Projektansvarlige bioanalytikere, Klinisk Biokemisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

To vagtfrie stillinger som projektansvarlige bioanalytikere ved Klinisk Biokemisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, er ledige til besættelse snarest muligt eller senest den 15. august 2023.

Vi søger bioanalytikere med primær interesse for og kendskab til præanalytisk håndtering af prøvemateriale i forbindelse med forskningsprojekter. Som projektansvarlig bioanalytiker er du med til at understøtte afdelingens og Aalborg Universitetshospitals strategi vedrørende forskning.
Du forventes, på lige fod med afdelingens projektkoordinator og øvrige projektansvarlige og fagspecialister, at indgå i det daglige arbejde omkring håndtering af interne og eksterne forskningsprojekter.

Om jobbet:
Du kommer til at håndtere de praktiske præanalytiske opgaver i forbindelse med opstart, gennemførelse og afslutning af de kliniske forsøg, i tæt samarbejde med den tilknyttede afdeling og øvrige samarbejdspartnere. Du skal varetage blodprøvetagning, optage EKG, foretage prøvebehandling, forsendelse og sikre opbevaring i biobanker i overensstemmelse med forsøgets protokol. Du skal holde dig ajour med ICH-GCP (guideline vedr. kvalitetssikring af kliniske lægemiddelforsøg) og IATA (International Air Transport Association).
Klinisk Biokemisk Afdeling dækker over flere matrikler – Aalborg Syd og Nord, Thisted, Hobro og Farsø. Det faglige ansvar varetages på alle matrikler, men hovedfunktion og fremmøde vil være i Aalborg.

Trives du med en travl og ofte uforudsigelig hverdag, konstant høje forventninger til korrekt gennemførsel af protokollerede projekter, og har du en solid og bred faglighed, som du gerne vil bruge til at gøre en forskel i afdelingen og på hospitalet, så er dette lige noget for dig.

Kvalifikationer:
Det vil blive betragtet som særlige kvalifikationer, såfremt du har:
  • Erfaring indenfor det klinisk biokemiske område
  • Et højt fagligt niveau
  • Gode samarbejdsevner, herunder evnen til at læse og håndtere uforudsigelige situationer til projektets og projektdeltagernes bedste
  • En selvstændig, ansvarsbevidst, fokuseret, struktureret og professionel tilgang til arbejdet
  • Gode formulerings- og formidlingsevner i såvel skrift som tale
  • Gode engelskkundskaber i skrift og tale
  • Erfaring med akkreditering – ISO 15189
  • Gode IT-kundskaber
  • Kendskab til ICH-GCP og IATA
  • Evnen til at møde dine omgivelser med godt humør

Ud over dette, ønskes en engageret medarbejder, som vil og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø i Klinisk Biokemisk Afdeling.

Vi tilbyder:
  • En afdeling og et speciale som altid er i udvikling
  • En grundig oplæring i de specialiserede arbejdsopgaver
  • Et godt arbejdsmiljø i tæt samarbejde med engagerede og faglige dygtige kolleger
  • Gode udviklingsmuligheder

Om os:
Vidste du, at vi på Aalborg Universitetshospital har en af landets største klinisk biokemiske afdelinger, med landsdelsfunktion indenfor bl.a. blodprop- og blødningsudredning.
Afdelingen har ca. 900.000 årlige patientkontakter samt et samlet årligt antal analyser på ca. 10 mio. Vi er i dag beliggende på flere matrikler med afdelinger på Aalborg Universitetshospital Syd og Nord, Farsø, Hobro og Thisted. Vi er en moderne afdeling, der arbejder på højt fagligt niveau under hensyntagen til optimal ressourceudnyttelse. Vi er til stadighed med til at udvikle det biokemiske speciale, hvorfor forskning, udvikling og undervisning er synlige og vigtige elementer i afdelingen.

Arbejdsmiljøet prioriteres højt og alle medarbejderes trivsel, faglige og personlige udvikling er væsentlig for afdelingens fremdrift. Ud over kompetenceskoler for personalet, er afdelingen uddannelsesansvarlig og varetager undervisning for medicin- og bioanalytikerstuderende.
Klinisk Biokemisk Afdeling er DANAK akkrediteret, og arbejder efter ISO 15189 standardens retningslinjer.

Vil du vide mere:
Kontakt chefbioanalytiker Mona H. Rosenbeck, mobil 20362627 eller projektkoordinator Lisbeth Lundby Jacobsen 97664880 for yderligere oplysninger om stillingerne.

Det praktiske:
Stillingerne er ledige til besættelse snarest muligt eller senest den 15. august 2023.
Der er tale om faste fuldtidsstillinger uden vagtforpligtelser.

I Region Nordjylland skal der indhentes reference på alle nyansatte. Referencen skal være fra sidste ansættelsesforhold. Du bedes derfor skrive i ansøgningen, hvem vi må kontakte.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for ikke-ledende personale på sundhedskartellets område, mellem Danske Bioanalytikere og Region Nordjylland.

Samtalerne forventes afholdt i uge 24 / 2023.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Aalborg
  • Onsdag den 31. maj 2023

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1

Værd at vide når du søger job som bioanalytiker i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!