E-COMMERCE MEDARBEJDER DER KAN SKABE DIGITAL VÆKST OG FLYTTE ADFÆRD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Vil du være med til at øge tilfredsheden hos vores samarbejdspartnere ved at gøre det let at handle hos os digitalt samt sikre ELKAs synlighed og branding online? Så tilbyder ELKA dig en unik mulighed.

Som E-commerce medarbejder hos ELKA skal du være med til at udvikle og præge den digitale kundeoplevelse for vores kunder. Dit arbejde vil bestå i at videreudvikle vores eksisterende B2B portal, som er målrettet vores forhandlere i hele Europa. Dine succeskriterier i jobbet bliver at konvertere eksisterende kunder og tiltrække nye til vores digitale platforme for salg, ordreafgivelse og gensalg, samt generel branding og synlighed i ELKAs online tilstedeværelse.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor dine primære samarbejdsrelationer er i marketingafdelingen samt i salgsteamet. Stillingen er nyoprettet, og der er rig mulighed for at have medindflydelse på indholdet.

Du vil, sammen med det øvrige marketingteam, være med til sætte den strategiske retning for den digitale oplevelse og eksekvere denne. Det gælder både kundeportal samt øvrig online tilstedeværelse. Herudover vil du være ansvarlig for løbende at analysere online aktivitet og tage action i forhold til ELKAs ambitioner for onlinesalg, trafik og engagement.

Derudover vil dine primære opgaver være at:

  • Sikre den bedste og mest effektive digitale kundeoplevelse.
  • Drive den kommercielle rejse mod at sikre en stærk digital salgskanal, der altid er tilgængelig for vores kunder.
  • Tiltrække nye kunder og generere leads fra traditionelle salgskanaler til digitale kanaler.
  • Sikre at salgsorganisation altid er afstemt med henblik på kampagner eller andre aktiviteter, som eksekveres online.
  • Vedligeholde sortiment på B2B platformen.


Din profil:

Du trives med at samarbejde på tværs af funktioner med kunden i fokus. Du motiveres af ansvar for den digitale kunderejse – fra start til slut – og kan sikre rette touch points og services.

Du er en dygtig digital købmand, der forstår at aflæse adfærd og omsætte det til salg. Du ser muligheder frem for begrænsninger og kan med dine kompetencer og salgserfaring generere trafik til ELKAs webshop og ordreportal.

Du kan lide at skabe fornyelse, drive forandringer og nyder at tænke ud-af-boksen. Du er naturligt struktureret samt målrettet og har viljen til at nå dine mål.

Du har sandsynligvis nogle års erfaring fra lignende stilling med online B2B handel og erfaring med E-commerce, herunder PIM systemer. Kendskab til Navision (Trimit) vil være en fordel men ikke et krav. Sproglige kundskaber i såvel engelsk og tysk vil ligeledes være en fordel.

Vi tilbyder:

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse, mange kasketter og lysten til at udfordre Status Quo. Vi er en dynamisk arbejdsplads i et åbent kontorlandskab, hvor der er plads til humor og forskelligheder. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer, herunder pensionsordning, fleksibel ferieordning, forsikringspakke, en aktiv personaleforening og en rigtig fin madordning.

Vil du vide mere:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Marketingchef Kim Sonne på [email protected] eller tlf. 22 62 34 64. Der vil blive holdt samtaler løbende, til vi har fundet den rigtige kandidat.

www.elkarainwear.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Sunds
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Vildbjerg

    Do you want to be part of a team, who strives to accelerate company growth even further and where “the sky is the limit”? Imagine yourself being frontperson in product innovation, with the target t..
    • Marketingmedarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Smilende og ansvarsfuld assistance med lukkeansvar søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Er du en dygtig Teknisk Designer, som kan bidrage til høj kvalitet i udviklingen af projekter i vores tekniske afdeling? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikli..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Vi søger nye kollegaer Har du som pædagog lyst til at blive en del af Brande Åbo, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som pædagog har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info