Storvognskørelærer - vi mangler DIG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Storvognskørelærer – vi mangler DIG

Hjælp! Vi har forrygende travlt med at hjælpe AMU-kursister, elever på godschauffør-uddannelsen og Forsvarets Køreskole med kørekort til bus, lastbil og vogntog, samt tilhørende kvalifikationsuddannelser.

Har du lyst til at undervise som kørelærer i bus, lastbil og vogntog samt i teorilokalet, hvor emnerne kan være sundhed, køre- og hviletid og transportpapirer, hører vi meget gerne fra dig.

Hvad passer mon dig?

Vi er både interesseret i fastansættelser og timelæreraftaler, og det kan være fuld tid såvel som deltid.

Undervisningen gennemføres med udgangspunkt i AMU Nordjyllands adresser i Aalborg, Nørresundby og Løgstør.

Dine faglige kompetencer

· Uddannet storvognskørelærer med gyldigt kørekort og kørelærergodkendelse

· Erhvervserfaring fra enten godstransport- eller personbefordringsbranchen

· Høj faglighed såvel praktisk som teoretisk

· Gerne undervisningserfaring og pædagogisk uddannelse

Dine personlige kompetencer

· Du har gode samarbejdsevner og ønsker at arbejde i et professionelt team med andre faglærere.

· Din personlighed er åben og tillidsvækkende og kendetegnet ved en positiv indstilling, anerkendende tilgang og stor ansvarlighed.

· Du trives med en travl omskiftelig dagligdag, hvor du får energi af at omgås både unge og voksne elever, lærlinge og kursister.

· Du bevarer overblikket i pressede situationer, finder løsninger og har gennemslagskraft.

Løn- og ansættelsesforhold
Fastansættelse eller timelærerkontrakt – fuld tid eller deltid.

Fastansættelse vil være i henhold til LC/CO 10 fællesoverenskomsten.


Ansøgning

Mærk din skriftlige ansøgning ”Storvognskørelærer” og send den til [email protected].

Vedlæg relevante bilag.

Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, når vi er i mål.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

· Afdelingsleder i Løgstør: Anne Marie Foldager Madsen 40954173 [email protected]

· Afdelingsleder i Aalborg: Palle V. Jensen 96332292 [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Voksenunderviser", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Voksenunderviser
  • Aalborg
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Voksenunderviser (freelance) i Hele Danmark

    [xxxxx] leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for e..
    • Voksenunderviser
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Gistrup

    Dygtig musikunderviser søges til flere hold i aftenskoleregi. Da vi har fået øget forespørgsel på undervisning i musik/sanglege, søger vi en fagligt dygtig underviser til vores hold. Vi mangler..
    • Voksenunderviser
    • Gistrup
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som voksenunderviser i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!