Rekrutteringsfirma

AUTOMATIONSINGENIØR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

-  med reference til R&D Manager

SANOVO TECHNOLOGY GROUP
Datavej 3
DK – 5220 Odense SØ
www.sanovogroup.com

VIRKSOMHEDEN

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf ca. 150 i Danmark, og servicerer kunder over hele verden. Virksomheden er kendt for deres høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien.

Virksomheden er fortsat i stor vækst, såvel organisk som ved opkøb af nye virksomheder / teknologier, der komplimenterer den eksisterende forretning.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af Thornico A/S, der er ejet af Christian Stadil.

STILLINGEN

Stillingen vil referere til R&D Manager.

Kandidaten vil indgå i virksomhedens Customer Projects funktion, som organisatorisk ligger under deres R&D afdeling i Danmark, der i dag består af ca. 15 kollegaer.

Kandidaten vil blive en del af en funktion som pt. består af 4 medarbejdere, der deler ansvaret for automation og robot i relation til specifikke kundeprojekter, og som har tætte samarbejdsrelationer til de fire kollegaer i R&D, der beskæftiger sig med Software Design (De to grupper er fysisk placeret samme sted).

Derudover vil der være tæt samarbejde med kolleger fra Holland, Italien og USA – lige fra overlevering fra salgsafdelingen til installation og idriftsætning hos kunden. Projektet som helhed håndteres af en projektleder, der har ansvar for den samlede koordinering og kundekontakt.

Udviklingen af standard software varetages af kollegaerne i Software Design. Installationen og idriftsætningen foretages af deres egne montører, og kandidatens opgave består i at supportere deres montører på distancen, samt i enkelte situationer selv være til stede if. Installation / opdatering. Der vil derfor også forekomme ca. 20-30 rejsedage om året.

OPGAVEN

Kandidatens primære opgaver vil være;

  • Implementering og integration af standard software moduler for komplette maskinlinjer vha. Beckhoff TwinCAT og ProFace ifm. projekter.
  • Tilpasning og implementering af kundespecifikke software løsninger med udgangspunkt i PLC-Open, IEC 61131-3 og CoDeSys software med fokus på struktureret tekst løsninger.
  • Dokumentation i form af tillægsmanualer, program og parameter back-up.
  • Opstart, I/O test og test af kundespecifikke løsninger (foretages på arbejdsstedet)
  • Elektrisk fejlfinding ifm. installation hos kunden.
  • Online support til rejsemontører og kunder.

Alle maskiner færdigmonteres og testes i produktionen inden afskibning til kunden, og kandidaten vil derfor få en daglig og vigtig opgave i at rådgive og sparre med automatikteknikere / elektrikere i deres montageafdeling.

KANDIDATEN

Virksomheden forventer, at den nye Automationsingeniør har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og evt. nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver – gerne fra en international virksomhed.

Den uddannelsesmæssige baggrund er knap så afgørende. Det vigtigste er, at man har praktisk erfaring med design, implementering og integration af software moduler, og ikke mindst kvalitetsbevidst.

Man skal være en god teamplayer og bevidst om ansvaret. Man skal formå at gøre ting færdige på et detaljeret og grundigt niveau, og er samtidig i stand til se, hvilken konsekvens mulige ændringer har i det store billede. Det er derfor også vigtigt med gode kommunikative evner, som man er i stand til at kommunikere med alle øvrige interessenter på såvel dansk og engelsk, som er koncernsproget.

Derudover ses det som en fordel, hvis kandidaten har kendskab til;

  • PLC programmering i Beckhoff TwinCAT 2/3, Struktureret tekst, TwinSAFE, TwinCAT HMI, PILZ og ProFace GP- Pro
  • PLC opbygning, servosystemer og bussystemer.
  • Motionbegreber såsom CAM, Gear og super-imposing

UDDANNELSE

Generelt en fordel med El-baggrund, Automationsteknolog – med EL elektriker baggrund, E- ingeniør etc.

IT

Rutineret bruger af MS-pakken.

REJSEDAGE

Ca. 20-30 rejsedage

SPROG

Dansk og engelsk flydende

VIRKDSOMHEDEN TILBYDER

Virksomheden tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor kandidaten vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

GAGEPAKKE

Lønpakken indeholder fast løn plus pension inkl. sundhedsforsikring. Derudover adgang til en god kantineordning og en lang række andre personalegoder.

Virksomhedens hverdag kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og virksomheden har sociale arrangementer flere gange årligt.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Odense SØ