Management Consultant til CEO Office

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du rådgive og realisere det uforløste?

Til rollen som Management Consultant leder vi efter dig, der kan skabe intern forandring og drive både større og mindre udviklingsinitiativer i ATP.

Du bliver ansat som intern konsulent og indgår i et team på fire plus en leder, der sikrer en eksekveringsmuskel på tværs af hele ATP. Det betyder, at det konkret bliver det dig, der:

  • driver processer fra start til slut og sikrer forankring af viden i organisationen
  • løfter interne strategiske initiativer, transformationer og lignende for koncernledelsen
  • assisterer med udarbejdelse af præsentationsmateriale til vores CEO og øvrige koncernledelse
  • deltager i større interne opgaver i samarbejde med eksterne konsulenter for at sikre opbygning af en vidensbase.

Er du løsningsorienteret, og kan du samarbejde bredt?
Du har en relevant kandidatgrad og relevant erhvervserfaring – gerne fra konsulentbranchen, men det er ikke et krav. Din forretnings- og organisationsforståelse er god, du forstår dig på både teknologi, IT og processer, og så er det desuden centralt, at du:

  • har øje for detaljer og er systematisk i din arbejdsgang
  • formår at simplificere komplekse budskaber
  • arbejder problem- og løsningsorienteret
  • kan konvertere strategiske målsætninger til handling og opnåelige resultater.

Din hverdag med berøringsflader på tværs af hele organisationen stiller krav til dine relationelle kompetencer. Det er derfor centralt, at du er udadvendt, god til at kommunikere og kan få parter til at mødes omkring en fælles beslutning – også selvom den er svær.

Vil du være en del af en organisation med høje ambitioner?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge.

Du slutter dig til et CEO Office, der består af en afdeling med interne konsulenter og en afdeling med PA’ere og koordinatorer. Du kommer til at blive en del af området med de interne konsulenter, hvor vi driver og deltager i initiativer og projekter, der bygger bro mellem ATP’s forskellige forretningsenheder og den daglige drift samt mellem organisationens ledelse og medarbejderne.

Derudover er vi ansvarlige for en operationel strategiimplementering, forretningstransformation og procesoptimering i både forretningsområder, hele vores teknologi- og dataområde samt vores koncernfunktioner. Til vores team mangler vi dig, der er ambitiøs, besidder høj faglighed og har et muntert sind – så ligner du os andre.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning. Vi behandler ansøgninger løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helene Büttner Binder, der er overordnet ansvarlig for CEO Office på [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent i Kongens Lyngby

    Are you someone who thrives on solving complex tasks, and interacting with a wide variety of generalists, specialists, experts, and senior m..
    • Konsulent
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Konsulent i Frederikssund

    The role As an IT business consultant, you will leverage your knowledge and experience of business processes and the Microsoft Power Apps and Power Automate to design and deliver solutions that..
    • Konsulent
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Konsulent i Nordsjælland

    The life sciences industry plays a significant role in advancing healthcare and improving the quality of life – in many cases, saving millions of lives globally. At [xxxxx], this is the..
    • Konsulent
    • Nordsjælland
    Få mere info