Rekrutteringsfirma

CEO til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Har du en rummelig, inddragende og anerkendende tilgang til ledelse? Og vil varetage en ansvarsfuld rolle, hvor du skal gå forrest i opbygningen og udviklingen af en ny gren i GMB Ejendomme; drift og vedligehold? Så tag et kig på stillingen som CEO her!

Stærkt bagland og stor brancheerfaring


Hos GMB Ejendomme er kvalitet, høj faglighed og stort engagement i højsædet, når virksomheden gennemfører byggerier hele vejen fra udvikling og opførsel til administration af udlejning – til både private og erhverv.

Til at gå forrest i opbygningen og udviklingen af virksomhedens nye gren indenfor drift og vedligehold leder GMB Ejendomme efter en strategisk CEO.

Hvis det er dig, kan du se frem til en ansvarsfuld rolle og en spændende ledelsesopgave, hvor du skal sikre samarbejde på tværs og varetage følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvar for at opbygge og udvikle organisationen; drift og vedligehold
  • Motiverende ledelse af virksomhedens medarbejdere (pt. 15) med fokus på trivsel og faglig udvikling
  • Ansvar for driften af rengøring, udlejning, vedligehold, teknik og administration af virksomhedens byggerier samt for bygherreaflevering
  • Ansættelse af nye medarbejdere i organisationen (inkl. servicepersonale)
  • Opbygge strukturer samt udvælge og implementere driftsystem

Din base bliver på det nye virksomhedsdomicil i Silkeborg, som står færdigt i sensommeren 2023. Her vil du blive en del af GMB-koncernens overordnede ledelse.

Motiverende og kommunikerende leder med kendskab til drift af ejendomme


Har du gode lederegenskaber og et indgående kendskab til drift og vedligehold? Ja, så kan du sætte flueben ved de to vigtigste forudsætninger for at lykkes i stillingen som CEO hos GMB Ejendomme.

Motivation, inddragelse og anerkendelse er kendetegnende for din måde at lede på, og du forstår vigtigheden af at møde dine medarbejdere i øjenhøjde og tage den enkeltes trivsel og udvikling alvorligt. Det falder dig naturligt at gå forrest og sætte retning, men du gør det med stor ydmyghed og respekt for alles bidrag – og det sikrer dig medarbejdernes tillid og følgeskab.

Man kan altid regne med, at der er strategiske overvejelser og økonomisk forståelse bag de initiativer, du sætter i gang. Din selvstændige, målrettede og proaktive facon sikrer handling – mens du med din sans for struktur og overblik, også får fulgt tingene til dørs.

Du kommer formentligt med en cand.merc., en cand.oecon. eller lignende, og hvis du har kombineret den med en lederuddannelse, er det et ekstra plus. Herudover har du en solid erhvervs- og ledelseserfaring indenfor service- og facility-området. IT-mæssigt er du stærk i Office-pakken, og du er velformuleret på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Uformel omgangstone og ambitiøse kollegaer


Som den nye CEO bliver du en del af en moderne, udviklingsorienteret ejendomsadministration – og du skal stå i spidsen for en virksomhedskultur, hvor høj faglighed, stærkt samarbejde og entreprenørånd gennemsyrer samtlige processer. Du vil opleve, at der er korte beslutningsgange, præcis kommunikation og et højt tempo i hverdagen.

I den hastigt vækstende virksomhed er der pt. 15 passionerede medarbejdere, der alle har et professionelt kendskab til – og ikke mindst en stor interesse i – at drive og udvikle ejendomme.

Hos GMB Ejendomme lægger man vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde – både i den daglige opgaveløsning og i forbindelse med de mange sociale arrangementer. Det vil du hurtigt mærke, hvis det er dig, vi leder efter.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Direktør i Midtjylland

    Are you capable of taking a well-established industrial company with 24/7 production to the next level of excellence, in close collaboration with ownership, board, sister companies, and the rest of..
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Vi søger en visionær og engageret direktør til at lede Severin i Middelfart. Hos Severin tror vi på udvikling og stræber altid efter at være det bedste sted at blive klogere. Vi står ikke s..
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Ikast

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Direktør
    • Ikast
    Få mere info
  • Direktør i Viborg

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Direktør
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2