Ergoterapeut til Sundhedsfremme og Genoptræning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du ergoterapeut og trives du i en foranderlig hverdag med spændende og komplekse opgaver inden for specialerne neurologi og geriatri?

Så er det dig vi leder efter :)

Vi er et team, der interesserer os for hinanden og giver plads til et godt grin. Vi har stor grad af indflydelse på vores egen hverdag og den faglige udvikling i afdelingen.

Vi er en del af Sundhedsfremme og Genoptræning i Herlev Kommune, og vi søger en kollega til at arbejde sammen med os i genoptræning og rehabilitering af borgere med geriatriske, medicinske og neurologiske diagnoser på de 16 midlertidige pladser på Lærkegård center.

Vi er en gruppe på i alt 16 terapeuter (7 ergoterapeuter og 9 fysioterapeuter), deriblandt er der en hjerneskadekoordinator, en faglig koordinator og en klinisk underviser i fysioterapi.

Det er en vigtig værdi i teamet både at kunne arbejde selvstændigt og samtidig være holdspiller. Du skal kunne tage ansvar for dine egne opgaver i forhold til planlægning og udførsel, og samtidig forventer vi, at du indgår aktivt i samarbejdet internt i teamet og også bidrager konstruktivt til et tværfagligt fællesskab med fokus på at løse vores kerneopgave. Vi lægger vægt på at have øje for hinanden og kunne tilbyde hjælp og sparring, når det er nødvendigt

Vores vision er at gøre borgerne til kaptajn i eget liv og støtte dem til at fastholde og vedligeholde deres funktionsevne igennem daglige aktiviteter i deres nærmiljø. Dette gør vi ved at være bevidste om borgernes individuelle behov i træningsforløbet, samt at støtte til og stille krav om, at borgerne tager ansvar for egen træning.
Vi har i kommunen et stort fokus på brobygning til det omkringliggende civilsamfund, hvorfor vi ønsker en ergoterapeut med interesse i at forene faglig udvikling og implementering af ny viden med fokus på empowerment og sundhedsfremme hos borgerne.

Om jobbet
Opgaverne vil være en kombination af træning af borgere indlagt på vores midlertidige pladser og borgere, der trænes ambulant, inden for de nævnte diagnoser.

På de midlertidige pladser, hvor de primære opgaver vil være, varetager vi rehabilitering og genoptræning af borgere med neurologiske skader, primært i fase II samt borgere med geriatriske, medicinske eller ortopædkirurgiske diagnoser.

Ofte varetager vi også specialiseret rehabilitering hos borgere med omfattende neurologiske skader. Den specialiserede rehabilitering tilrettelægges med supervision af specialister.

Det overordnede mål for borgernes ophold på de midlertidige pladser er, at de hurtigst muligt skal vende tilbage til egen bolig, når pleje og træning kan etableres hensigtsmæssigt herfra. De terapeutfaglige opgaver forbundet med de midlertidige pladser er:
  • Vurdering og beskrivelse af borgernes aktuelle funktionsnedsættelser, behov for kompenserende strategier og genoptræningspotentiale
  • Genoptræning til et funktionsniveau hvor borgeren er så selvhjulpen som muligt, ud fra en konkret målsætning afhængig af den enkeltes borgers ressourcer
  • Hjemmebesøg og hjemmetræning
  • Bestilling af hjælpemidler
  • Samarbejde med borger, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere så borgeren kan være i egen bolig.
  • Vurdering af videre træningsbehov og evt. overdragelse af genoptræningsforløbet til kolleger


Om dig
  • du er en ambitiøs ergoterapeut med et godt fagligt fundament
  • du har måske erfaring ift. genoptræning og rehabilitering af borgere komplekse diagnoser eller ønske om at blive rigtig god til dette
  • du har kompetencer/interesse inden for genoptræning af dysfagiproblematikker og gerne kendskab til FOTT/MISA
  • du anvender AMPS eller andet valideret undersøgelsesredskab i forhold til ADL og funktionsevne
  • du er kreativ og idérig i opgaveløsningen
  • du arbejder selvstændigt, struktureret og med et godt overblik over opgaverne og den fælles opgaveløsning
  • du trives i en foranderlig hverdag med spændende opgaver, der spænder bredt og kan tage udgangspunkt i den enkelte borgers behov og de muligheder, vi har til rådighed.


Om os
Vi er et dygtigt og engageret team, der lægger vægt på at kunne tilbyde vores borgere et kompetent og meningsfuldt genoptræningsforløb.

Vi har en arbejdsplads, hvor der er stor indflydelse på egen hverdag og den organisation, du arbejder i. Det betyder, at vi selv er ansvarlige for at planlægge og gennemføre den enkelte borgers forløb og har dermed også et ansvar for, at ressourcer og kompetencer udnyttes og fordeles fornuftigt og til gavn for borgerne. Der er derfor også gode muligheder for at deltage i udviklingen af opgaverne.

Vi har et stort fokus på social kapital og et godt psykisk arbejdsmiljø. Vi prioriterer tid og rum til dialog og sparring, både om faglige opgaver, men også om trivsel, prioritering, fordeling og planlægning af opgaver.

Lidt mere om afdelingen
Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af funktionen Sundhed og rehabilitering
og består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Vi er i alt 10 ergoterapeuter, 17 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent.

Vi varetager sundhedsfremme og genoptræning efter Sundhedslovens §119 og §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser eller livsstilssygdomme.
Afdelingen er selvvisiterende til vores døgnpladser samt til genoptræning efter servicelovens §86.1.

Det praktiske
Stillingen er til besættelse 1. maj 2023 eller snarest derefter og er på 32 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Du vil blive ansat som selvtilrettelæggende.

Ansøgning og samtaler
Ansøgningsfristen er den 18. april 2023. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 25. april 2023. Indkaldes du til samtale sker det via mail.

Få mere at vide
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 5144 1895 eller på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Herlev
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Storkøbenhavn

    Geelsgårdskolen modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger, udenfor de perioder hvor vi har stillingsopslag. Alle stillingsopslag vil fremgå af Geelsgårdskolens hjemmeside, af [xxxxx]
    • Ergoterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1