Studiejob: Content & Brand Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Nordjylland

StudiejobbetStudiejobbetI det her studiejob agerer du marketingansvarlig for virksomheden kommunikations- og marketinginitiativer. Arbejdsopgaverne spænder derfor fra udvikling af strategien til at udarbejde content til diverse platforme - så som SoMe, website og nyhedsbreve.Eftersom der ikke er andre med marketingopgaver hos virksomheden, får du en bred berøringsflade, hvor dine ansvarsområder har en stor betydning for virksomhedens brand identitet.Du får også en stor rolle i koordineringsarbejdet i forbindelse med kommunikations- og webbureauer samt grafikere og fotografer.Dine primære arbejdsopgaver:Dine primære arbejdsopgaver:
  • Du skal være med til at udarbejde virksomhedens marketingstrategi. Det omfatter blandt andet budget, proces- og eksekveringsplan.

  • Du bliver ansvarlig for virksomhedens SoMe-platforme, LinkedIn, Facebook og Instagram. Det betyder blandt andet udarbejdelse af content, contentplaner og årshjul.

  • Du udvikler og opdaterer salgsmateriale.

  • Du kommer med idéer til at fremme virksomhedens employer branding.

  • Du interviewer kunder med henblik på at udarbejde kundecases.

  • Løbende kommunikations- og marketingopgaver. Det kan være lancering af nyt website og visuel organisationsidentitet.

  • Du skal være med til at udarbejde virksomhedens marketingstrategi. Det omfatter blandt andet budget, proces- og eksekveringsplan.

    Du skal være med til at udarbejde virksomhedens marketingstrategi. Det omfatter blandt andet budget, proces- og eksekveringsplan.Du bliver ansvarlig for virksomhedens SoMe-platforme, LinkedIn, Facebook og Instagram. Det betyder blandt andet udarbejdelse af content, contentplaner og årshjul.

    Du bliver ansvarlig for virksomhedens SoMe-platforme, LinkedIn, Facebook og Instagram. Det betyder blandt andet udarbejdelse af content, contentplaner og årshjul.Du udvikler og opdaterer salgsmateriale.

    Du udvikler og opdaterer salgsmateriale.Du kommer med idéer til at fremme virksomhedens employer branding.

    Du kommer med idéer til at fremme virksomhedens employer branding.Du interviewer kunder med henblik på at udarbejde kundecases.

    Du interviewer kunder med henblik på at udarbejde kundecases.Løbende kommunikations- og marketingopgaver. Det kan være lancering af nyt website og visuel organisationsidentitet.

    Løbende kommunikations- og marketingopgaver. Det kan være lancering af nyt website og visuel organisationsidentitet.VirksomhedenVirksomhedenDu bliver som studentermedhjælper en del af et innovativt og spændende arkitekthus i midten af Aalborg, hvor du får din daglige gang. Her kan du kan forvente dig et kreativt kontor med en god blanding af ca. 20 unge og senior profiler, der primært kommer med arkitekt- og ingeniørbaggrunde. Du vil referere direkte til virksomhedens ledelse.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Produktchef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Produktchef
    • Nordjylland

    Lignende jobs

    • Produktchef i Hele Danmark

      Produktionschef søges til mindre smedevirksomhed i vækst. Virksomheden levere produkter til både offentlige og private kunder i ind- og udland. I hele virksomheden ligges der vægt på en høj kvalite..
      • Produktchef
      • Hele Danmark
      Få mere info
    • Produktchef (praktik) i Nordjylland

      Kunne du tænke dig at være med til at udvikle indkøbsprocesser på tværs af afdelinger og lande? Vi søger en praktikant til Procurement Services, der kan være med til at strømline og digitalisere pr..
      • Produktchef
      • Nordjylland
      Få mere info
    • Produktchef i Hobro

      Vil du være en del af den grønne omstilling og arbejde hos en af de førende virksomheder inden for området? Har du erfaring med at være ansvarlig for at lede og drive byggepladser? Så har PowerCon .
      • Produktchef
      • Hobro
      Få mere info
    • Produktchef i Aalborg

      It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
      • Produktchef
      • Aalborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som produktchef i Nordjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte produktchef i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktchef i Nordjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte produktchef i Nordjylland over tid

    Dato Alle jobs som produktchef
    24. april 2024 5
    23. april 2024 7
    22. april 2024 8
    21. april 2024 6
    20. april 2024 6
    19. april 2024 6
    18. april 2024 5
    17. april 2024 5
    16. april 2024 5
    15. april 2024 5
    14. april 2024 6
    13. april 2024 6
    12. april 2024 5
    11. april 2024 5
    10. april 2024 6
    9. april 2024 6
    8. april 2024 6
    7. april 2024 6
    6. april 2024 6
    5. april 2024 6
    4. april 2024 6
    3. april 2024 5
    2. april 2024 6
    1. april 2024 6
    31. marts 2024 6
    30. marts 2024 6
    29. marts 2024 6
    28. marts 2024 6
    27. marts 2024 6
    26. marts 2024 7
    25. marts 2024 5