Rekrutteringsfirma

Salgschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Gråkjær-koncernen har 50 års erfaring med byggeri i mange segmenter og har opbygget et gennemprøvet koncept, som kombinerer avanceret teknologi, økonomisk forståelse og solid projektledelse. Dyder som troværdighed, ordholdenhed, udvikling og orden i tingene er således fundamentale pejlemærker i Gråkjærs daglige arbejde. Siden virksomhedens opstart er det blevet til mere end 4.000 byggeprojekter i ind- og udland, og i dag opføres nøglefærdige totalentrepriser inden for områderne erhverv, boliger og landbrug. Virksomheden har ca. 110 medarbejdere og har hovedkontor i Holstebro. Til at løfte virksomhedens salg indenfor bolig og erhverv søges nu en Salgschef Kom i usædvanlig godt sel(v)skab hos GråkjærMotiveres du af at skabe noget selv, og vil du være med til at sikre den gode og trygge kundeoplevelse hos en kompetent virksomhed, som hver dag insisterer på at levere kvalitet? Som salgschef for bolig og erhverv hos Gråkjær bliver du en del af et professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, godt humør og med højt til loftet. Desuden vil du opleve en høj grad af frihed under ansvar, en fornuftig balance mellem arbejde og fritid samt gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling.Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du med reference til virksomhedens salgsdirektør bliver ansvarlig for salget til diverse bolig- og erhvervskunder. Alt imens du kontinuerligt sikrer ro i kunderelationen, varetager du således følgende arbejdsopgaver:
Du opbygger din egen salgspipeline indenfor aftalt salgsbudget
Du er ansvarlig for kundekontakten fra første møde til aftalens indgåelse
Du driver salgsprocessen på baggrund af relationer og salgsindsatser
Du sikrer kundens tryghed i hele salgsfasen
I samarbejde med dine kompetente kalkulations- og tilbudskollegaer udarbejder du et kontraktgrundlag med kunden, og du medvirker til en grundig og fyldestgørende overdragelse til projektafdelingen, når kontrakten er indgået.
Du opstiller desuden egne mål, som du arbejder mod for at sikre en effektiv tilbudsgivning samt bidrage til den fælles succes
For at få succes i jobbet, har du en relevant kommerciel baggrund og erfaring fra en tilsvarende stilling med lignende salgsaktiviteter, f.eks. fra den finansielle sektor, erhvervsmæglerbranchen, forsikringsbranchen eller indenfor investeringsejendomme eller lignende. Det anses som en fordel, hvis du har byggeteknisk indsigt. Det vigtigste er dog dit flair for og erfaring med salg og rådgivning med henblik på at forstå kundens behov. Som person er du udadvendt, og du motiveres af at netværke og have fingeren på pulsen. Du er meget kundeorienteret, og du har en stor indlevelsesevne, som afspejler sig i, at du er god til at forstå kundens ønsker og behov. Du har benene solidt planet på jorden, og du sætter en ære i at følge et projekt helt til dørs. Derudover er du ansvarsfuld, og du anser det som en selvfølge, at overholde deadlines og bidrage til driften af en ærlig forretning, der i høj grad beror på samarbejde og tillid. Du forstår derfor vigtigheden af samarbejde og er dertil tillidvækkende af natur, ligesom du har en god dømmekraft og kan sondre imellem mulige valg. Er du den nye salgschef til Gråkjær så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S Thomas Bech på tlf.: 22 89 89 76. For yderligere information om Gråkjær se: www.graakjaer.dkDer gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Salgschef i Sunds

    KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og redu..
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Sunds

    Accounts Payable Team LeadHar du en brændende interesse for kreditorområdet, er nysgerrig på ny teknologi og har evnerne til at optimere processer, så kan det være dig, vi er på udkig efter til..
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Sunds

    Bliv Ekstern Salgschef - sæt dit præg på vores fremtid- Skærende værktøjsløsninger til metalindustrien i Danmark Har du lysten til at drive vores vækstambitioner indenfor skærende værktøjsl..
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Holstebro

    ”Hej, velkommen til [xxxxx] – er der noget bestemt, du er på udkig efter i dag?”Er du den, der byder kunderne velkommen med et smil også på en grå regnvejrsdag? Og drømmer du om at stå i spidsen f..
    • Salgschef
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
22. marts 2024 1
21. marts 2024 1
20. marts 2024 2