. Teamet,.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Er du en teknisk dygtig person med en baggrund inden for elektrikerarbejde, automationsteknologi, ingeniørfag, maskinteknik eller lignende? Så har vi en spændende mulighed, der vil udfordre dig!.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Silkeborg

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Softwareudvikler
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3