Android udvikler til Danmarks største tilbudsplatform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du gøre en forskel og være med til at videreudvikle et førende tilbudsunivers; minetilbud? Brænder du for at skabe og videreudvikle apps til en af Danmarks mest trafiktunge platforme hos en virksomhed, der arbejder målrettet med ambitiøse digitale løsninger? Er du passioneret omkring udvikling af brugervenlige apps på de nyeste teknologier? Så er det dig, vi er på udkig efter som vores nye Android udvikler.

minetilbud er en tilbudsportal med mere end 1,3 mio. brugere, en attraktiv medieplatform, et forretningsområde med stort kommercielt potentiale – og vores ambitioner er store. Vi søger derfor en engageret Android udvikler med flair for design og den gode brugeroplevelse til vores udviklingsafdeling, som i fællesskab står for design, udvikling og vedligehold på vores eksisterende apps og platform minetilbud. Du får hovedansvaret for Android udvikling til alle devices, og du bliver involveret fra idéstadie til den fulde implementering og fortsatte udvikling på vores projekter.

Du tilbydes

Vi tilbyder et spændende job, hvor du er med til at sikre udviklingen af sites og apps baseret på de nyeste teknologier. Vi har en iterativ tilgang til udvikling på vores projekter med skærpet fokus på kvalitet og innovation.

Vi tilbyder en alsidig hverdag med arbejde både i teams og på egen hånd. Du bliver en del af et nyoprettet, nytænkende og agilt team, hvor dine ideer og input vil blive værdsat, og du vil få en betydelig rolle i arbejdet med at få forretningsområdet til næste niveau.

Om dig

Du er entusiastisk og ansvarsfuld i alt, hvad du arbejder med. Du har en faglig stolthed, brænder for at være med til at skabe løsninger, hvor kvalitet, stabilitet samt skalerbarhed er nøgleelementer, og hvor brugeroplevelsen er i centrum, og du har en naturlig lyst til at dygtiggøre dig.

Vi forestiller os desuden, at du:

Har lysten til at få hovedansvaret for vores Android udvikling
Er passioneret omkring teknologi og holder dig opdateret af ren interesse
Kan holde det tekniske og analytiske overblik
Har minimum 2-4 års erfaring som Android udvikler, og du har udviklet eller været del af udviklingen af en eller flere apps, som kan hentes i Google Play
Har erfaring med Java/Kotlin, samt en relevant uddannelse indenfor Datalogi, softwareudvikling, datamatiker eller lign.

FK Distribution er eksperter

Vi brænder for det vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi er en moderne arbejdsplads med dedikerede og dygtige medarbejdere og en uformel omgangstone. Hos os får ”den der kan og vil og gør – også lov”, så med det rette engagement, får du stor indflydelse på din hverdag. Vi har en lækker frokost- og frugtordning, mulighed for at tage aftensmad med hjem, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV samt et par eksempler på dine tidligere projekter. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Tom Jensen på tlf. 4343 9900. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om virksomheden

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Ballerup

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Frontendudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København

    The Quality Assurance and Testing team at Phase One is seeking a talented, software developer for automated test of photographic hardware and software.So if you… want to work within a leading..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som domænearkitekt i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at designe og definere arkitektur til udvikling på og..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Søborg

    Marine Product & Application Engineering Manager – NEU ClusterAt Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our cus..
    • Frontendudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1