Tekniker til vores elektronikafdeling i Padborg.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Elektroniktekniker til PRO-CONSULT i Padborg

Har du flair for elektronik og kunne du tænke dig at udfolde dine kompetencer i forskellige opgaver inden for industrielektronik samt produktionsanlæg?

Vil du samtidig bidrage til en bæredygtig verden – så har vi jobbet til dig!

Som tekniker i vores afdeling i Padborg bliver du en del af vores team – bestående af 2 teknikere, som arbejder i tæt kontakt med 10 teknikere i Vejle.

Her hjælper vi vores kunder til at opretholde stabil drift. Vores kunder tæller alle industrier; Medicinalindustrien, Plastsprøjtestøbning til CNC-bearbejdning.

Udstyret du oftest vil komme til at arbejde med og reparere, vil være servocontrollere, PLCér, HMI-paneler og andet udstyr, der holder produktionen i gang.

Jobbet

Vi tilbyder et spændende job med fejlsøgning på industrielektronik samt fejlsøgning på produktionsanlæg. Opgaverne er alsidige, og du kommer til at reparere på mange forskellige enheder, hvor diagram og testopstilling sjældent er tilgængelige. Så udover at du besidder et godt elektronikkendskab, får du stor nytte af dine evner til at kunne tænke ud af boksen.

En typisk opgave kan starte med fejlsøgning på kundens produktionsanlæg, hvorefter den defekte enhed hjemtages til værksted, hvor du reparerer det. Slutteligt kan du montere udstyret og se, at fabrikken kører igen.

PRO-CONSULT har en flad struktur, hvor du vil selv stå for kontakten til kunden, og hvor du har stor grad af selvbestemmelse i dine opgaver.

Om dig

  • Du har stor viden og interesse inden for elektronik.
  • Du har lyst til at lære nyt og foretrækker mange udfordringer frem for ensartede opgaver
  • Du trives i en alsidig hverdag med skiftende opgaver og prioriteter
  • Du kan tænke kreativt og arbejde selvstændigt

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og fleksible arbejdstider i et kompetent arbejdsmiljø, hvor en god stemning præger hverdagen, og hvor man altid er klar på at hjælpe hinanden.

Vi vægter ligeledes at have en social arbejdsplads, hvor vi har 2 årlige sammenkomster for hele PRO-CONSULT koncernen og 2-3 årlige arrangementer for vores afdeling i Vejle.

PRO-CONSULT er en virksomhed, hvor der er plads til alle, og hvor der er gode udviklingsmuligheder.

OBS: Vi indkalder løbende kandidater til samtale og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. Vi anbefaler derfor, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at tage kontakt til Jørgen Romme – [email protected].

Du fanger os også på tlf. +45 4648 2060.

Ansøgningen sendes til PRO-CONSULT pr. mail: [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Padborg
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Kolding

    Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med el-service? Så er denne stilling måske noget for dig. Til el-afdelingen i..
    • Elektriker
    • Kolding
    Få mere info
  • Elektriker i Sydjylland

    JobbetJobbet[xxxxx] Construction søger på vegne af en samarbejdspartner to industrielektrikere til vikariat mhp. fastansættelse i henholdsvis Esbjerg og Grindsted.Dine primære opgave vil bestå af .
    • Elektriker
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Elektriker i Esbjerg

    Kan du forblive kølig i pressede situationer? Og er du klar på nye køletekniske udfordringer hos en af Danmarks førende leverandører af serviceløsninger? Køleafdeling i Esbjerg er under rivende..
    • Elektriker
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Elektriker i Billund

    Vil du være vores kommende kollega, som får en afvekslende hverdag og spændende arbejdsopgaver? Og vil du have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen? Så hører vi gerne fra dig. D..
    • Elektriker
    • Billund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1