Vi søger en salgselev til Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Esbjerg

Er du klar til at begynde en 2-årig elevuddannelse som salgsassistent? Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand? Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder? Så er Hunkemöller det rette sted for dig!

Elevtiden starter i August 2023.

Do what you love, love what you do
Som salgselev får du - efter grundig oplæring - ansvar for at levere World Class Service til vores mange kunder. Du rådgiver og vejleder derfor kunderne, så de får en god shopping-oplevelse, der ender i et salg. En del af dagen går også med at lave salgsudstillinger, dekorere vinduer, fylde varer op og mange andre ting, der sikrer en salgsklar butik med en god atmosfære præget af passion, inspiration og elegance.

”En dagligdag i Hunkemöller står på en hel masse udvikling. Både personligt og fagligt. Det er aldrig kedeligt, da hver dag er uforudsigelig. Det fede ved at stå i undertøjsbutik kontra andre butikker er, at undertøj og kroppen er så personligt et punkt. Alle kommer med hver deres historie, hvor du som elev, skal hjælpe med at finde kunden det passer bedst til hver enkelte kundes krop” fortæller Assisterende Butikschef Celina, der selv har været elev hos Hunkemöller.

Bliv uddannet i butikken og på Hunkemöllers egen skole

Elevuddannelsen veksler mellem fuldtidsarbejde i butikken og 8 intensive skoleforløb i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Sammen med andre elever kommer du på skoleophold på Mommark, som giver undervisning i sand Hunkemöller-verdensklasse. Vi sørger for at skabe en god kombination mellem butik og skole, så du bliver specialist i lingeri, tekstiler og salg.

” Når man er elev, skal man på skole på Mommark. Her er man afsted to uger af gangen, hvorefter man er tilbage i butikken igen, med en masse nyttig viden, som man virkelig får mulighed for at bruge i praksis En stor del af hverdagen er at alle hjælper alle. Hvert team i de forskellige Hunkemöller butikker bliver sammensat så ufattelig godt, at man falder utrolig hurtigt på plads og føler sig tryk der hvor man er”, fortæller Celina.

Passioneret elev med god energi og lidenskab for lingeri

  • For at blive salgselev skal du have bestået enten HG2, EUD, EUX, HGV eller HGS på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet. Bemærk, at du med en HHX skal have gennemført et mini-HGS forløb for at få adgang til hovedforløbet.
  • Du brænder for mode og lingeri og at yde verdensklasse service. Det er en klar fordel, hvis du har stået i butik før, men det er ikke et krav.
  • Du taler dansk og engelsk, og du har et udpræget salgs- og servicegen

Er du klar på nye udfordringer?
Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning med CV via vores jobportal. Du vil modtage en invitation til at lave et videointerview – vi opfordrer alle ansøgere til at gennemføre videointerviewet, da det giver os mulighed for at lære dig endnu bedre at kende!

Når du har sendt din ansøgning til os, vil vi løbende gennemgå alle kandidater. Vi indkalder til samtaler løbende. Hvis du har nogle spørgsmål om uddannelsen eller Hunkemöller som elevplads, kan du kontakte os på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om vores elevuddannelse her: Læreplads | Karrierer hos Hunkemöller (hunkemoller.dk)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Esbjerg

Lignende jobs

  • Sælger i Brørup

    Brænder du for salg og ser du muligheder alle steder? Har du diesel i årerne og lugten af gummi i næseborene?Brænder du for salg og ser du muligheder alle steder? Har du diesel i årerne og lugten a..
    • Sælger
    • Brørup
    Få mere info
  • Sælger i Vejen

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Billund

    [xxxxx] søger på vegne af C.K. Produktion en salgschef.  C.K. ProduktionC.K. Produktion blev etableret i år 1978 og er en velfunderet dansk virksomhed, der producerer sprøjtestøbte..
    • Sælger
    • Billund
    Få mere info
  • Sælger i Kolding

    Har du flair for salg og god kundeservice? Leder du efter nye udfordringer? Og kunne du tænke dig at arbejde hos et af de mest populære bilmærker i verden? Så har vi måske jobbet til dig – Se me..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info