Rekrutteringsfirma

Mechatronics Ingeniør/Automationsteknolog/Applied Industrial Eletronics eller tilsvarende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Bliv en del af HydraSpecma-familien på vores kompetencecenter i Skjern i det naturskønne Vestjylland, og gør dig klar til at udfolde dit fulde potentiale!

Som en del af vores vision om at være ledende indenfor intelligent hydraulikkontrol, ønsker vi at udvide vores kompetente team med en engageret systemudvikler.

Sammen med teamet arbejder du med udvikling og løsninger der kræver montering af hydraulik, motorer og styringer, hvor du specifik har mest fokus på styringer og reguleringer.

Dit arbejde vil gøre en forskel:

  • Samarbejd tæt med kunder og kollegaer for at udvikle effektive, kundespecifikke systemer
  • Nyd faglig sparring og samarbejde med et dedikeret team af maskin- hydraulik- og elektroingeniører

Vi søger en kandidat med en relevant uddannelse:

  • Ingeniør i mechatronics/mekatronik, Applied Industrial Eletronics, automationsingeniør eller tilsvarende el-teknisk uddannelse, med viden om opbygning og programmering af elektriske styringer
  • Viden om motorcontrollere, frekvensomformere, batterisystemer og dimensionering
  • Viden om PLC-programmering, gerne med kendskab til Danfoss Plus+1
  • Kompetencer i HMI-interface programmering og dokumentation af systemdesign

Som nyuddannet mechatronichs ingeniør eller indenfor Applied Industrial Eletronics, er du også velkommen til at søge

Dine personlige egenskaber:

  • Fleksibel og team orienteret med en baggrund inden for elektroteknologi, mechatronics engineering eller tilsvarende
  • Fremragende kommunikationsevner på både dansk og engelsk
  • Selvstændig, struktureret og positiv indstilling, selv under udfordrende situationer

Hos HydraSpecma får du:

En konkurrencedygtig løn med fritvalgskonto, attraktiv pensionsordning og mulighed for kantineordning med lækre og varierede måltider, der både fremmer sundhed og samvær med dine kollegaer.

Karriereudvikling: Vi tror på, at vækst og udvikling er nøglen til succes, og vi støtter derfor vores medarbejdere i deres stræben efter at dygtiggøre sig og avancere i deres karriere.

Arbejde med meningsfulde projekter i et inspirerende arbejdsmiljø: Du vil blive en del af et engageret og talentfuldt team, hvor faglig sparring og samarbejde er højt prioriteret, og hvor ideer og innovationer får plads til at blomstre.

Netværksmuligheder: HydraSpecma A/S giver dig mulighed for at opbygge et stærkt professionelt netværk gennem tæt samarbejde med kunder, leverandører og eksperter inden for branchen.

Fleksibilitet og work-life balance: Vi værdsætter vores medarbejderes trivsel og arbejder for at skabe en balance mellem arbejds- og privatliv, så du kan nyde det bedste af begge verdener.

Yderligere oplysninger:

Kan fås ved henvendelse til Teknisk Chef Erling Andersen på mobil 4137 1407 eller HR-partner Poul Lauridsen på mobil 2841 2345

Klik på ”søg her" på jobannoncen og du er i gang.

Vi modtager af GRPR hensyn ikke ansøgninger pr. e-mail. Vi har ikke sat nogen ansøgningsfrist, men indkalder løbende til interview og møder. Når den rette kandidat er fundet, vil jobbet blive fjernet fra vores hjemmeside.

HydraSpecma A/S er en førende virksomhed inden for hydraulikbranchen, med fokus på at levere intelligente systemløsninger og komponenter til en bred vifte af industrier. HydraSpecma tilbyder skræddersyede løsninger og har ekspertise inden for design, udvikling og produktion af hydrauliksystemer og elektriske styringer.

Virksomheden er baseret i Skjern, Vestjylland, men har aktiviteter og kunder over hele Skandinavien og globalt. Med et engageret og dygtigt team af ingeniører og teknikere arbejder HydraSpecma tæt sammen med deres kunder for at sikre optimal ydeevne, effektivitet og bæredygtighed i deres løsninger.

HydraSpecma er kendt for deres innovative tilgang og engagement i at levere høj kvalitet samt yde enestående kundeservice. Dette gør virksomheden til en pålidelig og værdifuld partner for deres kunder og leverandører inden for hydraulik- og mekatronikbranchen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skjern

Lignende jobs

  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Vil du have et job med mening og være med til at give borgerne en dejlig hverdag med smil og glæde.Står du og mangler et sommerferiejob, et job som fast tilkaldevikar eller ønsker nogle faste vagte..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Engesvang

    Har du interesse og gode evner indenfor fejlfinding og problemløsning, elektrisk som mekanisk? Kunne du tænke dig at blive en del af et engageret team og få en hverdag, hvor ikke to dage er ens?.
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige i Engesvang

    Are you studying Marketing, Communication, IT, eCommerce, Concept Development or similar? And are you looking for an internship that is customised to you as well as hands-on experience with all asp..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige i Vestjylland

    Så har du chancen nu, hvor vi søger en medarbejder til en nyoprettet stilling, hvor din hovedopgave bliver at facilitere skovrejsningsprojekter i Naturens Rige. Stillingen skal understøtte kommunen..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3