Salgskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Ansøg

Til KOMPAN Danmark søger vi lige nu en salgskonsulent til at opbygge, udvikle og dække distrikt Midt- og Sydsjælland samt Lolland-Falster indenfor salg af KOMPANs legeredskaber og fitness udstyr til uddannelses- og institutionsområdet samt møbler til daginstitutioner.

KOMPANs formål er at hjælpe vores kunder med at skabe et sundere og gladere samfund, og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til legepladser og fitness sites. Vi designer, fremstiller og installerer mere end 1.000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af over 100 lande - det svarer til en installation hvert 44. minut.

Opbygning og udvikling af salg til uddannelsesområdet

I denne rolle vil du have ansvaret for at opbygge, udvikle og eksekvere salget af KOMPANs produkter til nye og eksisterende kunder i hele distrikt Midt- og Sydsjælland samt Lolland-Falster. Dette indebærer direkte og personligt salg til alt fra daginstitutioner, skoler, efterskoler og videregående uddannelsesinstitutioner.

Som person trives du i et selvstændigt miljø og motiveres af at nå dine mål. Du brænder for at planlægge salgsprocesser, og formår at etablere gode relationer og at indgå et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder. Du er løsningsorienteret og struktureret i dit arbejde og trives i et dynamisk team og miljø.

Ansvarsområder og nøgleopgaver

Som Salgskonsulent vil dine primære arbejdsopgaver være at:

  • Sælge, udvikle og opbygge distrikt Midt- og Sydsjælland samt Lolland-Falster
  • Planlægge og eksekvere komplekse salgsprocesser fra det indledende lead til salgsprocessens afslutning
  • Opbygge relationer og udføre personligt salg til daginstitutioner, skoler, efterskoler og videregående uddannelsesinstitutioner
  • Opdatere CRM-system med kunder, tilbud og leads
  • Besøge kunder og lokationer
  • Opstille mål og implementere planer hvert kvartal
  • Understøtte forretningen i dens vækststrategi ift. salg af legeredskaber, fitness udstyr og møbler i Danmark

Rollen indebærer stor fleksibilitet og krav i forhold til at opfylde vores kunders behov. Du står selv for at planlægge din egen salgsdag, herunder kundebesøg ved nye og eksisterende kunder i distriktet.

Salgskonsulent erfaring

Du har med succes fungeret som salgskonsulent og har mindst tre års salgserfaring gerne indenfor projektsalg. Du har dokumenterede resultater med aktivitets- og værdibaseret salg og er vant til at arbejde med komplekse salgsprocesser ideelt set indenfor den offentlige sektor. Du kommer gerne med en handelsuddannelse og har erfaring med Office pakken og er vant til at begå dig i et CRM-system. Du bor i distriktet eller tæt på.

Som person er du løsningsorienteret og struktureret i dit arbejde og er kommercielt stærk. Du er udadvendt og kommunikativ og i stand til at etablere og vedligeholde netværker og at arbejde tæt sammen med primære interessenter. Du har et højt energiniveau og en positiv tilgang til opgaverne og er vedholdende i forhold til at igangsætte og afslutte diverse salgsprocesser. Dertil er du en holdspiller, der trives i et projektteam.

Let’s Play!

I KOMPAN Danmark vil du blive en del af en dynamisk salgsorganisation, hvor du indgår i et professionelt og resultatorienteret team på knap 60 kolleger. Vi har en professionel men humoristisk omgangstone med et stort fokus på teamsamarbejde. Du vil i denne rolle referere til vores salgsdirektør i KOMPAN Danmark.

Hvis det er dig vi leder efter, så tøv ikke med at sende os din ansøgning, som vi vil se frem til at læse. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Dahl på mail [email protected]

Du kan blive klogere på, hvordan det er at arbejde ved KOMPAN ved at se videoerne her: https://www.KOMPAN.dk/at-arbejde-hos-KOMPAN

KOMPAN

KOMPAN er den globale markedsleder inden for legeplads- og udendørs fitness-industrien. KOMPAN udvikler, producerer og markedsfører et omfattende udvalg af legepladser, lege-sports- og fitnessudstyr, der dækker alle aldersgrupper. Alle KOMPAN legepladser og fitnesssteder er designet fra bunden til at understøtte sundhed og læring.

Løsningerne byder på overbevisende design, høj spilleværdi, kompromisløs sikkerhed, unik innovation og langtidsholdbar kvalitet. KOMPAN Group beskæftiger ca. 1.800 ansatte globalt med salgsselskaber i 22 lande og distributører i mere end 60 lande.

Fik vi nævnt vores grønne tiltag? Vi reducerer CO2-udledningen ved at bruge tekstilaffald, der ikke kan genanvendes. KOMPAN kan nu levere legepladser, som er fuldt ud Born Green eller Made Green. Vi bekymrer os om børns leg og deres fremtid på planeten. Læs mere om vores bæredygtige initiativer ved KOMPAN her: https://www.KOMPAN.dk/baeredygtighed

AnsøgTip en ven


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odense SØ

Lignende jobs

  • Sælger i Odense M

    Vil du være en del af et ambitiøst og erfarent headhunterteam? Har du massiv erhvervserfaring og evt. ledelseserfaring samt et stort og bredt orienteret professionelt netværk? Så er det måske..
    • Sælger
    • Odense M
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    ApplyDo you want to lead and drive our sales and business development of sales through distributors?We are looking for a Distributor Sales Manager who will be responsible for our distributor .
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 13
16. april 2024 10
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 10
8. april 2024 10
7. april 2024 10
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 10
2. april 2024 9
1. april 2024 9
31. marts 2024 10
30. marts 2024 10
29. marts 2024 10
28. marts 2024 10
27. marts 2024 10
26. marts 2024 9
25. marts 2024 10