Innovativ System Engineer til Danmarks største tilbudsplatform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, klar til at gøre en forskel og være med til at videreudvikle et førende tilbudsunivers, - minetilbud? Brænder du for at skabe en arkitektur hos en virksomhed, der arbejder målrettet med ambitiøse onlineløsninger? Vil du være med til at sikre fundamentet for en effektiv drift af vores platform ved at udvikle og implementere innovative teknologier? Så er det dig, vi er på udkig efter som vores nye innovative System Engineer.

Minetilbud er en tilbudsportal med mere end 1,3 mio. brugere, en attraktiv medieplatform, et forretningsområde med stort kommercielt potentiale – og vores ambitioner er store. Derfor har vi brug for dig! Som System Engineer er du en vigtig brik i den daglige drift med en innovativ udvikling af vores platform - minetilbud, hvor du vil være en del af vores udviklingsafdeling som dækker over et bredt sæt af tekniske profiler. Du vil spille en aktiv rolle i forhold til at sikre en skalerbar arkitektur, som i sidste ende er med til at sikre fundamentet for stabil og effektiv drift af vores platform. Hermed bidrager du i arbejdet med at få forretningsområdet til næste niveau.

Du tilbydes

Du vil være med til at sikre driften af vores minetilbud platform samt gennemførelsen af projekter og opgaver i samarbejde med forretningen og udviklingschefen. Vi tilbyder en alsidig hverdag med arbejde både i teams og på egen hånd. Du bliver en del af et nyoprettet, nytænkende og agilt team, hvor dine ideer og input vil blive værdsat, og du vil få en betydelig rolle i arbejdet med at få forretningsområdet til næste niveau.

Vi forestiller os desuden, at du står for:

Defineringen og gennemførelsen af projekter og opgaver i samarbejde med forretningen og udviklingsteamet
Løbende optimering og administration/drift af Azure baseret driftsmiljø
Design, implementering og vedligeholdes af Azure infrastruktur
Udvikling, automatisering af driftsopgaver/processer herunder Azure DevOps CI/CD-pipelines

Om dig

Du har en relevant IT-baggrund og viden om drift og udvikling af systemer, gerne erfaring eller kendskab til Azure Cloud og dets muligheder. Du trives i et innovativt miljø, som er under løbende udvikling og forandring og ser teknologien som løftestangen til at indfri morgendagens krav og ønsker til platformen. Vi forventer, at du har erfaring inden for et eller flere af følgende:

Forståelse for komplekse IT-løsninger herunder integrationer og dataudveksling
Erfaring med drift, vedligeholdelse og udvikling af systemer
Kendskab til Azure Cloud (arkitektur, infrastruktur og administration)
Kendskab til Azure DevOps, CI/CD og automatisering i praksis
Kendskab til SQL, PowerShell, Git og evt. C#
Grundlæggende IT-sikkerhed og governance

Du har minimum 2-3 års erfaring med et eller flere af overstående områder

FK Distribution er eksperter

Vi brænder for det vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi er en moderne arbejdsplads med dedikerede og dygtige medarbejdere og en uformel omgangstone. Hos os får ”den der kan og vil og gør – også lov”, så med det rette engagement, får du stor indflydelse på din hverdag. Vi har en lækker frokost- og frugtordning, mulighed for at tage aftensmad med hjem, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV samt et par eksempler på dine tidligere projekter. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Tom Jensen på tlf. 4343 9900. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om virksomheden

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.Øvrige søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 44
17. april 2024 43
16. april 2024 42
15. april 2024 45
14. april 2024 47
13. april 2024 48
12. april 2024 48
11. april 2024 49
10. april 2024 47
9. april 2024 47
8. april 2024 45
7. april 2024 45
6. april 2024 45
5. april 2024 43
4. april 2024 47
3. april 2024 44
2. april 2024 40
1. april 2024 41
31. marts 2024 42
30. marts 2024 43
29. marts 2024 41
28. marts 2024 43
27. marts 2024 43
26. marts 2024 45
25. marts 2024 38
24. marts 2024 41
23. marts 2024 41
22. marts 2024 40
21. marts 2024 37
20. marts 2024 38
19. marts 2024 38