Vikarstilling: Fysioterapeut til vikariat i netværksvirksomhed i hastig vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

Fysioterapeut til vikariat i netværksvirksomhed i hastig vækst


Har du fagligheden i orden og lyst til at arbejde med både sundhedsfaglige og administrative opgaver? Er du serviceminded, proaktiv og formår du at drive stort som småt med høj eksekveringsevne? Har du lyst til at blive en del af et engageret og fremsynet team i konstant udvikling? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

OM OS

I PrimaCare leverer vi et kvalitetssikret netværk af fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer. Vi er stolte af at kunne sikre vores kunder behandling med høj effekt og kundetilfredshed. I dag består PrimaCare af over 40 dedikerede medarbejdere, alle med sundhedsfaglig baggrund, som eksempelvis fysioterapeuter, psykologer, sygeplejersker og humanfysiologer. Vores sundhedsfaglighed, og vores store fokus på data, har drevet væksten, og sikret konstant udvikling siden vores etablering i 2016. Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag – så læs med herunder.

OM STILLINGEN

I stillingen som netværkskoordinator vil du få ansvaret for administration af vores behandlernetværk. Du vil sikre account management af sundhedsordninger for kommunale og/eller private aktører samt bidrage med fysioterapeutisk rådgivning af forsikringskunder. Du vil sammen med resten af teamet sikre, at den daglige drift med sagshåndtering, sagsoprettelser og besvarelser af telefoner kører på skinner. Du vil have et tæt samarbejde med resten af teamet i PrimaCare, samt klinkejere, de ansvarlige medarbejdere for sundhedsordningerne for de respektive kommunale og/eller private aktører.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Besvare daglige henvendelser på telefon og mail fra kunder og behandlere
  • Bistå med udarbejdelse og udvikling af diverse rapporter
  • Bidrage til udviklingen af PrimaCare for at sikre bedst mulig effektivitet og faglighed
  • Varetage administrationsopgaver i forbindelse med klinikker, koordinering og sundhedsfaglig rådgivning

DIN PROFIL

Du er uddannet fysioterapeut og har erfaring fra klinik. I PrimaCare arbejder vi både sundhedsfagligt og forretningsorienteret - det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra forsikrings- eller pensionsbranchen, og har en kommerciel forståelse. Dine kommunikative færdigheder er gode, og du kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk. Du har flair for IT og sætter dig ubesværet ind i nye systemer. Derudover er du fortrolig med Microsoft Office-pakken.

Som person er du en ”do-er” – du er vant til at være selvkørende, og trives i et dynamisk miljø. Du er målrettet og vedholdende, og sikrer altid at dine opgaver bliver bragt i mål til tiden, og i den rette kvalitet. Du er en teamplayer, der bidrager til det sociale, og sætter teamets mål foran egne. Du er proaktiv, og tager stort ansvar og ejerskab over dine opgaver – og er tålmodig, når det kræves. Du formår altid at have kunden i centrum, og går langt for at sikre den gode kundeoplevelse.

EN ORGANISATION I UDVIKLING

Du tilbydes en spændende tidsbegrænset stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Stillingen er med opstart snarest muligt, og udløber til februar 2024.

I PrimaCare bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

SØG JOBBET

Vil du gerne være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Pierre Strauss, på tlf. 5180 3562.

Hvem er PrimaCare?

PrimaCare håndterer henvendelser fra medarbejdere, der via deres virksomhed (vores kunder) har en sundhedsforsikring eller en sundhedsordning. Via vores netværk af klinikker tilbyder vores behandlere en bred vifte af behandlingsmuligheder med fokus på fysioterapi, kiropraktik og psykologi. Klinikkerne er håndplukket ud fra evnen til at kombinere behandling med høj effekt og kundetilfredshed. Vi leverer et kvalitetssikret kliniknetværk, et stærkt fokus på sundhedsnavigation, data og evidens samt ikke mindst en usædvanlig høj grad af gennemsigtighed for vores kunder samt forsikrings- og pensionsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Om os Vi er en klinik -og træningscenter beliggende på Vestegnen. Udover at være en del af de lokale idrætsklubber er vi også med som behandlere for Dansk Døve Idrætsforbund, hvor vi hjælper ud..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til ortopædkirurgisk team i Afdeling for Ambulant Genoptræning, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, [xxxxx]Brænder du for genoptræ..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Herlev

    Bliv fysioterapeut på en ny måde Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at .
    • Fysioterapeut
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1