Rekrutteringsfirma

Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

DESMI Pumping Technology A/S er en dansk pumpeleverandør med hovedsæde i Nørresundby. Virksomheden udvikler, fremstiller, sælger og servicerer pumper, pumpesystemer og miljøudstyr. Løsningerne markedsføres og distribueres af datterselskaber, forhandlere og distributører verden over. Virksomheden blev stiftet i 1834 i Aalborg af Henning Smith under navnet De Smithske, og er i dag et af Danmarks ældste aktieselskaber. Grundet omstruktureringer og for at frigive ressourcer til andre medarbejdere i økonomifunktionen, søges nu en ansvarsbevidst og selvkørende Financial ControllerAnsvarsfuld rolle med gode udviklingsmuligheder i global vækstvirksomhed
Kunne du tænke dig at blive en del af et globalt økonomiteam, hvor du bliver ansvarlig for perioderegnskaber og -rapporteringer samt budgetter for udvalgte datterselskaber? Som den nye Financial Controller til DESMI Pumping Technology A/S tilbydes du et spændende og udfordrende job indenfor regnskab, og hvor du kommer til at få en bred kontaktflade i både den danske og internationale organisation. Hos DESMI vil du opleve et dynamisk og professionelt miljø med frihed under ansvar, og hvor der samtidig flittigt gøres brug af både humor og konstruktiv sparring i økonomiteamet og på tværs af afdelinger.
Som den nye Financial Controller får du mulighed for at fordybe dig i komplicerede arbejdsopgaver, ligesom du medvirker i den daglige problemløsning. Med reference til virksomhedens økonomichef, får du således følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

Du bliver medansvarlig for koncernens konsoliderede interne og eksterne regnskaber – herunder koordinering samt udarbejdelse af periode- og årsregnskaber, rapporteringer samt budgetter for ca. fire datterselskaber
Du varetager kontakten til revisor, bank og relevante myndigheder
Du deltager i månedsmøder
Du varetager selvstændigt dialogen og sparring med direktørerne for de aktuelle datterselskaber
Du medvirker til at optimere og ensrette processer og arbejdsgange på tværs af alle selskaber i koncernen – herunder sikring af at regnskabsprocessen fungerer optimalt
Du holder dig løbende orienteret omkring gældende lovgivning indenfor regnskabsområdet, ligesom du sørger for den videre formidling ud i organisationen
Ad hos analyser, rapporteringer o.l.
For at få succes i jobbet kommer du formentlig fra en stilling som Financial Controller eller lignende, hvorfra du har fået god erfaring med at udarbejde regnskaber, rapporteringer samt budgetter. Du kan også komme fra en stilling som revisor med lignende erfaring, og med lysten til at komme på ”den anden side”. Du har en regnskabsmæssig uddannelse bag dig, – f.eks. cand. merc. aud. cand.merc. Økonomistyring eller HD-R.
Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed og/eller erfaring med at optimere processer i en økonomifunktion, vil det vær en fordel, men dog ikke et krav.
Det er dog væsentligt, at du har en god IT-forståelse, og erfaring med at arbejde i Excel og ERP-systemer. Da du kommer til at samarbejde og kommunikere med kollegaer i udlandet, er det et krav, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
Som person er du kendetegnet ved at være selvstændig og ansvarsbevidst med en proaktiv tilgang til arbejdet. Din store ansvarsfølelse gør dig desuden ærekær omkring dit arbejde, hvorfor du altid sørger for at din opgaveløsning er veldokumenteret og veludført. Du har samtidig et skarpt øje for detaljen, og så har du gode analytiske egenskaber, som du anvender til at skabe struktur og overholde relevante deadlines. Derudover er du udadvendt, tillidsvækkende og med dine gode kommunikative evner skaber du let nye samarbejdsrelationer.
Er du den nye Financial Controller til DESMI i Nørresundby, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på tlf.: 27 84 21 84.
Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Hjørring

    Fri kontakt
    International koncern hvor bæredygtighed er en del af virksomhedens DNA og med en vision om at være den globale leder inden for metalemballage. Trivium Packaging er en global leder inden for bæredygtig metalemballage med mere end 60 lokationer på verdensplan, næsten 8.000 medarbejdere og en årlig omsætning på ca.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hjørring
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg Øst

    For vores kunde søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig lønningsbogholder til Finansafdelingen.Kunden, der er en landsdækkende virksomhed, med hovedsæde i Aalborg området, har..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg

    Til [xxxxx]s kontor i Aalborg søger vi yderligere en kollega, som har specialiseret sig i leverancer inden for lønfunktioner. Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer? Brænde..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg

    Er du imødekommende, og har du pondus til at håndtere udfordrende kunder på en løsningsorienteret måde? Så er det måske dig, vi leder efter. Global Car Leasing er specialist inden for leasing af..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1