Erfaren .NET udvikler til Danmarks største tilbudsplatform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du gøre en forskel og være med til at videreudvikle det førende tilbudsunivers; minetilbud? Brænder du for at skabe og videreudvikle apps på en af Danmarks mest trafiktunge platforme hos en virksomhed, der arbejder målrettet med ambitiøse digitale løsninger? Er du passioneret omkring udvikling af skalerbare løsninger baseret på de nyeste teknologier? Så er det dig, vi er på udkig efter som vores nye .NET udvikler.

minetilbud er en tilbudsportal med mere end 1,3 mio. brugere, en attraktiv medieplatform, et forretningsområde med stort kommercielt potentiale – og vores ambitioner er store. Du vil få en betydelig rolle i arbejdet med at få forretningsområdet til næste niveau og sikre vores fremadrettede vækst.

Du tilbydes

Du vil som .NET udvikler være en vigtig brik i forretningen, og indgå i vores nyoprettede udviklingsteam, som kommer til at bestå et bredt sæt af tekniske profiler. Du vil have en aktiv rolle i design og udvikling af nye produkter samt opdateringer af den allerede etablerede løsning. Der arbejdes bl.a. med teknologier som .NET / .NET Core, Sitecore og en bred vifte af services fra Microsoft Azure stakken. Om du har erfaring med Sitecore, er af mindre betydning, så længe du har interesse i at lære platformen at kende.

Ansvarsområde

Dine primære ansvarsopgaver vil være:

• Integrationer mellem platforme og systemer

• Automatisering og optimering af processer

• Udbygge og sikre skalerbarheden i platformene

• Bygge ny funktionalitet samt optimere og videreudvikle eksisterende platforme

Du får en unik mulighed for at arbejde på et højt fagligt plan, med udvikling af nye løsninger i .NET og Sitecore samt implementering af ny funktionalitet til minetilbud.dk.

Om dig

Vi forestiller os, at du naturligvis er skarp på .NET/C# og tidligere har arbejdet med at bygge web/API baserede løsninger, og i den forbindelse evt. har opbygget erfaring med løsninger som tager afsæt i et contentmanagement system.

Vi forestiller os desuden, at du:

• er stærk på .NET og .NET Core

• er fortrolig med at arbejde med SQL

• er selvmotiverende, brænder igennem samt er en god teamplayer

• er positiv indstillet, vedholdende og sikrer at opgaven færdiggøres

• er analytisk, struktureret og metodisk

• Har minimum 2-4 års erfaring med udvikling i .NET / .NET core

FK Distribution er eksperter

Vi brænder for det vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi er en moderne arbejdsplads med dedikerede og dygtige medarbejdere og en uformel omgangstone. Hos os får ”den der kan og vil og gør – også lov”, så med det rette engagement, får du stor indflydelse på din hverdag. Vi har en lækker frokost- og frugtordning, mulighed for at tage aftensmad med hjem, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV samt et par eksempler på dine tidligere projekter. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Tom Jensen på tlf. 4343 9900. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om virksomheden

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.Data Manager søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Data manager i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du erfaring med master data management (MDM)? Har du lyst til at kommunikere med kolleger og interessenter, så vigtige stamdata indsamles og processeres? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du gennem systematisering og automatisering er med til at maksimere den operationelle effektivitet?
    • Data Manager
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Data manager i København

    Om Garmin: Bygget til at holde. Disse fire ord beskriver deres produkter, deres virksomhed og deres kultur, og som verdensledende producent af navigationsudstyr er Garmin dedikeret til udviklinge..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    At Mover we’re seeking a problem-solving ninja of a full-stack developer with experience in delivering SaaS products and services.You will join a team of experienced engineers and product speci..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 2
28. marts 2024 3
27. marts 2024 2
26. marts 2024 3